Bir sunucuda olmuyor reeldeki İstanbul - Eminönü - Yeni Camii'de toplanıyorlar. Canlı canlı.Splash yazdı:Hangi sunucuda oluyor bu?
İKV Bayramlaşması!
Re: İKV Bayramlaşması!
- GeneraLSmokeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Judges Of Universe
Akçe , Şaheser , Gelenleri Cafe ye götürüp item düşürme olasılığını %100 yapma falan varmı ?
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]
GeneraLSmokeRb[*][/color]

<Judges Of Universe>
Nereye gittiğini bilmiyorsan ; Hangi yoldan gittiğinin bir önemi yok.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]

<Judges Of Universe>
Yusuf.[/i]
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
GeneraLSmokeR yazdı:Akçe , Şaheser , Gelenleri Cafe ye götürüp item düşürme olasılığını %100 yapma falan varmı ?
Yok bizim gibi yalaka olmayıp,eleştiri yapanların olasılıklarını düşürmece vardır,sanırım.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Bi indirim yaparsınız umarım silah yükseltmeye filan 
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
Agah efendide camide olacak mı? :|NODIE yazdı:Bir sunucuda olmuyor reeldeki İstanbul - Eminönü - Yeni Camii'de toplanıyorlar. Canlı canlı.Splash yazdı:Hangi sunucuda oluyor bu?![]()
Esinti (49) [Ejder Asa(^)]
Yobaz (49)
Yobaz (49)
- GeneraLSmokeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ferhatreyiz yazdı:GeneraLSmokeR yazdı:Akçe , Şaheser , Gelenleri Cafe ye götürüp item düşürme olasılığını %100 yapma falan varmı ?
Yok bizim gibi yalaka olmayıp,eleştiri yapanların olasılıklarını düşürmece vardır,sanırım.
Bende bu yüzden sadece fuara gittim , 1000 akçe , 1000 akçedir. Kazandım döndüm. Şöyle bir şey var. Derindeki sır dan sonra oyun battığı için insanların gelesi pek kalmadı. Ama sen gidersen görüşmek , Tanışmak isterim Ferhat. (Geçmiş olsun bir kere daha ban almışsın Sırf /nah çekmekten. Ayrıca senin klandan çıkarılma durumunu laf arasında bi kaç [Yaşlarına hürmeten] GM Abiyle konuştum. PhotoShop diyorlar. Hayırdır
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]

<Judges Of Universe>
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]

