madenlerimi geri istiyorum
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
madenlerimi geri istiyorum
bu konda viewtopic.php?f=46&t=102678 belirttiğim gibii 63 yoncamı geri istiyorum.Madende,üretimde kullanılan bir mataryel.Nadide eşyalar nasıl iade ediliyorsa madenlerinde iade edilmesi lazım.Kimse 63 yoncayı bilerek atmaz.Oyun hatası olduğu belli.Yeri zamanı olayın gerçek olduğu belli. madeni yanlışlıkla yok etmeye sürüklediğim için bu mataryel yok edilcek yazısının çıktığı zaman çantam açık vaziyette 63 yonca görülüyor bu materyal yok edilecek yazısında iptal ede basmak yerine gece olduğu için dalgınlıkla onay tuşuna bastım 63 yoncam yok oldu. Onca arttırıcı alıp madende sabahlıyoruz.Emek zaman ve para veriyoruz.Bir yanlış tuşa basma ile bu emek zaman ve para boşa gitmemeli.Bugün benim başıma gelen yarın sizinde başınıza gelebilir.Buna duyarsız kalmayıp beni desteklemenizi ve yanlışlıkla yok edilen bütün maden para gibi oyunda kullanılan enstürümanların hepsinin iadesini yapılması için desteğinizi istiyorum.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: madenlerimi geri istiyorum
Tekrar merhaba,
Size gerekli açıklama tarafımca ve de destek kanalı aracılığı ile bir kaç defa yapılmıştır. Tekrar tekrar aynı içerikte konu açmanız sonucu değiştirmeyecektir.
Kendi dalgınlığınız ile materyalleri yere atmış bulunduğunuzu belirttiğiniz halde oyunun hatalı olduğuna dair kanaat getirmeniz de farklı bir yaklaşım doğrusu.
Son kez tekrarlamak gerekirse materyal desteği alamazsınız. Daha dikkatli olmanızı önererek, benzer bir konu açmamanızı rica ediyoruz.
Size gerekli açıklama tarafımca ve de destek kanalı aracılığı ile bir kaç defa yapılmıştır. Tekrar tekrar aynı içerikte konu açmanız sonucu değiştirmeyecektir.
turkneferi yazdı:Oyun hatası olduğu belli.
Kendi dalgınlığınız ile materyalleri yere atmış bulunduğunuzu belirttiğiniz halde oyunun hatalı olduğuna dair kanaat getirmeniz de farklı bir yaklaşım doğrusu.
Son kez tekrarlamak gerekirse materyal desteği alamazsınız. Daha dikkatli olmanızı önererek, benzer bir konu açmamanızı rica ediyoruz.