Arkadaşlar bu konuyu merak ettiğim için açtım yorum yazarken çtye hiç girmediğimi dikkate alarak yazarsanız daha iyi olur
Stuart direnç kırınca bb cı neden dksini bozamıyor gaffarda oluyor neden stuartta yok
Stuart
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Re: Stuart
Stuart Efendi' nin Direnç Kırması diğer Boss larınkinden farklı olarak bozulamıyor.Bunun nedeni Stuart' ın oyuncuları biraz daha zorlaması gerektiği olabilir.Zaten belli bir cana kadar sadece Buz Oku atıyor daha sonra Fiziksel + Buz Oku + Direnç Kırma kombinasyonu ile yıpratmaya çalışıyor.Berkistanbul yazdı:Arkadaşlar bu konuyu merak ettiğim için açtım yorum yazarken çtye hiç girmediğimi dikkate alarak yazarsanız daha iyi olur
Stuart direnç kırınca bb cı neden dksini bozamıyor gaffarda oluyor neden stuartta yok
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı

Ben de öyle düşünmüştüm bozulsaydı ozaman kenandan itemi olmayan bir grup bile kesebilirdi teşekkürler
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Rica ederim.Berkistanbul yazdı:Ben de öyle düşünmüştüm bozulsaydı ozaman kenandan itemi olmayan bir grup bile kesebilirdi teşekkürler
CHIVALROUS
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı

- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Fiziksel atmıyor yanlış bilgilendirme yapmayalım.xFahrenheitx yazdı:Stuart Efendi' nin Direnç Kırması diğer Boss larınkinden farklı olarak bozulamıyor.Bunun nedeni Stuart' ın oyuncuları biraz daha zorlaması gerektiği olabilir.Zaten belli bir cana kadar sadece Buz Oku atıyor daha sonra Fiziksel + Buz Oku + Direnç Kırma kombinasyonu ile yıpratmaya çalışıyor.Berkistanbul yazdı:Arkadaşlar bu konuyu merak ettiğim için açtım yorum yazarken çtye hiç girmediğimi dikkate alarak yazarsanız daha iyi olur
İyi Forumlar...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.Berkistanbul yazdı:Konu kilit
İyi eğlenceler.