<Judges Of Universe>
Yusuf.[/i]
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
GeneraLSmokeR yazdı: Bende bu yüzden sadece fuara gittim , 1000 akçe , 1000 akçedir. Kazandım döndüm. Şöyle bir şey var. Derindeki sır dan sonra oyun battığı için insanların gelesi pek kalmadı. Ama sen gidersen görüşmek , Tanışmak isterim Ferhat. (Geçmiş olsun bir kere daha ban almışsın Sırf /nah çekmekten. Ayrıca senin klandan çıkarılma durumunu laf arasında bi kaç [Yaşlarına hürmeten] GM Abiyle konuştum. PhotoShop diyorlar. Hayırdır?)
Ben sırf bilgisayardan çok fazla anlamadığım için kazandığım üniversiteye kayıt yaptırmadım . Yönetim benim 2007 ocaktan beri 20 hesabımın hepsini haksız yere banladı.Yarışmalarda sırf ben kazanmayim diye diğerlerine öncelik tanındı.Ve klandan çıkarılma olayına bütün arkadaşlarım şahit ve o fotoğrafı foruma koyduğumda print screen ı alalı 2 dakika bile olmamıştı.Sıcağı sıcağına atmıştım[dedikleri yalan yani]. Bu arada bana göre '' taraflı destek takımı '' dediğimiz insanlardan benden küçükte var.Büyüğüne de abi demem.Çok arkadaşım geldi geçti . Gm oldu .Başka görevler aldı.Hepsinin söylediği tek şey böyle ekip olmaz olsun diyerek bırakmak oldu.Olmak isteseydim doğal ferhat olarak davranmaz yalakalık yapıp orada olabilirdim.Neden mi olmak istemedim.Çünkü ben bunlar gibi sırf yetkim alınmasın diye HAKSIZLIĞA KARŞI susmam.Ve arkamdan sürekli atıp tutuyorlar fuarda mini buluşmalarda onuda biliyorum.Ferhat gelirse bu fuara hiç iyi şeyler olmaz gibi tehtidleride var.Ama söz bir sonraki fuara kadar ADANA'da buluşma olmazsa kesin geleceğim..İstanbul'a ayak bastığımdan itibaren banlamaya başlarlar sanırım.
- GeneraLSmokeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şu an ekiptekilerden , Torpil var , Göründüğü gibi değil, yakında belki olmam, Hak ya , elbet öbür tarafta görüşürüz v.s diyen 2-3 kişi var.Ferhatreyiz yazdı:Ben sırf bilgisayardan çok fazla anlamadığım için kazandığım üniversiteye kayıt yaptırmadım . Yönetim benim 2007 ocaktan beri 20 hesabımın hepsini haksız yere banladı.Yarışmalarda sırf ben kazanmayim diye diğerlerine öncelik tanındı.Ve klandan çıkarılma olayına bütün arkadaşlarım şahit ve o fotoğrafı foruma koyduğumda print screen ı alalı 2 dakika bile olmamıştı.Sıcağı sıcağına atmıştım[dedikleri yalan yani]. Bu arada bana göre '' taraflı destek takımı '' dediğimiz insanlardan benden küçükte var.Büyüğüne de abi demem.Çok arkadaşım geldi geçti . Gm oldu .Başka görevler aldı.Hepsinin söylediği tek şey böyle ekip olmaz olsun diyerek bırakmak oldu.Olmak isteseydim doğal ferhat olarak davranmaz yalakalık yapıp orada olabilirdim.Neden mi olmak istemedim.Çünkü ben bunlar gibi sırf yetkim alınmasın diye HAKSIZLIĞA KARŞI susmam.Ve arkamdan sürekli atıp tutuyorlar fuarda mini buluşmalarda onuda biliyorum.Ferhat gelirse bu fuara hiç iyi şeyler olmaz gibi tehtidleride var.Ama söz bir sonraki fuara kadar ADANA'da buluşma olmazsa kesin geleceğim..İstanbul'a ayak bastığımdan itibaren banlamaya başlarlar sanırım.![]()
Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır. Hocamın sınıfa yaptığı haksızlık durumunda az daha sınıf olarak üzerine atlicaktık. O derece.
Seninle tanışmayı , dediğim gibi çok isterim. Nihat abiler dışında (FDE lerden de 1 kişi var da kalsın.) Hiç kimse göründüğü gibi değil. İkisi de içten ve samimi. Ama diğerleri :S
Asla yetkim alınır diye Susanlarıda anlamam. O kadar emeği haram et , çek git. Bu kadar.
Yani dediklerinde Çoğu zaman objektifsin ve haklısın.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]

<Judges Of Universe>
GeneraLSmokeRs[Mareşal]
GeneraLSmokeRş[Mareşal]

