oyunun bir eksiği daha

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
senikon
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

oyunun bir eksiği daha

Mesaj gönderen senikon »

Arkadaşlar eşya iadelerinde eksik olan bir durum söz konusu sadece efsunlu silah ve eşyalar iade ediliyor.Fakat kadim,erg,köşk gibi materyaller ve madenler ganoderma iridyum şelit v.b iade etmede sıkıntı yaratılıyor.Sonuçta madenlerde üretimde kullanılıyor.Bana destek olmak için lütfen herkez bunu desteğe mail olarak atsın.
Kullanıcı avatarı
deeLidumruL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: oyunun bir eksiği daha

Mesaj gönderen deeLidumruL »

Tam yazının sonuna geliyordum okurken kaptın şukuyu diyecektim AMA bu yazıyı alın desteğe atın demen bütün yazını yerle bir etti. Oralarda HAVUZ var.Ama bataklık gibi her öneriyi yutuyor mübarek :ugeek:
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Bunun bir eksik olduğunu sanmıyorum.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Meranist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Meranist »

senikon yazdı:Arkadaşlar eşya iadelerinde eksik olan bir durum söz konusu sadece efsunlu silah ve eşyalar iade ediliyor.Fakat kadim,erg,köşk gibi materyaller ve madenler ganoderma iridyum şelit v.b iade etmede sıkıntı yaratılıyor.Sonuçta madenlerde üretimde kullanılıyor.Bana destek olmak için lütfen herkez bunu desteğe mail olarak atsın.

haklısın ama şu kısım etkili olmayacaktır. :arrow:

senikon yazdı: Bana destek olmak için lütfen herkez bunu desteğe mail olarak atsın.

malum öneri havuzu yerini bataklığa bıraktığı için her öneriyi yutuyor. :!:
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...

Ferhat > Relaxeefendyy
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mrdz »

Meranist yazdı:
senikon yazdı:Arkadaşlar eşya iadelerinde eksik olan bir durum söz konusu sadece efsunlu silah ve eşyalar iade ediliyor.Fakat kadim,erg,köşk gibi materyaller ve madenler ganoderma iridyum şelit v.b iade etmede sıkıntı yaratılıyor.Sonuçta madenlerde üretimde kullanılıyor.Bana destek olmak için lütfen herkez bunu desteğe mail olarak atsın.

haklısın ama şu kısım etkili olmayacaktır. :arrow:

senikon yazdı: Bana destek olmak için lütfen herkez bunu desteğe mail olarak atsın.

malum öneri havuzu yerini bataklığa bıraktığı için her öneriyi yutuyor. :!:

Ben vakti zamanında Mev usulü eşyamı silmiştim :) Hoş o dönem hatırlarsınız şaheser niteliği taşıyordu ve o zamanlar geri dönüş diye birşeyi yoktu, nasıl içimden tuttu bir bilseniz... Günümüze geldikten sonra üretmesi çok zor şaheser ürünler çıktı ve birçok arkadaşımız şaheserlerini kazara silmeye başlayınca önerde bulunulmuştu. Hani şu bataklığa(!) benzediğini söylediğin yerde... Ama öneri kabul gördü ve gerçekleştirildi. Yani önerilerimiz dikkate alınmıştı ve kazara şaheserini silenler geriye alacaktı. Hatta bunla da yetinilmedi çift efsunlu eşyalarda verilmeye başlandı. Buda bir öneriydi ve o bataklığa(!) benzettiğin yerden talep edildi ve oda kabul oldu ve şu an bu haktan faydalanıyoruz.

Ama şahsi fikrimi söylemek isterim ve herşeyde bir sınır olmalı derim. Burada sınır çift efsunlu eşyalar seviyesine kadar indirilmiş zaten. Şaheser seviyesinden bile aşağıda. Metaryal seviyesine indirgemek ne kadar emek ister ve ne kadar suistimal edilir düşünmek bile istemiyorum. Tabiki bunu isteyelim, ama bunu flood olarak değil de, öneri olarak talep edelim.

Ama şunu da demeden edemeyeceğim, yürürken ayağın burkuluyorsa, suçu kaldırımda arama, biraz da yere sağlam bas...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
Meranist
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Meranist »

Mrdz yazdı:
Ben vakti zamanında Mev usulü eşyamı silmiştim :) Hoş o dönem hatırlarsınız şaheser niteliği taşıyordu ve o zamanlar geri dönüş diye birşeyi yoktu, nasıl içimden tuttu bir bilseniz... Günümüze geldikten sonra üretmesi çok zor şaheser ürünler çıktı ve birçok arkadaşımız şaheserlerini kazara silmeye başlayınca önerde bulunulmuştu. Hani şu bataklığa(!) benzediğini söylediğin yerde... Ama öneri kabul gördü ve gerçekleştirildi. Yani önerilerimiz dikkate alınmıştı ve kazara şaheserini silenler geriye alacaktı. Hatta bunla da yetinilmedi çift efsunlu eşyalarda verilmeye başlandı. Buda bir öneriydi ve o bataklığa(!) benzettiğin yerden talep edildi ve oda kabul oldu ve şu an bu haktan faydalanıyoruz.

Ama şahsi fikrimi söylemek isterim ve herşeyde bir sınır olmalı derim. Burada sınır çift efsunlu eşyalar seviyesine kadar indirilmiş zaten. Şaheser seviyesinden bile aşağıda. Metaryal seviyesine indirgemek ne kadar emek ister ve ne kadar suistimal edilir düşünmek bile istemiyorum. Tabiki bunu isteyelim, ama bunu flood olarak değil de, öneri olarak talep edelim.

Ama şunu da demeden edemeyeceğim, yürürken ayağın burkuluyorsa, suçu kaldırımda arama, biraz da yere sağlam bas...

İstisnalarla kaideyi bozmaya çalıştın ama buda gol değil gardaş :cry:
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...

Ferhat > Relaxeefendyy

“Genel Etkileşim” sayfasına dön