beyler son günlerde her aklına gelen lonca kurmaya başladı oyunu hiç bilmeyen bile 3.gününde lonca kuruyor ve bu oyunda hem gereksiz bir havalaNMAYA hemde gereksiz bir lonca arayışına sebep oluyor.ayrıca hırsız loncalarda çok yayılmaya başlandı bunun için şu an bulunan loncaarın korunmasını her gün 10ar lonca açılmamasının gerekliliğini belirtmeyi paylaşmak istedim.
önceden oyunda 4-5 belli başlı lonca vardı şimdi her 5-6 kişi bile değil; her kişi kendine lonca kuruyor ve bu loncalar tartışıyor ve daha 2 kişi olamadan kapanıyorlar meran halkının kulak vermesi dileğiyle
saygılar..
loncalar
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: loncalar
Haklısın gerçektende bu lonca işi kaç aydan beridir oyunculara forumda olsun oyunda bölge kanalından olsun bilgilendirmeler uyarılar yapılıyor ama herkes denemeden bu kötü deneyimi yaşamadan loncaya girmek yerine lonca kuruyor, olsun herkesin sonuçta kendi kararıdır bence karışmamak gerek bu tür oluşumlar nasıl olsa 2 gün içinde kurulup 1 dk içinde dağılıyor o yüzden ben pek sorun gibi bakmıyorum ama bilgilendirmek gerek diye bu msj yorum yapmak istedim...
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Strong öle diyorsunda herkesin kendi kararı lonca kurmak ama lonca kurarkende şuna dikkat etmeli sonuçlarınada katlanmalı...Strongxsifa yazdı:beyler son günlerde her aklına gelen lonca kurmaya başladı oyunu hiç bilmeyen bile 3.gününde lonca kuruyor ve bu oyunda hem gereksiz bir havalaNMAYA hemde gereksiz bir lonca arayışına sebep oluyor.ayrıca hırsız loncalarda çok yayılmaya başlandı bunun için şu an bulunan loncaarın korunmasını her gün 10ar lonca açılmamasının gerekliliğini belirtmeyi paylaşmak istedim.
önceden oyunda 4-5 belli başlı lonca vardı şimdi her 5-6 kişi bile değil; her kişi kendine lonca kuruyor ve bu loncalar tartışıyor ve daha 2 kişi olamadan kapanıyorlar meran halkının kulak vermesi dileğiyle
saygılar..
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
okumadım yorumsuz xD
-
- Kadim Hidra Avcısı
Meranın yeni nesli öle Lonca başkanlığına özendi=)
İlk olarak Alayınaxebuhanla başlayan Lonca liderliği herkes tarafından beğenildi
Sora Kolpaxloa ve leo nun Lonca konumunu sevipte o şekilde olmak isteyenler oldu.
Sorada şuanlarda olan en yüksek Lonca olan Megax Loncası tarzı Lonca kurmak isteyenler var
)
Ama yinede ne olursa olsun Alayınaxebuhan olmak kolay deildir
Bi çok kişi diecektir yalakalık diz boyu ama öle deil bende ALAYINAx Loncasındaki kısa zamanda çok zevkli zaman geçiriodm ...
İlk olarak Alayınaxebuhanla başlayan Lonca liderliği herkes tarafından beğenildi
Sora Kolpaxloa ve leo nun Lonca konumunu sevipte o şekilde olmak isteyenler oldu.
Sorada şuanlarda olan en yüksek Lonca olan Megax Loncası tarzı Lonca kurmak isteyenler var
Ama yinede ne olursa olsun Alayınaxebuhan olmak kolay deildir
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Merhaba;
Güzel bir konuya değinmişsin.Teşekkür ediyorum.Evet son aylarda,günlerde meran sunucusunda belli bir lonca artışı gözlenmekte.Benim bildiğim kadarıyla.Kodadıx - Hanedanx - Kıyametx gibi loncalarda bu son aylarda,günlerde açılmış bulunmakta.Artık açılan loncaların çoğu lodos klanını tercih ediyor.Esas yorumuma gelmek istiyorum bir an evvel.Lonca açmak gayet basit gibi gözüksede altında birçok zorluk yatmaktadır.Bir kere loncayı açan kişi veya kişiler oyunda belli bir süre zarfını geride bırakmış olması gerekir.En az 1,5 yıllık bir tecrübe,saygınlık,çevre genişliği ve sevilen biri olmalıdır.Eğer bu koşullara uyan kişiler lonca açarsa loncaya katılan kişiler o kadar artar ve iyi,karakterli adamlar alınırsa o lonca gerçekten kendini kanıtlar.Malesef ki meran sunucusunda gözlemlediğim bir durum var.Herkes birbirine düşman kesilmiş.Çekememezlik,çamur atma,iftira meran sunucusunda en çok gördüğüm şeylerden bir kaçı.Ve özellikle loncalar bu koşullarla malesef zedelenebiliyor.Keşke herkes sağdan,soldan duyulan şeylerle her şeye inanmasa o loncanın gelişimide daha iyi olur.Kısacası iş başkanda biter.Son olarakta şuanda meranda gördüğüm tüm loncaları bir hatırlatmak isterim.Unuttuklarım varsa k.bakmasınlar.
