İkv'nin Küllerinden Doğması İçin Bir Kaç Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
thenemne0032
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv'nin Küllerinden Doğması İçin Bir Kaç Öneri

Mesaj gönderen thenemne0032 »

xPrince yazdı:Bitmedi gitti diğer oyunlara özentilik ya
Böyle diyenler varya allaha dava açsa kazanır :D tobe sövesim geliyor bunlara ya :twisted:
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Reich / ankara

Mesaj gönderen tramp »

Bence suan için yapılması gereken en acil şey tüm karakterlere +enerji vermek

Nedenini açıklayayım : Ct full savaşçı elinde eceli olan bi adamla ws atıyor ve 15-30 arasında canla kazanıyor karakterlere can gelirse adam 50-60 can arasında kalicak ve oturmadan savaşa devam etcek . Kim istemezki bi yerlere girip 2-3 kişiyi birden dogramak

Bu enerji artisiyla Büyücüler birazdaha rahatlarlar (büyücüm yok) bazı savaşçılar 11k gibi rakamlara erisebiliyorlar , oyunda zaten lag oluyor bi bakıyorsun 11 k yedin tam kaçıcan tabancayla oluyorsun
Savaşçı karakterimde sadece lâtif var ama bu güncelleme oyuna zevk katar üzerini dizmiz savaşçılar bi yerleri basar terör estirirler(savaşçı bir ornek sadece)
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
tramp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Reich / ankara

Mesaj gönderen tramp »

thenemne0032 yazdı:
xPrince yazdı:Bitmedi gitti diğer oyunlara özentilik ya
Böyle diyenler varya allaha dava açsa kazanır :D tobe sövesim geliyor bunlara ya :twisted:
+1
Sonra yok yönetim söyle yok hersey parayla diye eleştirirler bide
EMİNÖNÜ
TheBossFather

Ankara
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Selamlar;
* Binek sistemi, ata binilebilir taşkanat tarzı uçan binekler olabilir vs..
Bu öneri tahminimce İKV için neredeyse imkansız görünüyor.Neden derseniz İKV oyuncuların gezerek (bineksiz) veya ışınlanarak (Bknz: Topkapı) bölge değiştirebileceği bir oyundur.Bu bağlamda İKV ye binek hayvanların getirilmesi konusuna pek umutlu bakmıyorum.Zaten bizim oyunumuzun şu meşhur diğer oyunlar gibi boş bir arazide kilometrelerce yürüyüp yaratık keserek EXP, para kasabileceğiniz bir oyun değil.Her harita kendi içinde özelleşiyor ve bizlere değişik bölgeler sunuyor.Eğer boş bir arazi üzerinde alabildiğine yaratık olan bir oyun olsaydı binek sistemi gerekli değil zorunlu olabilirdi ancak bu durum İKV miz de mevcut değil.

İkv sınırlı yenilikler ve uzun aralıklar sonunda yapıyor. Lonca sisteminin 6 yıldan beri istenmesi ama günümüz 2012 de gelmesi gibi.

* Lonca denmişti oda diğer oyunlarda olan birşey gelmesi güzel oldu fakat klanlarla beraber bir kirlilik gibi duruyor birinden biri gitmeli..

Sizce de bu iki cümle arasındaki çelişki İKV oyuncu kitlesinin sabırsızlığını ve zor beğenme özelliğini göstermiyor mu? :) Lonca sistemi oyuna 2012 GameX fuarında eklendi ve o günden bugünlere gelişerek geldi.Eminim ki bugünden sonrada eskisi gibi bu sistem geliştirilerek İKV oyuncusunun her geçen gün biraz daha beğenisini kazanacaktır.

* Silkroad oynayan bir arkadaşımı sene 2010 da oyuna çağırdım caminin orda buluştuk 2 gezdik adam diyo çok basit.. binek yok bişey yok sarmadı dedi hiç oyuna bile girmek istemedi direk silkroadda paralar akıtıyor..

Bahsi geçen tipte oyunları oynayan oyuncu kitlesini hepimiz biliriz zaten.Saatlerce bıkmadan usanmadan aynı yaratığı kalktıkça kesen, oyunda bulunan görevleri yapmak yerine bir an önce karakterini kolay yoldan seviye atlatıp ileri seviye efsunları bulunan oyunculara kafa tutmaya can atar bu tür oyuncular.İKV de ki bu durum yine değişik olduğundan (Özgünlük) bu tür oyuncular İKV ye bir anda adapte olamıyor ve çabuk sıkılıyorlar.Nedeni İKV' nin sadece yaratık kesip görevleri yapmadan bütün bölgelere girmeye izin vermeyen tipte bir oyun olması ve oyunun bu yönünü takdir edende bir çok oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.Ne derler bilirsiniz.Zevkler ve renkler tartışılmaz. :)

Yani sözün özü kadronuzu genişletin, yeniliklere hız katın ve en önemlisi bu önerileri gözarde etmeyin para kazancağınız insanlar bizleriz ve oynanacak bir oyun istiyoruz oynanmayacak oyuna 1 gün para yatırırım 2. gün bezer bırakırım.. 2006-2009 arası oyuna stres atmak için girerdim

İnanın bir zamanda bende aynı sizin gibi düşünüyordum ama ekip içinde görev alınca her şey anlaşılıyor.İKV nin arkasında gerçekten DEV ve bir o kadarda çalışkan bir kadro var.Rehber Takımından tutun, DEV lere kadar herkes zamanından, özel hayatından ödünler verip bu oyuna hizmet etmeye çalışıyor.Bizlere gereken sadece biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmak.

