Gel gelelim bu oyun nasıl eski tadını verecek.. oyunu bırakanlar bırakmaya bir son verecek.
No.1 : Oyun özgün olacağım diye diğer oyunların gerisinde kalmamalı, illaki birbirine benzer özellikler olacaktır.
Bu paralelde gelmesinin oyunu yeniden canlandıracağına inandığım bir kaç önerim var.
Bunlar ;
* Binek sistemi, ata binilebilir taşkanat tarzı uçan binekler olabilir vs..
* Lonca denmişti oda diğer oyunlarda olan birşey gelmesi güzel oldu fakat klanlarla beraber bir kirlilik gibi duruyor birinden biri gitmeli.. karmaşa hakim sadece.. klana girip kasacakta loncada kasacakta amanda hımında.. artık günümüz insanı 1 dakikalık videoyu bile izlemeyip sona sarıp özetini cıkarmaya çalışırken aylarca klan vs kasıp iş yapmaz.. yapmayınca oyundan soğur.. eziklenir bırakır ! böylece sobeenin altın yumurtlayan tavuğu ölür. ayrıca bu oyunu sadece işsiz gücsüz insanlar oynamıyor 5 saat verip migrata vs girsinler.. eziklenen adam oyuna girmez tekrar söylüyorum.. rekabet ortamını mantıklı yapmanızı rica ediyorum.
* Yeni leveller gelmeli, emek isteyen birşey farkındayım.. yıllarca aylarca yeni görevler yazılıyor yeni müzikler yaptırılıyor . Lakin rekabet ortamı çok fazla mmogrpg oyunlar çok hergün görevlerini yeniliyor yenilikler yapıyorlar. İkv sınırlı yenilikler ve uzun aralıklar sonunda yapıyor. Lonca sisteminin 6 yıldan beri istenmesi ama günümüz 2012 de gelmesi gibi.. yönetime bilişim sektörünün oyun sektörünün acımasızlıgını söylememe gerek yok benden iyi biliyorlar fakat yeni çalışanlar alın.. daha hızlı hergün bir yenilik için çalışın kolaydı dediğinizi duyar gibiyim.. eleman çok olursa işte o kadar hızlı ve pürüssüz olur.
* Silkroad oynayan bir arkadaşımı sene 2010 da oyuna çağırdım caminin orda buluştuk 2 gezdik adam diyo çok basit.. binek yok bişey yok sarmadı dedi hiç oyuna bile girmek istemedi direk silkroadda paralar akıtıyor..
Yani sözün özü kadronuzu genişletin, yeniliklere hız katın ve en önemlisi bu önerileri gözarde etmeyin para kazancağınız insanlar bizleriz ve oynanacak bir oyun istiyoruz oynanmayacak oyuna 1 gün para yatırırım 2. gün bezer bırakırım.. 2006-2009 arası oyuna stres atmak için girerdim .. sonrasında oyuna girip stres olup çıkıyorum