HezarfenCelebi yazdı:Bu arada sancak sunucusunda bir dönem oynamıştım.Tılsım sunucusu Sancak sunucusundan kat kat daha iyi.
zaten sancakta herşey gb 1 kere bile klan savaşı görmedim
HezarfenCelebi yazdı:Bu arada sancak sunucusunda bir dönem oynamıştım.Tılsım sunucusu Sancak sunucusundan kat kat daha iyi.
Tılsım sunucusu güzel bir sunucu.39 seviye dönemi altın çağı olmuştur Tılsım sunucusunun.Arkadaşlık,dostluk ve dayanışmanın bulunduğu bir sunucu.Şimdiki hali her ne kadar geçmişteki gibi olmasa da,güzel bir sunucu diyebilirim.Chass yazdı:HezarfenCelebi yazdı:Bu arada sancak sunucusunda bir dönem oynamıştım.Tılsım sunucusu Sancak sunucusundan kat kat daha iyi.
zaten sancakta herşey gb 1 kere bile klan savaşı görmedim
SkyBlue yazdı:Adam bir kod yazdı. Bir kod daha yazdı. Bir daha yazdı. "Nabıyon lan" diye cevap yazdım. Char hala bende. Bir terslik olmasın?
SkyBlue yazdı:Adam bir kod yazdı. Bir kod daha yazdı. Bir daha yazdı. "Nabıyon lan" diye cevap yazdım. Char hala bende. Bir terslik olmasın?
AlpAykan yazdı:Tövbe neuzübillah.
Kİmmiş lan bu hacker ?
Oyuna girdiğimde keşke bana denk gelse de bir kod da bana atsa , ahhh ahhh
O zaman görür dünyanın kaç bucak olucağını.
Neyse ,
Böyle şeylere inanmayın , Burak kardeşimin dediği gibi şehir efsanesidir bunlar.
Tılsım sunucusun da yaklaşık 3 yıl oynadım.
Hayran olduğum yanları var.
Fakat ; Bazı oyuncular sunucunun sahibi sanmasalar kendilerini çok çok daha güzel bir yer olur.
Bende şimdiden yeni sunucunun hayırlı olmasını dilerim kardeşim...
AlpAykan yazdı:Tövbe neuzübillah.
Kİmmiş lan bu hacker ?
Oyuna girdiğimde keşke bana denk gelse de bir kod da bana atsa , ahhh ahhh
O zaman görür dünyanın kaç bucak olucağını.
Neyse ,
Böyle şeylere inanmayın , Burak kardeşimin dediği gibi şehir efsanesidir bunlar.
Tılsım sunucusun da yaklaşık 3 yıl oynadım.
Hayran olduğum yanları var.
Fakat ; Bazı oyuncular sunucunun sahibi sanmasalar kendilerini çok çok daha güzel bir yer olur.
Bende şimdiden yeni sunucunun hayırlı olmasını dilerim kardeşim...