Merhaba arkadaşlar ben teşkilat sunucusundan DyBKaTLiaM...
size bir soruda bulunacaktım...
ben şuana kadar 5 stu 3 x 3 yol 2 gaffar 2 ve 2 semiha kestim bırakın itemleri materyal bile dusmedi sizce guclu gorunmek icin kıyamet zırhmı ureteyim yoksa sabredip dusureyimmi...
cevaplarınız için şimdiden teşekkurler...
Üretimlerim : Bıçak Pantolon , 2. si Düşmedi
Taşkanat Pantolon : 2. Si Düşmedi
Mevlana Asa : 2-3 tane oldu
Kıyamet Ayakkabı : 2. Si Düşmedi.
Kıyamet Zırh : 3 Tane oldu
Bıçak Ayakkabı : 2. Si Düşmedi
Kıyamet Pantolon : 2 Tane var.
Tabi bu charları sattım. Yenısı dustumu bılmem. Burdan kendıne bır sonuc cıkar kardeş.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal] GeneraLSmokeRş[Mareşal] GeneraLSmokeRb[*][/color] <Judges Of Universe> Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
Kardeşim bu işler sabırla.Ben büyücüyü çok şükür tamamladım bende de şans varmış ki ceket,pantolon,eldiven'i kolay düşürdüm 3-4 hafta.Kıyamet zırhı düşüreli baya bir oldu ama çok sabrettim gerçekten ve şuan büyücüme yaklaşık 1 senedir asa yok :mrgreen: .Kes kes düşmüyor ama ben pes etmeyip kesmeye devam ediyorum :twisted: .Bence kardeş düşürmeye çalış valla oyunun tadını öyle daha rahat alıyorsun.Ben istesem asayı'da üretirim ama bilerekten kesiyorum çünki itemler düşerse yapacak başka bişey olmayacak .O yüzden eğer oyundan tad ve zevk almak istiyorsan düşürmeye bak elbet düşer.Gene senin fikrin.He birde 1 sene sonrada GBM-X'ten 'Cehennem Ayakkab'ı aldım :mrgreen: .Pes etmiyorum GBM-X'te kesiyorum illâki düşecek ve takacağım tüm ayakkabları :twisted: .Pes etmek yok az daha gayret. :twisted: :twisted:
büyücünün kıyamet zırhı üretmiştim şuan alacağım bi trans pant var ama 2. kıyamet zırh hala düşmedi kıyamet ceket üretmiştim 4 tane var çarda şans yani belli olmaz
ZowieN yazdı:Kardeşim bu işler sabırla.Ben büyücüyü çok şükür tamamladım bende de şans varmış ki ceket,pantolon,eldiven'i kolay düşürdüm 3-4 hafta.Kıyamet zırhı düşüreli baya bir oldu ama çok sabrettim gerçekten ve şuan büyücüme yaklaşık 1 senedir asa yok :mrgreen: .Kes kes düşmüyor ama ben pes etmeyip kesmeye devam ediyorum :twisted: .Bence kardeş düşürmeye çalış valla oyunun tadını öyle daha rahat alıyorsun.Ben istesem asayı'da üretirim ama bilerekten kesiyorum çünki itemler düşerse yapacak başka bişey olmayacak .O yüzden eğer oyundan tad ve zevk almak istiyorsan düşürmeye bak elbet düşer.Gene senin fikrin.He birde 1 sene sonrada GBM-X'ten 'Cehennem Ayakkab'ı aldım :mrgreen: .Pes etmiyorum GBM-X'te kesiyorum illâki düşecek ve takacağım tüm ayakkabları :twisted: .Pes etmek yok az daha gayret. :twisted: :twisted:
Önerin için teşekkür ederim canım kardeşim bnde sabırlı olmaya dewam edeceğim..
avss123 yazdı:büyücünün kıyamet zırhı üretmiştim şuan alacağım bi trans pant var ama 2. kıyamet zırh hala düşmedi kıyamet ceket üretmiştim 4 tane var çarda şans yani belli olmaz
Sana şöyle bişi söyliyim bnm bi arkadaş var X e ilkkez gidio ve X i kesio torbada 3 item çıkıo bunlardan biri madaya dieri kıymet zırh ve dieri kıyamet ayakkabı bnm söyleceğimşu sabrediptemi düşürsem yoksa üretsemmi ama cevaplarınızın sonucu biraz daha dişi sıkmamve eğer zamanla düşmese üretecek olmam şimdiden saolun..
Kardeşim,benden sana tavsiyem düşür.Elbet düşecek başka çıkar yolu yok ve oyunun tadını ve zevkinide almış olursun.Genede senin kararın ama benim tavsiyem düşür derim :mrgreen: .Bir arkadaş dün kıyamet pantolon bastı ve dünde gaffara gittik 2.kıyamet pantını aldı ve çok pis sövüyor. :mrgreen: :mrgreen:
ZowieN yazdı:Kardeşim,benden sana tavsiyem düşür.Elbet düşecek başka çıkar yolu yok ve oyunun tadını ve zevkinide almış olursun.Genede senin kararın ama benim tavsiyem düşür derim :mrgreen: .Bir arkadaş dün kıyamet pantolon bastı ve dünde gaffara gittik 2.kıyamet pantını aldı ve çok pis sövüyor. :mrgreen: :mrgreen:
aynısı ark başına gelmişti kıyamet zırh bastı xe gitti kıyamet zırh bana hala düşmedi ama üretmesem zırh yok