Siz vs Savaşçı
Hiç uzatmadan anlatmak istiyorum.. Burda Büyü Kritiğinizin Sağlam Olması Lazım.. (Az sonra anlatıcam)
Yetenekler
15 Buz ve 15 Bilgisi (Sadece Buz Atıcağımız İçin)
15 Direnç Kırma (Kritik Bol Gelmesi İçin ve 2. yeteneğimiz olmamasından onun yerine her 2 buzda 1 dk atabiliriz)
15 Medi (Hem Enerji Hemde %5 Büyü Kritik Arttırdığı İçin)
15 Tesla (Hasar Verip Ve Savaşçıyla vs attığımızdan Uzun Süre Kalması İçin)
15 Zihin (Depar,Durdurma v.b durumlarda ve bize rakibimiz çok yaklaştığınızda savunma yapıp menzil yapıcağımız yetenek)
13 Kutup (Buda Zihinin Süresi Varken Başka Kullanıcağımız Bir Savunma Yeteneği)
****Not:Unutmayın Savunma En İyi Saldırıdır..
Yeteneklerden biraz kafanızda bişeyler oluşmuştur heralde buz kritik attığında rakip yavaşlar ve tek skill yaptığımızdan baya bi menzil yaparız isterseniz tek veya çift maraton giyerek vs'yi garantilersiniz ama biraz daha uzar vs..
Bol Vsler Bol Kazançlar Gidin Kendini Sizden Üstün Gören Savaşçıları Öldürün!!
Siz vs Büyücü
Hemen Yetenekler..
15 Elektrik ve 15 Bilgisi (Sadece Elektrik Kullanıcağız Bu Yüzden Büyü Elektrik Ne Kadar Fazla O Kadar İyi)
15 Büyü Bozma (Büyücü Vs'sindeki Vazgeçilmez Yetenek Karşınızdakinin Elindeki Asaya Göre veya 1. vsde test ederek hangi büyüsü sağlamsa onu bozun)
15 Meditasyon (Enerji ve %5 Kritik)
15 Tesla (Gerçekten teslanın vuruşu bile çok etkili Tesla Gözcüsü Almanızı Tavsiye Ederim Ayrıca Büyücü Vslerinde Kutup Alanından Fazla Menziliniz Olduğu İçin Kutup Açıp Teslayı Rakibinize Gönderip Hasar Vermesini Bekliyebilirsiniz..)
15 Zihin (Kons Durumlarında ki Akıllı Bi büyücü Asla Büyücü vs'sinde Konslamaz yinede bu yeteneği konslarsa kullanırsınız ve ayrıyeten medi 15 olduğundan dolayı zihin atıp oturursanız daha çok enerjiniz dolar)
13 Kutup (Tesla Gözcüsüne Bu Yetenekle Şans Tanıyabilirsiniz)
Yeteneklerdende az çok kafanızda oluşmuştur bişeyler karşınızdakinin 1 büyüsünü bozup tek büyüyle en yüksek hasarı vermeye çalışın..
Sadece fikirlerim kötü iyi tüm yorumlarınızı bekliyorum..
Yetenekler +5 Olarak Düşünülmüştür..
Bir Kaç Vs Taktiği
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Bir Kaç Vs Taktiği
buz yavaşlatır buz kritik durdurur
15 medi sadece kritikte işe yarar can dolmasına katkısı çok azdır 5 saniyede 1 can dolacağına 1.5 can dolar oturunca da 11 dolacağına 16 dolar
kutup 13 sadece süreyi artırır bildiğin gibi savaşçı koşarken kutuplarsan adam kutup içerisinde sana doğru ilerleyebilir 15 olmadığı için de tam dibinde açılır savaşçı
ve de tesla 15 olunca yenilenme süresi artar teslanın çok olsun 2 vuruşluk olmadı 3 vuruşluk canı vardır zaten tesla devrilince uzun süre açamazsın
ayrıca sadece buz veya sadece elektrik mi vuracaksın ?
