Bayramda Etkinlik Yokmu?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Araf Kafilesi
Bayramda Etkinlik Yokmu?
Şimdiden Herkezin Bayramı Mübarek Olsun Allah Kesilen Kurbanları kabul etsin, İKV'de Bayram Boyunca Yapılacak Bir Etkinlik Yokmu?
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Bayramda Etkinlik Yokmu?
Ne demek var tabii kardeş.Koyun kesmece , Kral oyun tarzında bir etkinlik yapılacak . İlk seni kesebilir miyim lütfen ?Point lazımda
Mantıklı bir konu aç kurban bayramıyla alakalı nasıl bir etkinlik olabilir ki.Önerini dinlerim varsa.
Mantıklı bir konu aç kurban bayramıyla alakalı nasıl bir etkinlik olabilir ki.Önerini dinlerim varsa.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- GeneraLSmokeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Judges Of Universe
Fareler Sığır olsun .Gaffar , kenan kesilmesin ellerini öptürsün. Junon suzan yasemin Gazoz içmeye gelsin. Agah İlk maaşın görevini , Bayram harçlığı olsrak değiştirsin. Umut a Top alalım. Bi fareye (Sığıra) 4 kişi girelim. Sığır eti (4 kg) düşsün. Şarapçıya verelim. Akşam gaffar semihayı bize bıraksın ders çalışalım.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
Yusuf.[/i]
bayramla alakalı nasıl bir etkinlik olabilirki diyen arkadaş sanırım konuyu açan kişi şöyle birşeyden bahsetmiş
viewtopic.php?f=99&t=99228
Yeterlidir heralde
viewtopic.php?f=99&t=99228
Yeterlidir heralde
-
- Demirci Çırağı
Olması gerekiyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Gelecek hediye zaten belli..Çemberlitaş/Sığınak/Migrat Yağma arttırıcı klan parası arttırıcı vb...Biraz daha farklı şeyler bekleniyor bence..Mesela ben bekliyorum
Farklı tasarımlarla oyuncuya bu bayramları iple çektirtebilirler...Ama farklılık yok
yine yağma arttırıcı yine yağma arttırıcı 

- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
okGeneraLSmokeR yazdı:Fareler Sığır olsun .Gaffar , kenan kesilmesin ellerini öptürsün. Junon suzan yasemin Gazoz içmeye gelsin. Agah İlk maaşın görevini , Bayram harçlığı olsrak değiştirsin. Umut a Top alalım. Bi fareye (Sığıra) 4 kişi girelim. Sığır eti (4 kg) düşsün. Şarapçıya verelim. Akşam gaffar semihayı bize bıraksın ders çalışalım.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Merhaba,
Çoğu online oyunda bayram zamanı tabi değişik tarzda etkinlikler oluyor.Fakat İkv'deki etkinlikler malesef ki hep aynı,şu ürün ücretsiz,şu ürün indirimde tarzı.Peki değişik bir etkinlik olsa nasıl olurdu.Örneğin;
5-6 Dk'da yüklenecek bayrama özel küçük bir patch yüklenebilir.Peki bu patch'de ne olabilir ?
*45-49 lwl arası yaratıklardan şansa göre 3 gün süreyle çantalardan "Bayram şekeri" düşebilir.Fakat bu bayram şekerleri karakterlere bağlı olup ticarete konulamaz.Her zaman düşmeyebilir örneğin peş peşe 2 defa düşebilirken,15 yaratık kestiğiniz halde düşmeyebilir.
*3 gün süre içerisinde Görev veren bir NPC olup örneğin ; 125-250-500-1000 şeklinde şeker topladıkca bize ödüller verebilir.
*Ödüllerede örnek olarak;
125 şeker topladığımızda x50 dinazor iksir,
250 şeker topladığımızda 5.000.000 milyon para
500 şeker topladığımızda x100 ejderha iksir
1000 şekere ulaştığımızda sınıfına göre istediği şahaser herhangi bir Yüzük veya kolye
Benim verdiğim örnek sıradan ve özenilmemiş bir örnekti.Fakat İkv yöneticileri bunun daha iyisini bile bulup oyuna sunabilirler.Böylelikle aylardır oyuna girmemiş oyuncuları bir anda oyuna çekebilirler.
Çoğu online oyunda bayram zamanı tabi değişik tarzda etkinlikler oluyor.Fakat İkv'deki etkinlikler malesef ki hep aynı,şu ürün ücretsiz,şu ürün indirimde tarzı.Peki değişik bir etkinlik olsa nasıl olurdu.Örneğin;
5-6 Dk'da yüklenecek bayrama özel küçük bir patch yüklenebilir.Peki bu patch'de ne olabilir ?
*45-49 lwl arası yaratıklardan şansa göre 3 gün süreyle çantalardan "Bayram şekeri" düşebilir.Fakat bu bayram şekerleri karakterlere bağlı olup ticarete konulamaz.Her zaman düşmeyebilir örneğin peş peşe 2 defa düşebilirken,15 yaratık kestiğiniz halde düşmeyebilir.
*3 gün süre içerisinde Görev veren bir NPC olup örneğin ; 125-250-500-1000 şeklinde şeker topladıkca bize ödüller verebilir.
1000 şekere ulaştığımızda sınıfına göre istediği şahaser herhangi bir Yüzük veya kolye
Benim verdiğim örnek sıradan ve özenilmemiş bir örnekti.Fakat İkv yöneticileri bunun daha iyisini bile bulup oyuna sunabilirler.Böylelikle aylardır oyuna girmemiş oyuncuları bir anda oyuna çekebilirler.
Mantıklı.berkan587 yazdı:Merhaba,
Gm Salonunda Kurban Keselim.Ferhatreyiz yazdı:Ne demek var tabii kardeş.Koyun kesmece , Kral oyun tarzında bir etkinlik yapılacak . İlk seni kesebilir miyim lütfen ?Point lazımda![]()