Akçesi olmayanın bayramı ....?
Akçesi olmayanın bayramı ....?
Kurban Bayramı için etkinlikleriniz çok güzel ama hepsinin ucunda ake var peki akçe alamayacak onlarca oyuncunuz için de bir takım kolaylıklar ve hediyeler sağlanamaz mı ? Her şey para mı ?
avakado=eminönü
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
Re: Akçesi olmayanın bayramı ....?
Akçesi olmayan bayramda napacak mı diyorsun ?
Bunu diyorsan bence önce rahmetli insanların mezarını ziyaret et.Büyüklerinin elini öpmeye git.Durumunuz iyiyse 2,3 kişi 1 danaya girin.Fakir fukaraya dağıtın.Bir mangallık et bırakın kendinize.Onuda ailecek yiyin.Bayramı doyasıya yaşayın.
Kısacası ; Bayramlar önemlidir.Bak yetkililer bile 3.günü bayramın bayramlaşmak için İstanbul - Eminönüne gidecek.Yakınsan sende git . Bayramlarda oyunda olmayabilirsin.Olacaksanda akçesiz gez sıkıntı olmaz.Ben geziyorum bir farkı yok . .
Bunu diyorsan bence önce rahmetli insanların mezarını ziyaret et.Büyüklerinin elini öpmeye git.Durumunuz iyiyse 2,3 kişi 1 danaya girin.Fakir fukaraya dağıtın.Bir mangallık et bırakın kendinize.Onuda ailecek yiyin.Bayramı doyasıya yaşayın.
Kısacası ; Bayramlar önemlidir.Bak yetkililer bile 3.günü bayramın bayramlaşmak için İstanbul - Eminönüne gidecek.Yakınsan sende git . Bayramlarda oyunda olmayabilirsin.Olacaksanda akçesiz gez sıkıntı olmaz.Ben geziyorum bir farkı yok . .
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bayram için özel hediyelerimiz elbette mevcut. Her hangi bir akçe talebi olmadan an itibari ile dükkandan hediyeni alabilirsin.
Daha ayrıntılı bilgi için konuyu inceleyin lütfen: viewtopic.php?f=46&t=102718
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.

- deeLidumruL
- Cin Avcısı
Respected yazdı:Bayram için özel hediyelerimiz elbette mevcut. Her hangi bir akçe talebi olmadan an itibari ile dükkandan hediyeni alabilirsin.
İyi eğlenceler.
Sen iyi bi yetkiliye benziyon derler ya ünal aynen o şekilsin.Bu konuyu açan adam yine herşey paralıdır diyerek önyargıyla koşmuş konu açmış .Onun için dikkate bile alınmayacak bir tavır yine de cevap verdiğin için eyvAllah.Bu arada fenerbahçeye antisempatimiz yok diyerek konu kilitledin . Benim var
çArŞı SanadaKarşı :twisted: :evil:

İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize