Merhabalar ...
Bugün saat: 18:00 - 19:00 saatleri arasında arkadaşımın çarı olan Lordivo , isimli çarda meteorda item alış verişinde bulunmaktaydım ...
Şeyhxgezegen adlı şahıs , Kendini ben Yarar diye tanıtarak bölgeye ''sa'' yazmamı istedi , ve ömer abi yazdırdı yaz dedi , bende kırmadım ömer abi sandım plus bitti girmedim çara dedi bölgeye ''sa (yarar) '' yazdım , sonrasında
konuştuklarımız gereği bu şahısın başka biri oldugunu anladm , sen o değilsin yazdım , evet aynı kafedeyız o söylüyor ben yazıyorum vb .. yalanlarda bulundu . Yarar'ı çaldım gözlük aldım çarı boşalttım güzel çarmış diye atıp tutmaya başladı bunu klana : ''Yarar çalınmış sanırım '' şeklinde yazdım , ''Yarar'' yeraltında diyince bende değerli ömer abime konuyu izah ettim anladımki biri onu hırsız olarak yazmamı ve başkalarını istemeyerekte olsa kışkırtmamı istedi ...
Dikkatli olun !!! kendını zeki sananlar var ...
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
Tüm oyuncuların Dikkatine !!!
Tüm oyuncuların Dikkatine !!!
Gökxayna

SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!

- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Tüm oyuncuların Dikkatine !!!
ee sonuç ???
bos konu standart bu hep aynı şyler oluyor..

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Sanane? Beyazköşkte oynuyor buraya kadar geliyor.2 uyarı almışsın zaten nasıl biri olduğun belli :lol:xYuRtSeVeNx yazdı:ee sonuç ???
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Sonuç su Söz konusu Karekterlerim:
YARAR YARARR KAİİ & Gökxkaii, Gökxyarar, Gökxzeus
Sobee Üyeliği Olup Kendi Sahsi Hatlarım Üstüne Kayıtlıdır. Söz Konusu Çalınma Asılsız Sadece Yalandan İbarettir.
İyi Eğlenceler Dilerim.
YARAR YARARR KAİİ & Gökxkaii, Gökxyarar, Gökxzeus
Sobee Üyeliği Olup Kendi Sahsi Hatlarım Üstüne Kayıtlıdır. Söz Konusu Çalınma Asılsız Sadece Yalandan İbarettir.
İyi Eğlenceler Dilerim.

SİNCE 2007...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Bu tip Konular seni ilgilendireceğini sanmıyorum sen kendi sunucunda gündemi takip et yoksa 3. uyarı sonucu iç açıcı olmaz.xYuRtSeVeNx yazdı:ee sonuç ???

SİNCE 2007...
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
yarar yazdı:Bu tip Konular seni ilgilendireceğini sanmıyorum sen kendi sunucunda gündemi takip et yoksa 3. uyarı sonucu iç açıcı olmaz.xYuRtSeVeNx yazdı:ee sonuç ???
heheh noldu zorunamı gitti sancak!da snn lvl akdar çarım var ezo

Ne Mutlu Türküm Dİyene !