Tamamen kendi şahsi fikirlerimi belirttim.Amacım kimsenin düşüncesini küçümsemek değil.Herkes istediği öneri de bulunabilir.Hatta bu önerilerin dikkate alınmasını istiyorsanız. Destek İletişim sayfasından Bildirim Tipi - Öneriyi seçerek bildirimde bulunabilirsiniz.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
betacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen betacan »

Tılsım sistemi geliyor oyunun Küllerinden Doğacağına inanıyorum ayrıca bu sene düzenlenen GameX sayesinde İstanbul Kıyamet Vakti oyuncu kazandı.

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen jupiter »

Oyuncu kazanmak kolay elde tutamıyor mesele orda. Neden mi , çünkü oyunda adam kalmadı. yönetimin elinde istatistikler var açsınlar baksınlar 39 zamanında şuankinden en az 5 kat fazlaydı sunuculardaki kişi sayısı ... nerden mi biliyorum ..... 5 saattir geziyorum tüm bölgeleri beyazköşkte ki en kalabalık sunucuydu bi ara. Toplasan rastladığım adam sayısı 6-7 (5 saatte - full gezerek) bölgeden yazan 4 kişi toplam ...grup bölgeleri boş biri hariç .... bi tane maden toplayan, item kasan yok .. arz görmedim hiç epeydir mesela ...

E bu demektir ki oyun bitmiş .... 10 aydır ayda bir giriyorum bu geceki gibi her ay azalıyor bu rakamlar. İnkar edecek yanı yok göz var nizam var rakamlar var oyun bitti bitiyor. TTNET e geçtikten sonra sobee daha canlanır sanıyorduk ama ne bu forumda defalarca sayfa sayfa yazdıklarımızı ne bundan önce kapanan forumda ne de ilk -ve en güzel- forumumuzda yazılanlar hiç kaale almadılar. Zamanında çok dedik oyuncu gözüyle bakın, popülasyonu artırın sürümden kazanın. Dengeleri bozmayın her sınıfın üstünlüğü olsun bi açıdan . Üretim ayrı bir zevk ticaret ayrı bir zevk vs ayrı bunları canlandırın öldürmeyin ama dinleyen kim . Oyunu 30 ar dk günde oynayarak her gün üzerine bişeyler koyabilmeliyiz , hergün saatler geçiremeyiz başında dedikçe bunlar grup da grup , grup da grup tutturdular . Neymiş grup ile arkadaşlık artacakmış ... Olmaz arkadaş o iş öyle sen insanları ticaretle bağlarsın birbirine, etkinliklerle olur , checkpointli yarış etkinliği düzenledinizmi bin kere dedik , etkinlik diyince savaş vs , herkes dalsın birbirine yok GM arasın tutanın elinde kalsın la bitmez yaratıcı olun dedik. Bir sürü fikir geliştirdik . Oturup Kurt mağarasında GM ler sordu biz söyledik hepsini biliyordunuz çözümlerin. Tek bir tanıdığı olmayan adamın güçlü olmasının yolunu açacaktınız. Çemberliden beri sizi bitiren bu oldu bilesiniz. Kapatın grup bölgelerini değiştirin işleyişlerini o haritaların bakın nasıl canlanıyor oyun. Eğer bir de vs lerden sert ağırı kaldırırsanız o da canlanır vslerde 39 daki denge işlerse. (Yani örn. full elektrik hasar buz direnç birisi , max + karışık orta kadar iki kişiye yenilmemeli. ve canı yarıya inen deparlayamamalı )

Şimdi grubu geçtim en basit görev için beraber gidecek 3 kişi bulunmayan oyuna kim niye başlasın niye devam etsin niye maden çeksin niye satın alsın siz daha iyisini parayla satarken. Satın satmayın demiyoruz daha pahalı satın icabında ama ona parasız da ulaşılabilmesinin yolunu açın. Oyun parasını akçeye çevirebilsin insanlar mesela 100 milyonu 1000 akçe yapın icabında ama bi yolu olsun ... Para verene kolay vermeyene zor olsun ama eşit olabilsinler.

Bunları yapın bölgeye gerek yok klanı loncalara gömün. yani loncalar isterlerse klan seçsin. Loncadakiler 2 - 3 kat fazla kp kazansın ama lonca parası klan parası falan diye de bölmeyin. Geliştirin ama çorba etmeyin özetle.

Ama ünidim kalmadı ...Ayda bi gelip bakmaya devam edicem ve son bir kişi gördüğüm gün ona elveda diyip silicem carları bu gidişle.

Jupiter - Fantom
Beyaz Köşk
sriditerrs
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Всё таки кризис прошел

Mesaj gönderen sriditerrs »

Об этих сенсациях и об востановление экономики , доллар растёт и об Банк Англии планирует повышение процентной ставки
на http://rus-crediter.ru/
На нашем сайте всегда свежие новости.
sriditerrs
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Статистика финансов

Mesaj gönderen sriditerrs »

“Genel Etkileşim” sayfasına dön