<Judges Of Universe>
Yusuf.[/i]
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
GeneraLSmokeR yazdı:Şu an ekiptekilerden , Torpil var , Göründüğü gibi değil, yakında belki olmam, Hak ya , elbet öbür tarafta görüşürüz v.s diyen 2-3 kişi var.Ferhatreyiz yazdı:Ben sırf bilgisayardan çok fazla anlamadığım için kazandığım üniversiteye kayıt yaptırmadım . Yönetim benim 2007 ocaktan beri 20 hesabımın hepsini haksız yere banladı.Yarışmalarda sırf ben kazanmayim diye diğerlerine öncelik tanındı.Ve klandan çıkarılma olayına bütün arkadaşlarım şahit ve o fotoğrafı foruma koyduğumda print screen ı alalı 2 dakika bile olmamıştı.Sıcağı sıcağına atmıştım[dedikleri yalan yani]. Bu arada bana göre '' taraflı destek takımı '' dediğimiz insanlardan benden küçükte var.Büyüğüne de abi demem.Çok arkadaşım geldi geçti . Gm oldu .Başka görevler aldı.Hepsinin söylediği tek şey böyle ekip olmaz olsun diyerek bırakmak oldu.Olmak isteseydim doğal ferhat olarak davranmaz yalakalık yapıp orada olabilirdim.Neden mi olmak istemedim.Çünkü ben bunlar gibi sırf yetkim alınmasın diye HAKSIZLIĞA KARŞI susmam.Ve arkamdan sürekli atıp tutuyorlar fuarda mini buluşmalarda onuda biliyorum.Ferhat gelirse bu fuara hiç iyi şeyler olmaz gibi tehtidleride var.Ama söz bir sonraki fuara kadar ADANA'da buluşma olmazsa kesin geleceğim..İstanbul'a ayak bastığımdan itibaren banlamaya başlarlar sanırım.![]()
Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır. Hocamın sınıfa yaptığı haksızlık durumunda az daha sınıf olarak üzerine atlicaktık. O derece.
Seninle tanışmayı , dediğim gibi çok isterim. Nihat abiler dışında (FDE lerden de 1 kişi var da kalsın.) Hiç kimse göründüğü gibi değil. İkisi de içten ve samimi. Ama diğerleri :S
Asla yetkim alınır diye Susanlarıda anlamam. O kadar emeği haram et , çek git. Bu kadar.
Yani dediklerinde Çoğu zaman objektifsin ve haklısın.
Evet,ben milyonlarca kez belki küfür ettim yaptığım tek hata buydu zaten.
Ama onların yaptıklarına gelecek olursak ?
Başkasına ödünç verdiğim borcumu aldığım için blok yedim neden mi ? .Çünkü adam sahte bono kasmış örs parası bile alanlar blok yedi sınırsız.İsimde verebilirim bu kişi eminönünde o zaman ki nicki İzMiRLiHasan olan kişiydi.Kurunun yanında yaşı yakmaya o andan itibaren başladılar.
Newroz deyip atatürk'e küfür edenlere karşılık verdim.Blok yedim.Onlar hala o çarlayıla oyundalar.
Ortağımın tek girdiği bir çar vardı.Oyunu bıraktı bana verdi.Çarı satın aldın diyerek o çarımıda blokladılar.
Klandan çıkarıp klan paramın silinmesi olayında ise sadece bölgeden ettiğim 2 laftan dolayı oldu.Kötü yöneticisin.Meran'a insanlara yardımcı olmayacaksan gelme dememden oldu. 1000 klan param silindi.
Geçen gün DEV geldi 3 4 defa oyunda bulunan /kaba butonunu kullandım.Blokladılar..
Turnuvada finale kaldım.Adam başla demeden tesla saldı .5-6 saniye bekledi Gm başla dedi.Malum bizim vslerimiz en az 5 -6 dakika sürdüğü için kudret önemli tesla kurup oturdu.Bu bir kural ihlali eli bana vermesi gerekdi zaten.O yüzden hiç vurmadım suslu olduğum için rol yaparak anlatmaya çalıştım oyunu ona verdiler.Susu olmayan çara girdim , forum desteğe yazdım hatalarını kabul etmediler 2. yaptılar beni hakkımı yediler..
2. olan takı alacaktı nucleus yüzük istedim başka biri alternatör kolye istemiş yerime art niyet ederek malum başvuru yapılırken şifre sorulmuyordu nick gir yetiyordu.Benden önce biri alternatör kolye isteyerek başvurmuş onu verdiler.Defalarca anlattım bakın ben nucleus yüzük istedim diye anlamadılar anlamak istemediler.hakkımı yediler..
tamam küfür ettim.Ama bir Gm meranın belası olan bir insana seni son uyarım deyişinden 8 ay geçmesine rağmen o adamın 20 küsürden fazla sus yemesine rağmen HALA BLOK atmadılar.Varsın sen düşün gerisini.Taraflı olanların buraya yazacakları yorum önemli değil benim için.Hepsinin amacı yazılarının harflerinden dökülüyor.
Sonrada ferhat neden bize karşı böyle derler.Objektif bakarak okuyan bir yetkili varsa kendini benim yerime koyarak bu yazıyı okusun düşünsün.Yerimde olsa napardı..
Neyse bayramlaşma konunun adı isyanımla bayramlarını kutlamış olayım.. :!:
- OtomatikPortakal
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak