İtem
- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Jandarma
İtem
Arkdaşlar bi ecel ve bir bıçak zırh üretmeye kalksam kaç m ye patlar ve onları üretirken nasıl para kasmalıyım en kolay nasıl üretelbilirim yardımcı olursanız sevinirim
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: İtem
En Kolay milletten bıçak zırh ve ecel'in malzemelerini isteyerek reçeteyle üretirsin.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar;berkx98c yazdı:Arkdaşlar bi ecel ve bir bıçak zırh üretmeye kalksam kaç m ye patlar ve onları üretirken nasıl para kasmalıyım en kolay nasıl üretelbilirim yardımcı olursanız sevinirim
Profiline bakılırsa sanırım Eminönü Sunucusunda oynuyorsun.Bence bu konuyu Eminönü Sunucu Kanalları / Genel Sohbet bölümüne açsan daha iyi bilgi alabilirsin.Çünkü materyallerin fiyatları her sunucuda değişiklik gösterebiliyor.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kafaya bak millete seni bekliyordu biri gelse de ecel ve bıçak zırh malzemelerimi istesin diye ...Ferhatreyiz yazdı:En Kolay milletten bıçak zırh ve ecel'in malzemelerini isteyerek reçeteyle üretirsin.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

xFahrenheitx yazdı:Merhabalar;berkx98c yazdı:Arkdaşlar bi ecel ve bir bıçak zırh üretmeye kalksam kaç m ye patlar ve onları üretirken nasıl para kasmalıyım en kolay nasıl üretelbilirim yardımcı olursanız sevinirim
Profiline bakılırsa sanırım Eminönü Sunucusunda oynuyorsun.Bence bu konuyu Eminönü Sunucu Kanalları / Genel Sohbet bölümüne açsan daha iyi bilgi alabilirsin.Çünkü materyallerin fiyatları her sunucuda değişiklik gösterebiliyor.
İyi Forumlar...
Bu yazıyı hiç okuma entel yazı bunlar..
Para kasmak için AKÇE sat , maden topla sat , Vsde para kazan .Olmadı çar satın al mutluluklar dileyelim sana.
akçe satmak yasak diyen yetkili AYAKTA uyuyor onuda diyeyim baştan.
En son Ferhatreyiz tarafından 22 Eki 2012 17:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

xxusxx yazdı:Kafaya bak millete seni bekliyordu biri gelse de ecel ve bıçak zırh malzemelerimi istesin diye ...Ferhatreyiz yazdı:En Kolay milletten bıçak zırh ve ecel'in malzemelerini isteyerek reçeteyle üretirsin.
Bence önce sen bir kafaya bak EN KOLAY sorusuna cevaptır o .Anladın mı ?
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Bol bol maden çekberkx98c yazdı:Arkdaşlar bi ecel ve bir bıçak zırh üretmeye kalksam kaç m ye patlar ve onları üretirken nasıl para kasmalıyım en kolay nasıl üretelbilirim yardımcı olursanız sevinirim
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

Sadece 1 günde 5m kazanıyorum altına oturarak sende eminönüne git ve altına otur.Maden haritası yapmış birisi onuda kullanırsan yardımcı olur. yani demek istediğim kolay çekilcek ama pahalı madenleri çek üfff maden çek işte
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Karizma satabilirsin aslında.En garanti para kasma yolu 
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
gel kazan lanVforVendetta1 yazdı:Sadece 1 günde 5m kazanıyorum altına oturarak sende eminönüne git ve altına otur.Maden haritası yapmış birisi onuda kullanırsan yardımcı olur. yani demek istediğim kolay çekilcek ama pahalı madenleri çek üfff maden çek işte
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell