Ws taktiği önemliymiş demekki.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Ws taktiği önemliymiş demekki.
Aliciği yunanistana öteleyek ya la. :geek:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Diplomatik krizemi yol açacan lem adamlar zaten kırılıyo parasızlıktan napacağını şaşırdılar bide üstüne 1 doz aliciği yitelersek toplu intiharlar söz konusu olur 
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
jakups90 yazdı:Diplomatik krizemi yol açacan lem adamlar zaten kırılıyo parasızlıktan napacağını şaşırdılar bide üstüne 1 doz aliciği yitelersek toplu intiharlar söz konusu olur
Alicikis samaras güzel olurdu
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
Bilmem neyin yiğeni cihan kimmiş de millete ahkam kesip ölesine atılan vslerde resim yüklüyor foruma anlasa gam yemiyecem. Bu arada ferhat sende bu fotolarla yendiğinden cok vs bilmeyen adam olması bi yana o ezık charla ekseri 30 canda kesebilmişin.Forumda yada oyunda ahkam kesmekle biliyorum demekle olmuyor. Sana kadar bi cok oyuncu var ders vermek için.Vs atmasını bilmek kadar muhattap olcağın adamları bilmekte önemli.
-
- Acemi Savaşçı
xneox yazdı: Bilmem neyin yiğeni cihan kimmiş de millete ahkam kesip ölesine atılan vslerde resim yüklüyor foruma anlasa gam yemiyecem. Bu arada ferhat sende bu fotolarla yendiğinden cok vs bilmeyen adam olması bi yana o ezık charla ekseri 30 canda kesebilmişin.Forumda yada oyunda ahkam kesmekle biliyorum demekle olmuyor. Sana kadar bi cok oyuncu var ders vermek için.Vs atmasını bilmek kadar muhattap olcağın adamları bilmekte önemli.
KAÇA 0 YENDİM iyi bak.ÜSTÜMDE DİRENÇ İTEM BİLE YOK ZİHİN 5 PUAN FALAN..dalga geçtim ben.kralınız gelsin 3 SINIFTADA MERANIN EN İYİSİYİM H O D R İ M E Y D A N ABİSİ
- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
öncelikle s.a ben powerxıcefresh
1-) ferat kardeşim ben hasrım 355 400 arası degişmektedir ve sen yenmesen sana ayıptır ve meranda zaten senle kyLex le bir numarasınız ...k.q kardeşim...
2-)arz kalenin önünde ws atıgımızda ben fotoları atmadım bir tane kardeşimiz çekmiş atmız benim haberim yok ve bende forsçuluk için atsaydım GİDER FULL ÇARLA 300 500 HASRLI ADAMLARI KESER KOYARDIM ..fotoları ben atmadım zaten bu bir idalı ws deildi ... idalı ws atmak istersen olur ws lerde yenersinde yenilirsine önemli olan ws sonunda alt-f4 çekmemektir...k.q kardeşim...
3-)fotoları atan kardeşim foto atarken atcagın kişileri izin olamadan atarsan isimlerin üzerini çiz at kardeşim yoksa diger ark polemige sebep oluyorsun..k.q kardeşim...beni anladıgınız için tşk ederim....
1-) ferat kardeşim ben hasrım 355 400 arası degişmektedir ve sen yenmesen sana ayıptır ve meranda zaten senle kyLex le bir numarasınız ...k.q kardeşim...
2-)arz kalenin önünde ws atıgımızda ben fotoları atmadım bir tane kardeşimiz çekmiş atmız benim haberim yok ve bende forsçuluk için atsaydım GİDER FULL ÇARLA 300 500 HASRLI ADAMLARI KESER KOYARDIM ..fotoları ben atmadım zaten bu bir idalı ws deildi ... idalı ws atmak istersen olur ws lerde yenersinde yenilirsine önemli olan ws sonunda alt-f4 çekmemektir...k.q kardeşim...
3-)fotoları atan kardeşim foto atarken atcagın kişileri izin olamadan atarsan isimlerin üzerini çiz at kardeşim yoksa diger ark polemige sebep oluyorsun..k.q kardeşim...beni anladıgınız için tşk ederim....
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
LAN ferhat başlarım senin edeceğin muhabbete
Tam liselisin laa vallaha bak..
Ws ws diye ötüyorsun , bul bi savaşçı geç karşıma daha önce kimsenin ağlatamadığı gibi AĞLATAYIM SENİDE
bedirhan gibi... 
Tam liselisin laa vallaha bak..
Ws ws diye ötüyorsun , bul bi savaşçı geç karşıma daha önce kimsenin ağlatamadığı gibi AĞLATAYIM SENİDE
Bluefragon yazdı:öncelikle s.a ben powerxıcefresh
Sen dertme bilader , üstündeki itemlerle GAYET güzel iş çıkartmışsın
Ferhata aldırma onu geçen sene kaybettik biz
Arzların çoğu çemberli önünde otura otura çar dizdiği için , adamın Elinin altında 10 numara değil 100 numara bile çar olsa , gider üstsüz adama kesilir
İtem başka mevzudur , Tecrübe ve hız bambaşka
Olum sen aliciği boşver , Seni geçen sene kaybettik trafik kazasında biz seni nereye gömecez yaa hani? :mrgreen:Ferhatreyiz yazdı:Aliciği yunanistana öteleyek ya la. :geek: