tılsmda klan
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
tılsmda klan
Arkadaşlar size bi sorum olacak.neden tılsım da lodos klanını bitiriyor?Herkes arz a geçiyor.Zora gelen kaçıyor.Birazda lodos olun arzların sayısı nerdeyse lodosların 2 katını geçti.gb atacak adam çıkmıyo.Lodoslar da loncası olmayanlar meteordan geçemiyo nerdeyse.Bir el atın şu lodos birazda olsa kalkınsa artık sancak hergün arz kaynıyor .d
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: tılsmda klan
Gb Atmak İstiyorsan Arz Ol Neden Lodos Toplamakla Uğraşıyorsun Ki Direk Çözüm 

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
iLkeriLker25 yazdı:Gb Atmak İstiyorsan Arz Ol Neden Lodos Toplamakla Uğraşıyorsun Ki Direk Çözüm

- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
Tılsım da Arz klanı üyeleri oynamaya başladığım günden bu yana Lodos klanında kilerden fazladır.
Bu böyle gelmiş böyle gider.
Bütün Tılsım'a buradan selamlar
-
- Demirci Çırağı
AlpAykan yazdı:Tılsım da Arz klanı üyeleri oynamaya başladığım günden bu yana Lodos klanında kilerden fazladır.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- xmustafaukx
- Acemi Savaşçı
- Lonca: kopuk
tilsim da klan lar arasin da kan davasi var azr ler beli kisilere dokun muyolar :shock:
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Birde ııı ikv bitmiş.IsriannaRosafin yazdı:Okullar açıldı ya ondandır o kişi sayısın da azalma
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
klanlar esasında eşit sayıda olmalı (oyunun klan savaşlarının keyif vermesi için)
ancak şimdiye dek olan güncellemeler klan dengelerini etkilememiş aksine bozmuştur
arz lodosta böyle bir beklentimiz var mı var elbette (hala oynuyor olursak tabi)
ancak tılsımda klan olayı diğer sunuculara nazaran gariptir
oyunun büyük bir .çoğunluğu birbirini tanır ve bu sebeple ağız tadıyla klan savaşı olmaz klan savaşında adam seçmeceler karşı klandaki dostu sizi keserken göz yuman klandaşlarınız filan sizi klan savaşından soğutur
kafamda bir kaç kelime var çıkarla alakalı ama şimdilik kullanmayayım
üşenene özet: tılsımda karşındakinin klanına değil adına bakılır
ancak şimdiye dek olan güncellemeler klan dengelerini etkilememiş aksine bozmuştur
arz lodosta böyle bir beklentimiz var mı var elbette (hala oynuyor olursak tabi)
ancak tılsımda klan olayı diğer sunuculara nazaran gariptir
oyunun büyük bir .çoğunluğu birbirini tanır ve bu sebeple ağız tadıyla klan savaşı olmaz klan savaşında adam seçmeceler karşı klandaki dostu sizi keserken göz yuman klandaşlarınız filan sizi klan savaşından soğutur
kafamda bir kaç kelime var çıkarla alakalı ama şimdilik kullanmayayım
üşenene özet: tılsımda karşındakinin klanına değil adına bakılır
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.