6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Baron34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: 6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)

Mesaj gönderen Baron34 »

SOVE yazdı:Tebrik ederim. Ortada bir başarı var ve tebrik edilmeyi hak ediyor. Her ne pahasına olursa olsun (iksir harcaması, giden süre, daha önce yapılıp yapılmaması gibi) 6 büyücü çemberlitaş bölgesini tamamlamak üstün gayret ister, işte ben bu yüzden tebrik ediyorum. Gerisi teferruattır. Bence sizin içinde teferruat olsun.
Herkes olayı bu açıdan görebilse çok güzel olacakda.Neyse teşekkürler :)
lBARONl[^Ejder Asa] [^Kıyamet Asa] [^Sıfır Kelvin Asa] [^Transformatör Asa]
IxBaroNxI[^Ashab-ı Kehf] [Siyanür Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
Kullanıcı avatarı
senikon
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen senikon »

ya taaruzları nası geçtiniz ben onu anlamadım bb 15 yapmasın elbette birinizinki bozmaz bi anlatırmısın
Kullanıcı avatarı
Baron34
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Baron34 »

senikon yazdı:ya taaruzları nası geçtiniz ben onu anlamadım bb 15 yapmasın elbette birinizinki bozmaz bi anlatırmısın
çoğu zaman bozamadık zaten ''şanssızlık'' oraya girdiğinde zaman kısıtlamanın olmaması gerek.Bizde de bir kısıtlama olmadığından pek sorun olmadı.
lBARONl[^Ejder Asa] [^Kıyamet Asa] [^Sıfır Kelvin Asa] [^Transformatör Asa]
IxBaroNxI[^Ashab-ı Kehf] [Siyanür Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

gafar büyücüye kaç vuruo ck olmadıgı zaman :)) bi soruda benden :)
CoOoLMaN :)
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

crashxcoolman yazdı:gafar büyücüye kaç vuruo ck olmadıgı zaman :)) bi soruda benden :)
Tek atıyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

HezarfenCelebi yazdı:
crashxcoolman yazdı:gafar büyücüye kaç vuruo ck olmadıgı zaman :)) bi soruda benden :)
Tek atıyor.
Tek felan atmıyor. Semiha Direnç Kırmadığı sürece 9-10 civarlarında can kalıyor. Tabi bu anlattığım Şifacıyla giriş.Semiha Direnç kırıp Gaffar vurursa arap sabunuyla iyi sil yerleri. :D Bu arada HezarfenCelebi bayağı iyi post kasıyosun yani. Her gün en az 15 20 Post kasıyosun alkış. Çoğu konularda habire boş alıntı yaparak kasmışsın.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Gaffarı bilmem ama Makinalar 1 adet solucan item giymiş büyücüyü depremi ile tekleyemiyorlar. 2 can kalıyor :) herkes kutup açarken ben keyfime bakıyorum.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

XxxChesTeRxxX yazdı:
HezarfenCelebi yazdı:
Tek atıyor.
Tek felan atmıyor. Semiha Direnç Kırmadığı sürece 9-10 civarlarında can kalıyor. Tabi bu anlattığım Şifacıyla giriş.Semiha Direnç kırıp Gaffar vurursa arap sabunuyla iyi sil yerleri. :D Bu arada HezarfenCelebi bayağı iyi post kasıyosun yani. Her gün en az 15 20 Post kasıyosun alkış. Çoğu konularda habire boş alıntı yaparak kasmışsın.
Tek falan atmıyor diyorsun,fakat tek atıyor.Sen gaffara büyücü ile girdiğinde hiç kendine bb attın mı da biliyorsun bunu :roll:
Gereksiz yere ileti kasıyorsam rapor edersin olur biter.Beni takip etmene gerek yok ;)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

HezarfenCelebi yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:
HezarfenCelebi yazdı:
Tek atıyor.
Tek falan atmıyor diyorsun,fakat tek atıyor.Sen gaffara büyücü ile girdiğinde hiç kendine bb attın mı da biliyorsun bunu :roll:
Gereksiz yere ileti kasıyorsam rapor edersin olur biter.Beni takip etmene gerek yok ;)
Bu arada Khaoslarda bb atıyorum espirisini yapma.
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

arkdaşlar normal şartlarda kaç vurdugunu sormuom :D

shnkarakürk iksir içip direncleri elktrige veya buza verdkten sonra gafar kaç vuruyor büyüye onu soruorm
CoOoLMaN :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön