İKV Bayramlaşması!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Re: İKV Bayramlaşması!

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

@beyefendi sözlerin için teşekkürler kulağıma küpe olsun. Herkese hayırlı bayramlar şimdiden
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Ferhatreyiz yazdı:
Splash yazdı:Öncelikle merhaba, ben bu oyuna söylemesi kolay tam 5,5 yılımı vermiş biri olarak konuşmaktayım ki, bu zamana kadar oynadığım oyunlar arasında İKV bu tür organizasyonlarda sadece birlik ve beraberliği düşünür. Ancak Ahmet abinin'de dediği gibi yapılan organizasyonlara evrlen gereksiz tepkilar yada, ben ölüyorum gibi saçma sapan bir destek ticket'inden sonra hala bu forumda ve oyunda takılma gayreti gösteren FERHATREYİZ'in sürekli yönetimi eleştirmesi, hiçbir zaman İKV'nin değer kaybetmesine, oyuncu kaybetmesine neden olmaz. Ancak ferhat gibi 17 yaşındaki oyuncu yerine, 6 yaşındaki oyuncu olması bu oyunun değerini arttıracaktır. Diğer konuya gelecek olursak, tamamen art niyet aramaya yönetlmişiz biz beynimizi, yönetim'in yaptığı her güncellemede mutlaka NEDEN YAPILIR ! Keşke YAPILMASAYDI! Şeklinde cümleler ortaya çıkıyor. UNUTMAYIN Kİ, Bizler oyuncuyuz, bize bu oyunu sevdirmek için bir takım güncellemeler gerekir ki, diğer oyunlardan farklı bir ortam ve hal içinde oyunumuzu oynayalım. Gel gör ki yapılan hiçbir şey İKV OYUNCU'sunun egosunu tatmin etmiyo. Ancak bana bakarsanız,
Resim
İKV Son 1 aydır bu zamana kadar ki en iyi zamanlarını yaşıyor. Zamanlarını İKV'ye harcayan gönüllü GM ve DEV Arkadaşlardan bu zamana kadar bu ve bunun gibi güncellemeleri kabullenemeyen, kişiler adına özür diliyor, bayram'da zamanlarını birlik ve beraberlik adına harcadıkları için teşekkür ediyorum....

Sobee Ekibinden Nihat Özpay (Nerull), Muhammed Yeşilmen (Orti) ve Ferdi Bakırezer (Ronaldo), Game Master Ekibimizden Ahmet Avcı (CaptainATX), Alper Çiçek (StayAway) ve Destek Takımından bir çok ekip arkadaşa'da Özel teşekkürler. İKV bu ve bunun gibi yeniliklerle dahada büyüyecektir

SIRF KONUŞMAK İÇİN KONUŞAN BOŞLUKTAN İBARETSİN.SEN DEĞİL SADECE SENİN GİBİ EN AZ BİN TANE BÖYLE YAZI YAZAN ÇIKAR.Sözlerinde 17 yaşında diyorsun.Üslubuna göre de bundan pek eminsin.Buyur buna ne diyeceksin ?

Resim

Splash 3 defa düşün 1 kere yaz başkada birşey demiyorum sana..

@beyefendi sözlerin için teşekkürler kulağıma küpe olsun. Herkese hayırlı bayramlar şimdiden
Daha kötü ya, 20 yaşındaki adam 6 yaşındaki çocuktan daha ... anladın ;) sanada ;)
EVCILSAYKO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen EVCILSAYKO »

Splash yazdı:Resim
Yerinde olmayan sahte eleştiriler, eleştiri sahibi asla kirletmez, dahada kuvvetlendirir, ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLIKTIR...Fazla konuşma gereğinde bulunduğum için özür diliyorum. Herkese iyi forumlar ^Gürkan^
Bu sözlerinizin altında yatan gerçekleri söyleyelim , ben gm yalakasıyım onların haksız olduğunu biliyorum fakat ekmek davası ..