direnç kırma 1 puan bozmayla bile bozulur zaten
15 medi sadece kritikte işe yarar can dolmasına katkısı çok azdır 5 saniyede 1 can dolacağına 1.5 can dolar oturunca da 11 dolacağına 16 dolar
kutup 13 sadece süreyi artırır bildiğin gibi savaşçı koşarken kutuplarsan adam kutup içerisinde sana doğru ilerleyebilir 15 olmadığı için de tam dibinde açılır savaşçı
ve de tesla 15 olunca yenilenme süresi artar teslanın çok olsun 2 vuruşluk olmadı 3 vuruşluk canı vardır zaten tesla devrilince uzun süre açamazsın
...
55ivedik55 yazdı:buz yavaşlatır buz kritik durdurur
Bak gardaşım ben sana tek tek açıklayayım..
buz yavaşlatmaz buz atarsın kritik gelince durur ama adam yine tekrar durur durmaz üstüne koşmaya devam eder o arada 1 saniye yavaşlar..
11 can 16 can meselesi 5 can azmı sence zihin süresince 3 kere dolsan 15 can fazladan dolar..
ben kutup 13 derken zihinin süresi gelmesi için kullanabilirsin zihini adam durdurma veya depar attığında kullanıcaksın ayrıca teslanın yavaşlatmasıda var belki şansına yavaşlatır hadi yavaşlatmasada senin adamın menziline baya bi uzakta olucaksın çift maratonda varsa o adam isterse deparlasın zaten durmadan buz atıp durduruyosun..
büyücü vssinde adam sana vurmayıp teslaya vurmaz bu 1 savaşçı vssindede eğer gider teslayla uğraşırsa sen biraz daha uzaklaşırsın her yönden tesla iyidir candır..
evet sadece savaşçı vssinde buz 2300 buz varsaki iyi bir hasar verirsin ve sadece büyücü vssinde elektrik kullanıcam adam bozamasın diye
direnç kırma 1 puan bozmadada kırılır kardeş tamam ama bi bak bakim ben büyücü vssinde direnç kırmaya vermişmiyim savaşçıyla vsde vermişim..
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
üste yazdıklarında sadece son 2 satırda hak veriyorum sana
ama şöyle bir olay var zihin 60 sn de yenileniyor 15 saniye hapis olayı diyelim 15 saniye de savaşçı sana doğru gelecek diyelim kaldı geriye 30 saniye eğer savaşçı dibine gelebilirse ya da sert veya ağır menziline gelebilirse 30 saniye pek dayanamazsın
ama şöyle bir olay var zihin 60 sn de yenileniyor 15 saniye hapis olayı diyelim 15 saniye de savaşçı sana doğru gelecek diyelim kaldı geriye 30 saniye eğer savaşçı dibine gelebilirse ya da sert veya ağır menziline gelebilirse 30 saniye pek dayanamazsın
...
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Hiç klan savaşı yaptın mı veya vs atttın mı ?
Bu yetenek dizilimleri sadece yeteneklerin açıklamasını okuyarak yapılmış bir dizilim gibi geldi bana ki okuduğunu da anlamamışsın.Biraz fazla bir tecrubeye ihtiyacın var :!:
Bu yetenek dizilimleri sadece yeteneklerin açıklamasını okuyarak yapılmış bir dizilim gibi geldi bana ki okuduğunu da anlamamışsın.Biraz fazla bir tecrubeye ihtiyacın var :!:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Jandarma
Bişey bildiğin yok senin. 15 medi verilirmi
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
MEDİNİN 15 OLMASI HEM KRİTİK SAĞLIYOR HEMDE CAN YÜKSELMESİ FAKAT HAKLISIN MEDİYE 15 VERMEK GERÇEKTEN SAÇMALIK..berkx98c yazdı:Bişey bildiğin yok senin. 15 medi verilirmi
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Loncasızlar
-
- Demirci Çırağı
Meditasyon vs için 15 verilebilir.berkx98c yazdı:Bişey bildiğin yok senin. 15 medi verilirmi
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.