Kholpashalix
Megax
Deathx
Choosensx
Kuzeyx
Xukalax
Soulofx
İmzax
Beowulfx
Troyax
Redsx
Dengex
Zentiusx
Kurmayx
Kodadıx
Hanedanx
Kıyametx
Lazurix
Zamanx
Noktax
Strongx
Şuan itibariyle bu kadar lonca aklıma geldi.Başkada şuanda varlığını sürdüren lonca olduğunu sanmıyorum.Gözlemlediğim kadarıyla bu kadar lonca şuanda yoluna iyi bir şekilde devam etmekte...
Güzel bir konuya değinmişsin.Teşekkür ediyorum.Evet son aylarda,günlerde meran sunucusunda belli bir lonca artışı gözlenmekte.Benim bildiğim kadarıyla.Kodadıx - Hanedanx - Kıyametx gibi loncalarda bu son aylarda,günlerde açılmış bulunmakta.Artık açılan loncaların çoğu lodos klanını tercih ediyor.Esas yorumuma gelmek istiyorum bir an evvel.Lonca açmak gayet basit gibi gözüksede altında birçok zorluk yatmaktadır.Bir kere loncayı açan kişi veya kişiler oyunda belli bir süre zarfını geride bırakmış olması gerekir.En az 1,5 yıllık bir tecrübe,saygınlık,çevre genişliği ve sevilen biri olmalıdır.Eğer bu koşullara uyan kişiler lonca açarsa loncaya katılan kişiler o kadar artar ve iyi,karakterli adamlar alınırsa o lonca gerçekten kendini kanıtlar.Malesef ki meran sunucusunda gözlemlediğim bir durum var.Herkes birbirine düşman kesilmiş.Çekememezlik,çamur atma,iftira meran sunucusunda en çok gördüğüm şeylerden bir kaçı.Ve özellikle loncalar bu koşullarla malesef zedelenebiliyor.Keşke herkes sağdan,soldan duyulan şeylerle her şeye inanmasa o loncanın gelişimide daha iyi olur.Kısacası iş başkanda biter.Son olarakta şuanda meranda gördüğüm tüm loncaları bir hatırlatmak isterim.Unuttuklarım varsa k.bakmasınlar.
Kholpashalix
Megax
Deathx
Choosensx
Kuzeyx
Xukalax
Soulofx
İmzax
Beowulfx
Troyax
Redsx
Dengex
Zentiusx
Kurmayx
Kodadıx
Hanedanx
Kıyametx
Lazurix
Zamanx
Noktax
Strongx
Şuan itibariyle bu kadar lonca aklıma geldi.Başkada şuanda varlığını sürdüren lonca olduğunu sanmıyorum.Gözlemlediğim kadarıyla bu kadar lonca şuanda yoluna iyi bir şekilde devam etmekte...
EXCELLENCE
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Bundan daha ii cvp verebilecek varsa hodri meydan :lol:Excellence yazdı:Merhaba;
Kholpashalix
Megax
Deathx
Choosensx
Kuzeyx
Xukalax
Soulofx
İmzax
Beowulfx
Troyax
Redsx
Dengex
Zentiusx
Kurmayx
Kodadıx
Hanedanx
Kıyametx
Lazurix
Zamanx
Noktax
Strongx
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Gözden kaçırdığın varlığını sürdüren loncalar var daha...
Biz lonca olmadığımız için sorun-problem yok

Biz lonca olmadığımız için sorun-problem yok
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
KATILIYORUM DAHA İYİ CEVAP VERİLEMEZExcellence yazdı:Merhaba;
Kholpashalix
Megax
Deathx
Choosensx
Kuzeyx
Xukalax
Soulofx
İmzax
Beowulfx
Troyax
Redsx
Dengex
Zentiusx
Kurmayx
Kodadıx
Hanedanx
Kıyametx
Lazurix
Zamanx
Noktax
Strongx
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

strong kardes bak bu vericeğim siteye bak seninle dalga gecenleri gor..!
http://megateam.me.funpic.org/
http://megateam.me.funpic.org/
Uygunsuz imza içeriği silindi.Tekrarı halinde yaptırıma tabi tutulacaksınız.
Bilginize.
Bilginize.