napam
-
- Demirci Çırağı
Re: napam
Klan savaşı yap.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Demirci Çırağı
Ayrıca oyun sınırlı falan değil.İnsanlar bu tür oyunları PvP için oynuyor,monster kesmek için değilumutdeniz yazdı:ya arkadaşlar lütfen konu tartışma şeysine donusup kapanmasın ben yonetime oyunun sınırlı oldugunu soyluyorum y
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Ne demessin oyunumuzun pvp si dillere destandır zaten.1 Yıldır pvp yapmaktan cigerim sogudu pvp sistemi diye bir şey de yok 10 sny suruyor ws.HezarfenCelebi yazdı:Ayrıca oyun sınırlı falan değil.İnsanlar bu tür oyunları PvP için oynuyor,monster kesmek için değilumutdeniz yazdı:ya arkadaşlar lütfen konu tartışma şeysine donusup kapanmasın ben yonetime oyunun sınırlı oldugunu soyluyorum y
umutdeniz
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
ergen +13umutdeniz yazdı:büyümü savaşcımı şfiacımı dizdim hepsine mor gozlukde aldım buyumde 2331 fizik var tum setlerim tamam kp de var şimdi napaym cantada 250m var para kasmama da gerek yok napayım ?
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- MASMAViSiMSEKLER
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Nap'am ben konunda @umutabi önce büyüklerine saygı göstereceksin tosun.Senin o fotoğraftaki çarının 20 tanesini göstereyim dert o değil. ADAM OLACAN ADAM
mk sefil bilosu seni..
mk sefil bilosu seni..
İmza düzenlendi
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
kızlar yakışıklımı bari bıyık sakal falanGeneraLSmokeR yazdı:Asosyal mi ?!?!?!?HezarfenCelebi yazdı:Asosyal yaşantından kurtul
Kendi Loncam
3 Full Charım (Sattığım 6 Taneyi saymıyorum bile)(Ortakların charları da dahil değil)
2 Mareşal Charım
1 Adet Epem
Oyun içi Ağırlığım
100 m Param
Arkadaşımın kuklacıda 4 Trilyonluk Kasası.
Var. Peki ben şimdi Asosyalmiyim ?
Kendimi öyle görmüyorum. Ama emin olmak istersen Kız arkadaşlarıma , Can dost dediğim arkadaşlarıma sor bi.
Oyun içi iyi olan herkes Asosyal olucak diye bir şey yok. Derslerimde de iyiyim.
@Restible ; İmza failmiş.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Yok keke
SUS LAN SEN DOMBİLİ BEN FOTOMU ATMAK İSTEMEZDİM ADAM ZORLADI BEN BURADA NE DİYOM SEN NE DİYON BU ARADA FACEDEKİ FOTONA BAYA Bİ GULDUM
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
- MASMAViSiMSEKLER
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
QatarFoundatioNN yazdı:SUS LAN SEN DOMBİLİ BEN FOTOMU ATMAK İSTEMEZDİM ADAM ZORLADI BEN BURADA NE DİYOM SEN NE DİYON BU ARADA FACEDEKİ FOTONA BAYA Bİ GULDUMMASMAViSiMSEKLER yazdı:Nap'am ben konunda @umutabi önce büyüklerine saygı göstereceksin tosun.Senin o fotoğraftaki çarının 20 tanesini göstereyim dert o değil. ADAM OLACAN ADAM
mk sefil bilosu seni..![]()
Ben dombiliyim DÜRÜSTÜM zaten ya siz ? sefil yetim ler :lol:
İmza düzenlendi
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Yok keke