senmisin lan kral en az 20 kere charına ws dedim büyücüye büyücü ws atmayı bilmekle bu iş bitmez savascıyla atmayıda bileceksinRivalxmelodi yazdı:Bu Serverin Kralı Biziz !
@Hakan... @Sedat ...
Ws Ustaları
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Ws Ustaları
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
harkonen yazdı:senmisin lan kral en az 20 kere charına ws dedim büyücüye büyücü ws atmayı bilmekle bu iş bitmez savascıyla atmayıda bileceksinRivalxmelodi yazdı:Bu Serverin Kralı Biziz !
@Hakan... @Sedat ...
Evet Kral benim.Büyücü ile savaşçının ws attığı nerede görülmüş :?: Eğer varsa bir büyücü karşıma çıkıcak buyur getir buradayım her zaman. /f WesTSooN ...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
ahahaha nerde görülmüş diyo liseli eğer adamsan atarsın LastTimeLord ile yemiyosa atmassın öyle vs atarken sınıf ayrımı yapmıyacaksınRivalxmelodi yazdı:harkonen yazdı:senmisin lan kral en az 20 kere charına ws dedim büyücüye büyücü ws atmayı bilmekle bu iş bitmez savascıyla atmayıda bileceksinRivalxmelodi yazdı:Bu Serverin Kralı Biziz !
@Hakan... @Sedat ...
Evet Kral benim.Büyücü ile savaşçının ws attığı nerede görülmüş :?: Eğer varsa bir büyücü karşıma çıkıcak buyur getir buradayım her zaman. /f WesTSooN ...
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
harkonen yazdı:ahahaha nerde görülmüş diyo liseli eğer adamsan atarsın LastTimeLord ile yemiyosa atmassın öyle vs atarken sınıf ayrımı yapmıyacaksınRivalxmelodi yazdı:harkonen yazdı:senmisin lan kral en az 20 kere charına ws dedim büyücüye büyücü ws atmayı bilmekle bu iş bitmez savascıyla atmayıda bileceksinRivalxmelodi yazdı:Bu Serverin Kralı Biziz !
@Hakan... @Sedat ...
Bana Liseli Derken Aynaya bakmanı rica ediyorum.. Bu Sana verdiğim son cevap tekrar cevap vermeye devam ettikçe ergen modunu ortaya çıkarıyorsun. Git Kumda oyna abisi
-
- Mezarlık Bekçisi
Merhabalar,
Forum kurallarını tekrarınca sizlere hatırlatmak ve tartışmanın devamı halinde konunun kilitleneceğini,kişi/kişilerin cezai işlem uygulanacağını sizlerlere bildirriz.
Forum Kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.
Forum kurallarını tekrarınca sizlere hatırlatmak ve tartışmanın devamı halinde konunun kilitleneceğini,kişi/kişilerin cezai işlem uygulanacağını sizlerlere bildirriz.
Forum Kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
neyse ugrasmıyorum daha adamsan atarsın vs yi
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdır
ama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
Kral benim evlat
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
kralsan her sınıfla vs atarsın sadece büyücüyle değilRivalxmelodi yazdı:BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
Kral benim evlatVarsa Krallık Tahtımı Alıcak Birisi Yollada gelsin
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
ForumunMessisi yazdı:kralsan her sınıfla vs atarsın sadece büyücüyle değilRivalxmelodi yazdı:BeLCiKLixJoKeR yazdı:Arkadaşlar Bi Konuda Güldüm Cidden. Sedat kuklacının kralı diye bişi yoktur herkezin ortak malıdırama söyliyim betadan beri burdayım çok nadirdir 'Bu swnin Kralı Benim' deyimi. Herkeze Hayırlı Forumlar.
BeLCiKLixJoKeR/Ekin Dağ
Kral benim evlatVarsa Krallık Tahtımı Alıcak Birisi Yollada gelsin
O zaman şöyle diyeyim..
Büyücülerin Krali Benim ..