BEYLER LOKMAN ARTTIRICI ALSAM 1 HAFTADA KAÇ TANE YONCA ÇEKERİM MEVLANA ASA BASMAK İÇİN (YONCALARI SATCAM)
YOKSA KP KASIP GÖZLÜK ÇEKMEKMİ DAHA KARLI OLUR ?
İTEM BASMA
Re: İTEM BASMA
Alma,çekme git dışarda ot ye.Ot bedava.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Kp kasma,karizma sat.vengeance yazdı:
YOKSA KP KASIP GÖZLÜK ÇEKMEKMİ DAHA KARLI OLUR ?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
beyin bedava sen onu kullan istersenosman5050 yazdı:Alma,çekme git dışarda ot ye.Ot bedava.
Sana aldım bir tane ne zaman istersen gel vereyim.vengeance yazdı:beyin bedava sen onu kullan istersenosman5050 yazdı:Alma,çekme git dışarda ot ye.Ot bedava.
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Karizma satman daha karlı olur ayrıca madenlerden sıkılmam dersen sarraf %60 al eminönünden çıkma 2 haftada üretirsin.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
benim ihtiyacım yok kardeşim saol sen onu kendinde kullanmayı dene belki bi işe yararsın sosyal yaşamındaosman5050 yazdı:Sana aldım bir tane ne zaman istersen gel vereyim.vengeance yazdı:beyin bedava sen onu kullan istersenosman5050 yazdı:Alma,çekme git dışarda ot ye.Ot bedava.
Ben ot gibi yaşamayı tercih ederim diyorsan sorun yok bana kalsın.vengeance yazdı:benim ihtiyacım yok kardeşim saol sen onu kendinde kullanmayı dene belki bi işe yararsın sosyal yaşamındaosman5050 yazdı:Sana aldım bir tane ne zaman istersen gel vereyim.vengeance yazdı:beyin bedava sen onu kullan istersenosman5050 yazdı:Alma,çekme git dışarda ot ye.Ot bedava.
osman5050 yazdı:Ben ot gibi yaşamayı tercih ederim diyorsan sorun yok bana kalsın.vengeance yazdı:benim ihtiyacım yok kardeşim saol sen onu kendinde kullanmayı dene belki bi işe yararsın sosyal yaşamındaosman5050 yazdı:Sana aldım bir tane ne zaman istersen gel vereyim.vengeance yazdı:beyin bedava sen onu kullan istersenosman5050 yazdı:Alma,çekme git dışarda ot ye.Ot bedava.
ben cevap verdikçe saçmalamaya başlıyorsun