bende rock severim metalde fena degil bence o videolarda kaldırılcak bir şey yokxPrince yazdı:İşte beni anlayan birisi ! dostum haklısın ya cidden adamlar kafasına göre kaldırıp silebiliyo yani sonradan söyledikleride yanlarına kar kalıyo.ForumunMessisi yazdı:kardeşim bende Fenerbahçeden en sevdigim adamları yazmıştım kaldırmışlardı içimden çok sövmüştüm 15-20 dk mi almıstı yapmakxPrince yazdı:Cidden amaçsız bi forum yönetimimiz var, benim imzamda spoiler içinde böyle gayet death metal bi videom vardı pekte rahatsız ettiğini düşünmüyodum SPOILER içinde olduğu için, ama bu forumda bu kadar insanın arasında özel hakka saygı duymayan kendini bilmez bi (eminim yaş olarak benden küçüktür) yönetici artık kimse, imzamdaki video kaldırıyo üstüne şaka gibi "Video kaldırılmıştır..." yazıyo, bende cevabı yazdım sonra yerine şaka gibi.....
Eskiden uyarı aldığım olmuştu spoiler bilmiyoduk göze giriyo diye bize uyarı atarlardı kaldırırdık neyse, şimdiki amaç neydi ? acaba death metal senin manevi değerlerinimi incitti yada beyninin içindeki o akıl mantık ve seviyeden yoksun yobazımı harekete geçirdi ? bu forumda insanların hesaplarına girip onların imzasını değiştirebilecek kadar (uyarı göndermeden!) rahatsanız ben forumu bırakıyorum, tabi bi cevap aldıktan sonra.
Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen
Tekrar selamlar,
Konu, kullanıcı imzasının neden kaldırıldığına dair açılmış fakat çok farklı kavramlar incelenmiş, tartışılmış. Buna istinaden konunun akibeti iyi olmadığından ötürü kilit altına alınması daha uygun olacak..
Dini değerler herkesin seçiminde özgür olduğu kavramlardır. Fakat bireyler inandıkları şeyi savunurken diğer kişi veya kişilerin inançlarını aşşağılayıcı, küçük düşürücü veya karalayıcı eylemlerde bulunamazlar. En azından forum üzerinde bunu yapmak zorundasınız ki bizim görevlerimiz bu kurala uyulmadığında gerekli işlemi yapmaktır.
Bahsi geçen imza ile ilgili konu içerisinde bir açıklamam bulunmakta.
Ek olarak @ForumunMessisi, içimizde Fenerbahçe antisempatizanlığı yok. Zira bu görevi yaparken herkese, her konuda eşit olmak asıl amaçlarımızdan birisi. İlgili moderasyonu tüm gerçekliği ile açıklamak gerekirse; imzanız neredeyse yarım sayfayı aştığı için düzenlendi. Kadroyu yan yana yazmayı denerseniz bir sorun teşkil etmez.
Konu kilitlenmiştir, iyi eğlenceler.
Konu, kullanıcı imzasının neden kaldırıldığına dair açılmış fakat çok farklı kavramlar incelenmiş, tartışılmış. Buna istinaden konunun akibeti iyi olmadığından ötürü kilit altına alınması daha uygun olacak..
Dini değerler herkesin seçiminde özgür olduğu kavramlardır. Fakat bireyler inandıkları şeyi savunurken diğer kişi veya kişilerin inançlarını aşşağılayıcı, küçük düşürücü veya karalayıcı eylemlerde bulunamazlar. En azından forum üzerinde bunu yapmak zorundasınız ki bizim görevlerimiz bu kurala uyulmadığında gerekli işlemi yapmaktır.
Bahsi geçen imza ile ilgili konu içerisinde bir açıklamam bulunmakta.
Ek olarak @ForumunMessisi, içimizde Fenerbahçe antisempatizanlığı yok. Zira bu görevi yaparken herkese, her konuda eşit olmak asıl amaçlarımızdan birisi. İlgili moderasyonu tüm gerçekliği ile açıklamak gerekirse; imzanız neredeyse yarım sayfayı aştığı için düzenlendi. Kadroyu yan yana yazmayı denerseniz bir sorun teşkil etmez.
Konu kilitlenmiştir, iyi eğlenceler.