Yorumsuz. :)
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Yorumsuz. :)
Yorumlar sizin
(Üstteki benim ayım yanlış anlaşılmasın)

-
- Demirci Çırağı
Re: Yorumsuz. :)
HahahahahaHaNdSoMe yazdı:Balıkesir' in çılgın ayıları
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
HezarfenCelebi yazdı:HahahahahaHaNdSoMe yazdı:Balıkesir' in çılgın ayılarıSende mi izledin Youtube'dan :ugeek:
wiews ' e bak istersen 70 küsür milyon izlemiş. Ülke olarak aboneyiz ve en çok izlenen TÜRK videosu sanırım youtubedaki görmedim daha yükseğini
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
-
- Demirci Çırağı
Bence ülke dışı bile izliyorFerhatreyiz yazdı:HezarfenCelebi yazdı:HahahahahaHaNdSoMe yazdı:Balıkesir' in çılgın ayılarıSende mi izledin Youtube'dan :ugeek:
wiews ' e bak istersen 70 küsür milyon izlemiş. Ülke olarak aboneyiz ve en çok izlenen TÜRK videosu sanırım youtubedaki görmedim daha yükseğini![]()
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
HezarfenCelebi yazdı:Bence ülke dışı bile izliyorFerhatreyiz yazdı:HezarfenCelebi yazdı:HahahahahaHaNdSoMe yazdı:Balıkesir' in çılgın ayılarıSende mi izledin Youtube'dan :ugeek:
wiews ' e bak istersen 70 küsür milyon izlemiş. Ülke olarak aboneyiz ve en çok izlenen TÜRK videosu sanırım youtubedaki görmedim daha yükseğini![]()
İlla ki youtubeda 1 ıp'den ne kadar izlersen izle o video 1 sayı artıyor diye duymuştum.Tüm nüfusumuzun izleyecek hali yok.Yıllardır dışarıya açılacağız demişlerdi kısmet böyle bir videoylaymış
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
barbar türkler diyince kızıyoruz adamlar haklı böyle videolarla tanıtıyoruz toplumumuzu
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

-
- Demirci Çırağı
Toplum derken?Sen kendini hayvan görüyorsan bizi bağlamazForumunMessisi yazdı:barbar türkler diyince kızıyoruz adamlar haklı böyle videolarla tanıtıyoruz toplumumuzu
Türkiye'nin gururu olduHezarfenCelebi yazdı:HahahahahaHaNdSoMe yazdı:Balıkesir' in çılgın ayılarıSende mi izledin Youtube'dan :ugeek:
Nothing