;

Şimdi arkadaşım herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok.Konuyu baltalamak gibi bir amacımda yok seninde olmamalı.. bana cevap hakkı doğuracak cümleler kurma konuyu kirletme daha fazla.. tepkilerin çoğu yerinde olmasada benimki yerindeydi..
En son EVCILSAYKO tarafından 20 Eki 2012 10:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

Resim

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

Fikir güzel ama espri oyundan soğuttu :(
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

EVCILSAYKO yazdı:
Splash yazdı:Resim
Yerinde olmayan sahte eleştiriler, eleştiri sahibi asla kirletmez, dahada kuvvetlendirir, ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLIKTIR...Fazla konuşma gereğinde bulunduğum için özür diliyorum. Herkese iyi forumlar ^Gürkan^
Bu sözlerinizin altında yatan gerçekleri söyleyelim , ben gm yalakasıyım onların haksız olduğunu biliyorum fakat ekmek davası ..

;

Şimdi arkadaşım herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok.Konuyu baltalamak gibi bir amacımda yok seninde olmamalı.. bana cevap hakkı doğuracak cümleler kurma konuyu kirletme daha fazla.. tepkilerin çoğu yerinde olmasada benimki yerindeydi..
Ben Her yıl fuar'lara buluşmalara gider, Gerektiğinde yönetimi savunur, gerektiğinde ise yönetime laf atarım.
Konularıma bakarsan anlarsın. Daha önce birçok oyun hatasında vs yönetimi eleştirdim sert bir şekilde. Ancak, bu etkinlikte ben eleştirilecek bir taraf bulamıyorum. ADAMLAR Bayram günü zamanını ayırabiliyosa eğer, laf atmak hoş olmaz. Yönetim yalakasıyım doğru, o dediğinden ;)
Kullanıcı avatarı
xMuck
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xMuck »

@Splash senden iyi rehber olur . Bu yolda ilerle .
Sabaha kadar benim açtığım yeni forum hesaplarını kapat yönetim.Açık olanlarla geliriz.Sıkıntı yaratamazsınız..

El mi YAMAN (Ferhatreyiz) Mi YAMAN GÖRELİM..Denemesi bedava!
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Joule »

GM Espiri yaptı Gülün.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

xMuck yazdı:
Orti yazdı:Ayrıca kurbanlık manda ve sığır derilerinizi Denim Ceket üretmek üzere Mısır Çarşısı'nda Terzi Fahri'ye getirmeyi unutmayın :)

Sevgilerimizle

Bu yaptığın espriden sonra Sobee Ekibi olarak kendi kendinize bayramlaşın
:arrow: :idea:
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

CaptainATX yazdı:Yazılan her yazıya yorum yapmayı kendine görev edindiğini görüyorum. Bayramlaşmaya da seni özelliklede çağırdığımızı hatırlamıyorum, kaldıki bize attığın bir mesajda ölüyosun bir mesajda diriliyorsun...
İyi Geceler...
+++++

katılıyorum adama bunun için sanırım para veriyorlar 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

KEMALIZMX yazdı:
CaptainATX yazdı:Yazılan her yazıya yorum yapmayı kendine görev edindiğini görüyorum. Bayramlaşmaya da seni özelliklede çağırdığımızı hatırlamıyorum, kaldıki bize attığın bir mesajda ölüyosun bir mesajda diriliyorsun...
İyi Geceler...
+++++

katılıyorum adama bunun için sanırım para veriyorlar 8-)

Görev edinmedim ama yazarken SANA soracak değilim ATX !

Ayrıca işine gelmeyen yorumlarımı silmekte 1 numarasın .Sizin attığınız 1 mesajda kazananlara e pin verecez diyorsunuz 1 mesajda hayır vermiyecez diyorsunuz. Siz çok tutarlısınız sayın atx . Olayı uzatan şu arkadaşda olmasa cevap vermek bile istemiyordumda neyse..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<

“Genel Etkileşim” sayfasına dön