Hydrogenx yazdı:Selamlar...
Sizlere büyücü kesmenin en güzel ve akıllıca yolunu anlatmaya çalışayım. Full yücelen bir savaşçı bir büyücüyü en fazla 3 vuruşta yere serebilir. Bunu bilen bir büyücü muhakkak darbe almamak için ugrasacaktır. Büyücü istedigi mesafede wsye başlasın hiç farketmez. Ws başlar başlamaz ilk işiniz direk olarak depar açmak olsun. Ona dogru deparlıyorsunuz ve o ne yapacak? Direk olarak zihin saldırısı yapacak, ne oldu 15 sn hapis kaldınız. Ve tabi depar da bitti, büyücü kendi menzili içerisinde bizden uzaklaştı yani durdurma menzil dışı. Daha sonra zihin saldırısı geçince ondan geriye dogru menzili dışına dogru gidin o sizi kovalayacak bu sefer bu sadece 1-2 saniye kazanmak için yapılacak. Daha sonra 15puan verdigimiz sarsılmaz açılacak. Ne oldu 12sn daha bize hasar veremiyor. Şimdi bu sarsılmaz da bitti ee ne olacak? Aşagı bakın depar açıldı:) bir ws de ikinci bir deparla büyücüyü yere serebilirsiniz. İsterse kutup rüzgarı açsın yine de size 5sn kadar bir depar kalır tabi o zamana kadar da durdurma menziline çoktan girer bundan sonra istediginiz gibi öldürebilirsiniz büyücüyü:)
Biraz karısık ve taktiksel anlamda uygulanması zor ancak bizzat kendim bunu uyguladım ve beni yere serebilen büyücü henüz görmedim...
Not: Ws başlangıcında ilk zihin saldırısı degil de kutup rüzgarı kullansa dahi farketmez yine size 2-3 sn kadar depar kalacaktır, Önce kutup rüzgarı açsa bile devam edin zihin saldırısını kullanmaya zorlayın ki yetenekleri bitsin. 15sn zihin saldırısı 12sn sarsılmaz+kullanırsa kutup rüzgarı (sanırım 8sn yanlışsa düzeltin) 35sn yapar. yani ikinci bir depara olanak verir. ikinci bir deparda savunma adına herhangi bir yetenegi kalmadı rahatlıkla istediginizi yapabilirsiniz.
İyi Forumlar...
Katılıyorum..