+5 Siz Çember

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: +5 Siz Çember

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

IDyBKaTLiaMI yazdı:
HezarfenCelebi yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:
MAXIMIANUS yazdı:
isimsizisim yazdı:Bugün itibariyle asap ürettim dolayısıyla çember yolu açıldı fakat +5 im yok +5 siz kesinlikle girilmez mi ? Girilirse ne yapmak gerekir . +5 siz Bir diziliş yazarmısınız . Not : iksir problem değil

15 can 15 bilgisi
15 kaldırma 15 can kurtaran
15 fiziksel direnç 15 element direnç
5 büyü bozma
1 meditasyon 1 çember
1 çağrı

Böyle verebilirsin daha sonra sadece gaffar gitmek istersen meditasyon 5 büyü bozma 1 yap uzun süre gaffara git daha sonra ayakkabılarını almak için tekrar gbmx için dediğim yeteneklere verebilirsin.Ayrıca bu konu üzerine bir sürü konu var az araştırıp konu açın şurda toplasan en az 50 60 tane aynı konu var siz mi okuyup görmüyorsunuz yoksa görmeden mi yazıyorsunuz ben cevabı biliyorum birde siz düşünün.
X için bb nin 10 olması lasım . dolayısıyla +5 şart...:)
BB 10 olması şart değil.Dün 900lük şifamla x kestim,+5 yoktu
bb nin 5 olması X in asit bozması süresine yetmez dolayısıyla bb 10 olursa rahatlıkla süre yetebilir bu konuyu çoğu kişi şifa bölümüne yazdı girip bakabilirsin..:)
isimsizisim yazdı:
IDyBKaTLiaMI yazdı:
MAXIMIANUS yazdı:
isimsizisim yazdı:Bugün itibariyle asap ürettim dolayısıyla çember yolu açıldı fakat +5 im yok +5 siz kesinlikle girilmez mi ? Girilirse ne yapmak gerekir . +5 siz Bir diziliş yazarmısınız . Not : iksir problem değil

15 can 15 bilgisi
15 kaldırma 15 can kurtaran
15 fiziksel direnç 15 element direnç
5 büyü bozma
1 meditasyon 1 çember
1 çağrı

Böyle verebilirsin daha sonra sadece gaffar gitmek istersen meditasyon 5 büyü bozma 1 yap uzun süre gaffara git daha sonra ayakkabılarını almak için tekrar gbmx için dediğim yeteneklere verebilirsin.Ayrıca bu konu üzerine bir sürü konu var az araştırıp konu açın şurda toplasan en az 50 60 tane aynı konu var siz mi okuyup görmüyorsunuz yoksa görmeden mi yazıyorsunuz ben cevabı biliyorum birde siz düşünün.
X için bb nin 10 olması lasım . dolayısıyla +5 şart...:)
Yardımcı olan herkeze teşekkürler :) +5 şart demişsiniz fakat +5 im hala yok fakat x yol stu fln kesebiliyorum her an bende girmeden önce şüpheye düşmüştüm kesemem fln diye fakat çok rahat kesiyorum :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
AnyoneStopMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen AnyoneStopMe »

+5sizde kesilir
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

+5 'siz Gireceksen Eski Yöntemlere Başvur Yani 1 Ofans 1 Tank 2 Büyü 2 Şifa Yoksa Kesilmez

Not:Ejderha İksirin Bol Olsun

“Şifacı” sayfasına dön