Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen

Mesaj gönderen xPrince »

Cidden amaçsız bi forum yönetimimiz var, benim imzamda spoiler içinde böyle gayet death metal bi videom vardı pekte rahatsız ettiğini düşünmüyodum SPOILER içinde olduğu için, ama bu forumda bu kadar insanın arasında özel hakka saygı duymayan kendini bilmez bi (eminim yaş olarak benden küçüktür) yönetici artık kimse, imzamdaki video kaldırıyo üstüne şaka gibi "Video kaldırılmıştır..." yazıyo, bende cevabı yazdım sonra yerine şaka gibi.....

Eskiden uyarı aldığım olmuştu spoiler bilmiyoduk göze giriyo diye bize uyarı atarlardı kaldırırdık neyse, şimdiki amaç neydi ? acaba death metal senin manevi değerlerinimi incitti yada beyninin içindeki o akıl mantık ve seviyeden yoksun yobazımı harekete geçirdi ? bu forumda insanların hesaplarına girip onların imzasını değiştirebilecek kadar (uyarı göndermeden!) rahatsanız ben forumu bırakıyorum, tabi bi cevap aldıktan sonra.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Yaw sen hakikaten o müzkleri dinliyonmu la benim olmayan beynimi bile alıp götürdü bari azıcık olsa bir beyin versedinde dinlesedim iyidin ha.

Avazı çıkarak boğazdan bağırmak metal muzik oluyor aman aman kış kış uzak dursun.

Muziklerin altında 16 yaş grubu üstünde yazmalılar belki yazıyordur.

Ha bir hangara bin kişi koyup üstüne benzin dökmüşün bir kulakluk ile sesi yüksetmişin adamların bağırmasını dinliyon gibi bişi yaw.

Ben rahatsız oldum delil arıyorsan.
Kafa dinlemeğe bire bir super harika yan cebime koy.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

ARZLODOS yazdı:Yaw sen hakikaten o müzkleri dinliyonmu la benim olmayan beynimi bile alıp götürdü bari azıcık olsa bir beyin versedinde dinlesedim iyidin ha.

Avazı çıkarak boğazdan bağırmak metal muzik oluyor aman aman kış kış uzak dursun.

Ha bir hangara bin kişi koyup üstüne benzin dökmüşün bir kulakluk ile sesi yüksetmişin adamların bağırmasını dinliyon gibi bişi yaw.

Sana soran oldumu ?
Steam

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Pardon özür bende bana sordun zannetmiştim Soru neydin
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

xPrince yazdı:
ARZLODOS yazdı:Yaw sen hakikaten o müzkleri dinliyonmu la benim olmayan beynimi bile alıp götürdü bari azıcık olsa bir beyin versedinde dinlesedim iyidin ha.

Orda dur bakalım Avazı çıkarak boğazdan bağırmak değildir metal müzik.Brutal ve Scream Vokalleri öyle kolay değildir.
Bu Forumda ne olursa olsun insanların Kişisel tercihleri engellenmemeli.
Metal müziği avazının çıktığı kadar bağıran insanlar olarak görüyorsan ya gerçekten metal dinlememişindir ya da çoğu insanın düşündüğü gibi düşnüyorsundur
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

bbsnake sonuna kadar haklı, zaten metal müziğin tartışılacak bi ortamı değil burası (o kadar arabesk rapçı varken).
Steam

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

da çoğu insanın düşündüğü gibi düşnüyorsundur

He galiba büyük bir kesim İsyankar bir muzik ile kulağa hoş gelen muzik arasında dünya akdar fark vardır.

Ama metal muzik içindeki nefreti atmak için avacı cıkana kadar gırtlaktan çıakrarak spylenen bir bağırma muziğidir.

Bunun sanatla alaksı olup olmadı beni sallamaz Bu forumda kanlı maskeli insanın içindeki mnefreti gösdtermek için bağırmalı olanalrı var siz bunlara bakıyorsunuz ve bunalrı savunuyonuz.

Adam gibi metal dinşyicileri iseniz videolarınıda seyredersiniz aklınıza ne kadar çılgın isyan etme yöntemleri varsa klip oalrak cekiyorlar aralarında buna sanat oalrak bakarak muzik soyleyenler var.

Aynı muziği defalarca dinleme muziği degildir. Bir kere dinlersin içindeki stresi o gün atarsın diger güna ynı muzik seni o stresten atmaz bu kez ona isyan durmaya başlarsın ve daha ağır muzik olsun dersin onun dönemide bitti daha ağırı ne oalblir arayışına girersin sonra kendin değişik hal ve hareketlere girerek.

Acayip bii olursun ben özgürüm ben özgürüm kimse bana bişi diyemez ot da yerim balda kimse karışamaz kimsiniz siz kimiz biz demue başladıgında diger kişiilerin hurriyetleri sizin için kendi hurriyetleriniz öne cıkar.

Yani tam anlamı ile saçma sapan bir muzik türüdür. bunun tartışması olmaz İsyanlarını bastırmak için içindeki nefreti dışarı atmak için soylenen bir muziği savunacakta değilim.

Coğunluk igib düşünmekte güzeül bişidir içindeken dılardan içine bakamadıgınızdan gecen koymus sonuna kadar açtım muziği dinledim hoşuma gittimi gitti adamlar bağıra bağıra soyluyorlar değişi
k hal ve hareketlerle ama ikinci gün o muzik dinlemeyi red etti neden çünkü bana bu kez hafif geldi.
Daha ağır tonalrını armama yoluna girmedim nme diye girem boşver dinleyen istediği gibi dinler size niye dinliyorsuznuz diye sorguya ceken yok ama videonun KADIRILMASI doğru bir karar diye düşünüyom sizin özgürlüğünüze mudale gibi görmüyorum ve büyük coğunluk yanai siizn tabirnizde çoğu düşnenler gibi düşüyorsan anlamazsın dersen ben o tarafata durmayı tercih ederim buna benim özgürlüğümdür.

Ben özgürüm diye apartmanın orta katınca sen bu nuziği aç duvarlarında sağlam olmasın 1 hafta sonra seni döverler.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

yok artık
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Lan size ne adamın dinlediği müzik tarzından.Bu konuda bile yönetimi destekleyecek adam çıkıyor ya pes.Ben sana soruyor muyum @ARZLODOS niye AJDAR dinliyorsun diye :)
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Forum yöneticisi amaçsız olsaydı videonuza izin verirdi. Amacı belli o tarzda ki imzası olan videoları kaldırmak demek ki.
Bir insanın aklı yaşta deil baştadır. Yaş ile adam olunmuyor örnekte olduğu gibi. ÖZEL HAK sınırsız deildir. Özel hak başka birinin sınırına kadar olan yerdir. Başka birinin özel alanını işgal edilirse o hak özellikten çıkar umimi olur moderasyon uygulamakta forum yöneticisine ait olan bir şey. Bakmışlar yaşına yakışır bir şeklide o videoyu kaldıracakmısın diye ama yaşın gereği kaldırmadığından dolayı moderosyon uygulamışlardır.
Amacının dışında uğraşlar vermek senin özelliğindir buna kimse karışamaz ister metal dinle ister arabesk lakin bir başkasının sınırını zorladığın an işte orda biri dur der. Amaç seni dizginlemek olsa gerek bu kadar emri vaki olduğuna göre. Ha gideceksen git ben gittim istedim geldim. Sende bir gider bir gelirsin. Ümidim hiç gelmemen. bu da sana işin püf noktası olsun. Cümle alem bilsin ki amaçsız bir şey yoktur.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön