DAHA 3 aylık plus paketi yüklü + 5 3 karaktwerinde yüklü 2 karakterinde plus lonca lisansı yüklü...bi tanesinde 6 tane digwerinde 1 tane yükseltilmiş silahim var... o kadar emek verdigmin çara durduk yere
karakterlerimin bulundugu msn hesabına giriş yaptıgımda...
bu foto cıkıyor..... bu hatanın ivedi düzelmesini istiyorum bu yanlışlık yapılmış ikv yönetimi.. susma bile almayan hesabıma ban atılmış...
en son tanımadıgım bi cocuk gözlk verdi aktarım yapalm die... oyundan düştüm... ve girmedim.. hastanede işim vardi gittim geldim hesabım ban yemiş.. böyle saçmalık varmı?
bugun baktıgımda giremiyorum böyle saçmalık varmı yahu_?
kardeşim msn açıyorum ne bir ileti var ne bişey var... bu sorunun hatayı ivedi düzelmesini istiyorum..
daha sabah girdim oyuna hiçbişey yoktu. gayet güzel bayramlaştık... bu neyin nesi ???
illegalll yazdı:Gülsem ayıp olur mu, ayıp kayıptır gülelim en iyisi
BAYRAMınız mübarek olsun..
KİMİN ESERİ BU HESABİM BAN YEMİŞ SABAH girdim milette ne güzel bayramlaştım.
reklam yasak diyemi ban attınız ne yaptınız:.
bölgeden klandan yazıyordum
plus paketim var bu arada..
meranın en yakışıklı ve karizmatik erkegi geldi selam...yazdım ... diye...
kendi reklamımı yaptım diyemi kapandı hesabım... ala ala
4 tane cengaver gibi çarımın bulndugu o kadar emek verdigim hesap ban yiyor...6 tnea yükseltilmiş silahim var 2 tane karakterde lonca lisansı ayrıca 3 tanesinde aksa erişimi yüklü..... boz ayıda yüklü herşey yüklü... gelde kafayı yeme..
yok yok kesin bu işde bi yanlışlık var... daha sus ma cezası bile almamışım ki ban yesin..
AbraKadabraa yazdı:emegi geçen herkesin anasını bacısını en içten dieleklermle sikiyorum orosbu cocogukları siz kmsiniz lan #@!? yurdunu #@!? pezwevenkleriiiiiiiiii
anasını #@!? it ogl itleriiiiiiiiiii
ecdadiinizi #@!? sizin... orobunun cocoukları