Şimdi biz naylon yapmak için çar kasıyoruz ve tam KP gelmesi için çarların 1500 KP'li olması gerekiyor. Çarlar plussuz olduğu için her çara 1500 KP kasmak biraz zor olacak. Plussuz bir çara 0 KP'den itibaren 1500 KP kasmak için kaç tane pluslu çardan karizma almak gerekir bilen var mı ?
NeMutluTürk'ümDiyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Şimdi biz naylon yapmak için çar kasıyoruz ve tam KP gelmesi için çarların 1500 KP'li olması gerekiyor. Çarlar plussuz olduğu için her çara 1500 KP kasmak biraz zor olacak. Plussuz bir çara 0 KP'den itibaren 1500 KP kasmak için kaç tane pluslu çardan karizma almak gerekir bilen var mı ?
31
Anlayan Anladııı Dayıı
Şimdi şu konuya değinmek istiyorum bende
Semt çocuğuyuz diye hor görülürüz her yerde
Kulağımız delik değil diyemi hor görmece
Ben böyle rahatım muhterem bakın keyfinize ..
Hesaplara plus paketi yükle derim.Plussız bir hesaba 1500 kp yapmak eziyet.Arkadaşın dediği gibi belki 31 belki 41.Ben daha önceden bu yolla 1500 şan yapmıştım;fakat inanın hiç kolay olmadı.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
HezarfenCelebi yazdı:Hesaplara plus paketi yükle derim.Plussız bir hesaba 1500 kp yapmak eziyet.Arkadaşın dediği gibi belki 31 belki 41.Ben daha önceden bu yolla 1500 şan yapmıştım;fakat inanın hiç kolay olmadı.
Arkadaşım tabiki kolay değilde. Yaklaşık kaç çarla 1500 kp oldu ? 30 char fazla gibi geldi ?
NeMutluTürk'ümDiyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
30- 40 arasında bi miktar olması lazım hesaplamak gerek biraz zahmetli oluyor vede diğer alacağın çarda mutlaka rütbe olsun