Grup Bölgeleri Gelmse Oyun 49 lvlda Yeraltıyla Devam etse Eminim Oyunda Heryer Çok kalabalık Görünürdü. Kezzaplı Kolyeler Hayyan Ceketler Bilge kağan pantolonlar. yücelen Halit yüzükler. Akrep asalar,Kafar koparanlar ,Rünlü Balyozlar, Güneş asalar , Arsenik plevne Eldivenler Yücelen Halit Ayakkabılar Kadim kesme heycanı Bizim neyimize Yetmiyordu. .
Size Soruyorum SOBEE .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZImSi_NzUSA[/youtube]
Arsenik , Kafa Koparan , Baş Ağrısı, Güneş Asa bize Yeterdi.
Arsenik , Kafa Koparan , Baş Ağrısı, Güneş Asa bize Yeterdi.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- tramp
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich / ankara
Re: Arsenik , Kafa Koparan , Baş Ağrısı, Güneş Asa bize Yete
Öncelikle Oyuna Yenilik gelmesi gayet güzel ve zaten yenilik gelmeli de , youna yenilik gelmesini istemiyosanız o zman foruma 2 yılda bir yeni güncelleme geliyo demeye de hakkınız yok
Senin sitemin Oyunun grup bölgesi oluşu ile ilgili ama bunu bu yazdığın yazıda yansıtamamıssın
Bu konudan bende muzderipim ama yeni glen güncellemeye kadar sabretcem
Ayrıca bi konu dağa acmıssın aynı konu üzerinden devam etmek cok mu zor du ?
Senin sitemin Oyunun grup bölgesi oluşu ile ilgili ama bunu bu yazdığın yazıda yansıtamamıssın
Bu konudan bende muzderipim ama yeni glen güncellemeye kadar sabretcem
Ayrıca bi konu dağa acmıssın aynı konu üzerinden devam etmek cok mu zor du ?
EMİNÖNÜ
TheBossFather
Ankara
TheBossFather
Ankara
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş kaç gündür isyan konuları açıyorsun şakamı yapıyorsun ne yapıyorsun anlamadım ya hep kafa koparanla gezecek değiliz heralde oyun gelişicek her zaman Şuan İKV Gelen en iyi özellik grup bölgesiyidide kimse anlamıyor zaten grup bölgesini istemiyenler Şu Ezik kafakoparanla güneş asayla takılan veya sadece ejderi olan kişiler onlarda grup bölgesine giremiyor diye yakınıyor
Yukardaki adamda muzdaripim yazmış zaten hep sizin yüzünüzden açılıyor böyle konular bizim gibi biraz emek verseniz GB lere girip sizde üstünüzü diziceksiniz ancak siz hazırı bekliyorsunuz başka birşey değil
Yukardaki adamda muzdaripim yazmış zaten hep sizin yüzünüzden açılıyor böyle konular bizim gibi biraz emek verseniz GB lere girip sizde üstünüzü diziceksiniz ancak siz hazırı bekliyorsunuz başka birşey değil
BEYLER OYnadıgınız Kac yılsa oNa Göre LakLak Yapın Neyin Ne oldugunu Esklıler Bilir Siz Anlamazsınız Herkesın Sızın kadar Boş vaktı Yok herlade 2 nizde Boşsunuz Herlde Eskiden 2008 De 6 Serverde Çok kalabalıkTI Neyin Muhasebesini Yapıyonuz. Bu yazıları Yazıyosak Bi bildğimiz Vardır Git Anket Yap İstersen Bakalım Kimler NE diyecek Şurda E en fazla 3 Yıl maziniz Var Gelmiş Yorum Yapıyonuz.
Bi olayın İçinde değilsen
Dışardan Neden Yorum Yapıyorsun.
Samet .D
Samet .D
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
Nereden biliyorsun benim ne kadar oynayıp oynamadığımı ama emin ol benim oynadığım zamanlarda büyücüde ağır vuruş şeklinde yetenek vardı büyücüler bilgileri açmak zorundaydı sen daha ikv nedir bilmezken taşkanatlar eminönünde olduğundan beri oynuyorum benim oynadığım zamanda seviye 19 du sizin gibilrde o zamanı bilmez herkeze bedava plus verirlerdi oyun gelişmeye başlayınca para kazanılması oyunun dahada gelişmesi için paralı oldu sizin gibi saflar ne anlarki takmşsnız bir oyunu kötülemeye sen 6 server dediğine göre baya geç başlamışsın oyuna. Benim çocukluğum bu oyunla geçti.Joule yazdı:BEYLER OYnadıgınız Kac yılsa oNa Göre LakLak Yapın Neyin Ne oldugunu Esklıler Bilir Siz Anlamazsınız Herkesın Sızın kadar Boş vaktı Yok herlade 2 nizde Boşsunuz Herlde Eskiden 2008 De 6 Serverde Çok kalabalıkTI Neyin Muhasebesini Yapıyonuz. Bu yazıları Yazıyosak Bi bildğimiz Vardır Git Anket Yap İstersen Bakalım Kimler NE diyecek Şurda E en fazla 3 Yıl maziniz Var Gelmiş Yorum Yapıyonuz.
Samet .D
Gblerdeki Bazı Bosslar Bireysel Görev Haritalarına Koyulsa "Dev Ana" "Phil" Gibi Seviye Sınırı Daha Yüksek Olurdu.Bunun Dışında Gaffar Gb Olabilirdi.
...
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Phil ney lan philetheos olmasın ocarnec23 yazdı:Gblerdeki Bazı Bosslar Bireysel Görev Haritalarına Koyulsa "Dev Ana" "Phil" Gibi Seviye Sınırı Daha Yüksek Olurdu.Bunun Dışında Gaffar Gb Olabilirdi.
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

THem Gerızekalısı Senin Onları Okuyup Örenmedini Nerden Biliyim1 Benim o kadar Eski oldugumu Nerden Bilmıyosun BU 2 BU anlattıgın Herşey Daha once forumda En eskıelrın Yazdıgı Şeylerden Başka Bişe deil3 4. sü Benimle AYnı denli Konuş ma A.t Kafası . Biraz U fak salla Civcivler Yesin Enayimi sanıyon sen Bızı Eskiymiş Bizde Eskılerdenız Çok eskıde Arkdaşımız Var çoğu Bu yuzden Oyunu bıraktı Neyin Muhasabesındesın Veled.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Konu tartışmaya sürüklendiğinden ve konu sahibinin de tartışma içerisine girmesinden dolayı forum kurallarının 2. maddesine istinaden konu kilitlenmiştir.
Bilginize.
Bilginize.