Çünkü çevremden en az 10 kişi bu sorundan dolayı oyunu bıraktı itemi olmayan oyuncuların selamı bile alınmadı gruba girmek için abi diye yalvaran oyuncular var bunları gördükçe üzülüyorum ben ve bunu engellemek istiyorum boşa kürek çektiğimi düşünmüyorumBourne yazdı:Ne niyetle buna kafa yordun bilmiyorum.Bana sorarsan iyi niyetli yaklaşımlar için zemin yeterli değil.Bu gibi güzel projeler için boşa kürek sallanıyor.İyi niyetin ilk önce karşıdan yönetimden gelmesi lazım.İşler biraz istedikleri gibi gidince sırtını dönen yönetim için artık kimse bu oyuna emek harcamak istemiyor.
Tüm Sunuculardan Gönüllüler Aranıyor!
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: Tüm Sunuculardan Gönüllüler Aranıyor!
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım verdiğimiz adreslerden bize ulaşırsanız veya forumdan mesaj atarak benim size ulaşabileceğim adresi yazarsanız daha iyi olurIReSTIBLE yazdı:ben gonuluyum kuklacının qinqi IReSTİBLE
facene tıklıyom bu sayfa bulunamadı diyoooTRrelaxTR yazdı:Arkadaşım verdiğimiz adreslerden bize ulaşırsanız veya forumdan mesaj atarak benim size ulaşabileceğim adresi yazarsanız daha iyi olurIReSTIBLE yazdı:ben gonuluyum kuklacının qinqi IReSTİBLE

- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Sen mesaj ile iletIReSTIBLE yazdı:facene tıklıyom bu sayfa bulunamadı diyoooTRrelaxTR yazdı:Arkadaşım verdiğimiz adreslerden bize ulaşırsanız veya forumdan mesaj atarak benim size ulaşabileceğim adresi yazarsanız daha iyi olurIReSTIBLE yazdı:ben gonuluyum kuklacının qinqi IReSTİBLE
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Eren Bıde cok cıddı ugrasıyoruz dıyorsun ya helal la sana
Olum Yürrü git baska seylere kafa yor bune ss..
cocuk gıbı allahım 
Olum Yürrü git baska seylere kafa yor bune ss..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Samed bu tarz yorumlarını başka yerlerde yap :arrow: :arrow:samedsedir06 yazdı:Eren Bıde cok cıddı ugrasıyoruz dıyorsun ya helal la sana![]()
![]()
![]()
Olum Yürrü git baska seylere kafa yor bune ss..cocuk gıbı allahım
Teşkilattan katılabilirim . Tabii sadece sığınak ve migrat için . Daha çemberliye girmek nasip olmadı 
Alayınaxyalçın .
Alayınaxyalçın .
Öncelikle böyle bir konuyu açtığınız için teşekkürler.
Ben bulunduğum sunucularda her zaman kişi ayrıt etmeksizin , yardımı ilke edinmiş bir birey olarak.
Eminönü sunucusun da bu göreve talibim.
Hangi görev olursa olsun , elimden geldiği kadar herkesin yardımına koşmaya gayret göstereceğim....
Ötükenli
Ben bulunduğum sunucularda her zaman kişi ayrıt etmeksizin , yardımı ilke edinmiş bir birey olarak.
Hangi görev olursa olsun , elimden geldiği kadar herkesin yardımına koşmaya gayret göstereceğim....
Ötükenli
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Facebook adresimden iletişime geçerseniz daha iyi olurMarksmen yazdı:Teşkilattan katılabilirim . Tabii sadece sığınak ve migrat için . Daha çemberliye girmek nasip olmadı
Alayınaxyalçın .
Öncelik ile bende teşekkür ederim.Bana ulaşırsanız daha iyi olur.AlpAykan yazdı:Öncelikle böyle bir konuyu açtığınız için teşekkürler.
Ötükenli