Bu Şahısa İtimat Etmeyin.
- illegalll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasız
Bu Şahısa İtimat Etmeyin.
Sunucumuza Verderverememlll diye biri hesap açmış KESİNLİKLE hiçbir alakam yoktur kimse dolandırılmasın diye yazıyorum ki zaten oyun içinden şifre falan almadığımı dostlarım bilir yinede tedbiri elden bırakmamak gerek. Oyundaki karakterlerim (iLLeGaLL-VerderVeremem-VerderVerememII-VerderVerememIII-VerDerKaSa-HALKBANKASI) bunlardan ibarettir.
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
VerderVeremem/iLLeGaLL
VerderVeremem/iLLeGaLL
Re: Bu Şahısa İtimat Etmeyin.
Kardeşim ; çakma çarlar hep olmuştur , bundan böyle de olucağa benziyor.
Amaçları belli ;
Bir şekilde senin arkadaşlarından , bir şeyler tırtıklama çalışacak , ondan sonra da diğer çarlarına aktarıp , çakma çarı silecektir.
Umarım , senin uyarını tanıdıkların dikkate alır ve bir şeylerini kaybetmezler....
Amaçları belli ;
Bir şekilde senin arkadaşlarından , bir şeyler tırtıklama çalışacak , ondan sonra da diğer çarlarına aktarıp , çakma çarı silecektir.
Umarım , senin uyarını tanıdıkların dikkate alır ve bir şeylerini kaybetmezler....
- illegalll
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasız
açtığıyla kalır ona göz açtırtmam kimseyi dolandırtmam takılsın kendi halinde:)
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
VerderVeremem/iLLeGaLL
VerderVeremem/iLLeGaLL
Kim o emrah abi öpeyim onu bayram bayram harçlık veririm ..
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
-
- Demirci Çırağı
AlpAykan yazdı:Kardeşim ; çakma çarlar hep olmuştur , bundan böyle de olucağa benziyor.
Amaçları belli ;
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.