Bu sorun ekran kartının driverından kaynaklanıyordur sanırım.Güncel sürümünü yükle Alp abi.Bende bu sorunla karşılaşmıştım çünkü.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Derdine derman olacak donanımım yok ama İlginç bir ayrıntı dikkatimi çekti ,yanlışsam düzeltin beni.Sizin aldığınız ekran görüntüsünde 2 kişi gruptasınız diğer kişide hezarfen çelebi ./g kanalından bıktım bu görüntüden diyorsunuz.Arkadaş orada size yardımcı olamadı mı da o yazıyı yazdığınızda ,Forumda yardımcı olması biraz enteresan geldi .Ya da ordan yardımcı olduda Forumda konu olsun diyerekten mi açtınız. Yanlışsam veya önyargılıysam düzeltin .
Ben laf olsun diye konu açan biri değilim kardeşim.
O sıra da yani oyunda HazerfenCelebi ile grupta iken bu konudan bahsettim ama sadece bahsetmek bir şeyler göstermemek durumu net olarak anlatamıyor.Ben de grupta konuşur iken PC ' m de ki ekran çözünürlüğü nü düşürüp duruyordum , fakat bu durum ondan kaynaklı olmadığından düzelmedi.
Durumu net olarak anlatabilmek için resim çekip foruma koydum.
AlpAykan yazdı:Ben laf olsun diye konu açan biri değilim kardeşim.
O sıra da yani oyunda HazerfenCelebi ile grupta iken bu konudan bahsetmemiştim , PC ' m de ekran çözünürlüğü nü düşürüp duruyordum , fakat bu durum ondan kaynaklı olmadığından düzelmedi.
Yani oyunda bahsi geçmemişti....
Driverdandır
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.