Sert Vuruş Ve ağır vuruş kaldırılıp Büyücü hasarlarınında Aşağı ındırılmesi İtemlerin Grup bölgesinden değilde Normal Bölgeden Yaratıktan Düşürülmesiyle düzeltilir. Sobee Para kazanmayacak mı ?
Kazansın Ws yi Zevkli hale getirsinler Kp Kasması zor olsun yeni gözlükler koysunlar Kp arttırıcı x2 değilde x1.5 olsun oyundakı pıyasa yukselsın. Sobee bu oyunu sevdirirse zaten herkes plus alır. İsim değiştirme devam edebilir Silah yukseltme devam edebilir (abartmadan) Üzerimizi dizeceğimiz itemler kesınlıkle hayvanlardan düşen recetelrde ve Hayvanlardan düşen yaratıklarla dizilmeli. Grup Koysun madene şan arttırıcı yıne tamam. Loncalar kötü oldumu yok loncalar gayet güzel. Yardımcı ayı yerine kanatma geri gelse Çok daha iyi olur eskı ws lerdekı gıbı 1 kişinin üzerine 1 Den fazla Dikkat dagıtma atılsa. Eski fotolardan olsada atsam en son arkadaşla çektiğim. Er meydanları kötümü oda güzel Bu oyunu 2 şey bozuyor 1.si Grup bölgeleri 2.si ws lerin eskisi gibi zevklı olmaması3.sü İtemlerin Normal yaratıklardan düşmemesi Yani Bireysel oyun Olmaması.
SObee Bunu 59 lvl Gelmesiyle İNŞ ayarlar. Yoksa bu oyunu Oynayan 1000 Kişi 250 ye düşecek.
Aynı fikirde olanlar Yorum Yapın Lütfen
İkv nasıl Güzel olur.?
İkv nasıl Güzel olur.?
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
-
- Demirci Çırağı
Re: İkv nasıl Güzel olur.?
Joule yazdı:Sert Vuruş Ve ağır vuruş kaldırılıp Büyücü hasarlarınında Aşağı ındırılmesi İtemlerin Grup bölgesinden değilde Normal Bölgeden Yaratıktan Düşürülmesiyle düzeltilir. Sobee Para kazanmayacak mı ?
Kazansın Ws yi Zevkli hale getirsinler Kp Kasması zor olsun yeni gözlükler koysunlar Kp arttırıcı x2 değilde x1.5 olsun oyundakı pıyasa yukselsın. Sobee bu oyunu sevdirirse zaten herkes plus alır. İsim değiştirme devam edebilir Silah yukseltme devam edebilir (abartmadan) Üzerimizi dizeceğimiz itemler kesınlıkle hayvanlardan düşen recetelrde ve Hayvanlardan düşen yaratıklarla dizilmeli. Grup Koysun madene şan arttırıcı yıne tamam. Loncalar kötü oldumu yok loncalar gayet güzel. Yardımcı ayı yerine kanatma geri gelse Çok daha iyi olur eskı ws lerdekı gıbı 1 kişinin üzerine 1 Den fazla Dikkat dagıtma atılsa. Eski fotolardan olsada atsam en son arkadaşla çektiğim. Er meydanları kötümü oda güzel Bu oyunu 2 şey bozuyor 1.si Grup bölgeleri 2.si ws lerin eskisi gibi zevklı olmaması3.sü İtemlerin Normal yaratıklardan düşmemesi Yani Bireysel oyun Olmaması.
SObee Bunu 59 lvl Gelmesiyle İNŞ ayarlar. Yoksa bu oyunu Oynayan 1000 Kişi 250 ye düşecek.
Aynı fikirde olanlar Yorum Yapın Lütfen
Önerilerine bayıldım fakat Sert ve Ağır Vuruş kaldırılmaz gibi :? Aslında onun gelmesi de iyi oldu.Savaşçı sınıfı biraz hareketlendi.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Bak aklıma bişey geldi onlar kaldırılmasada Hasarları düşürülse daha iyi olur Sert Yine eskısı gibi ağır vuruş sadece en fazla 1000 hasarla elde tutulabılen yetenek olsa daha ıyı olurdu.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
İkv nasıl güzel olur .?
öncelikle oyuncu oyunu değil oyun oyuncuyu beklemeli
yani ben oyuna girdim bir şeyler yapmak istiyorum ve genellikle bu malesef ve mecburen grup bölgesi oluyor
hele anka gibi bir sunucuda 1 saat gibi sürelerde bekleme yapabiliyorsunuz
bu beklemelerde ne oluyor facebook açılıyor okey tavla oynanıyor mesela (nasıl olsa bir şekilde eğleneceğiz ya)
sonra kenarda araf online ın cazibeli reklamları filan göze çarpıyor :mrgreen: ....
oyun oyuncusunu bekletmemeli beklemeli , ben oyuna girince anında başlayabilmeliyim bir şeyler yapmaya
zaten oyuncusunu bekleten oyunun hali de ortada
peki ikv nasıl güzel olur ?
bi...rey...sel olarak oyunda ilerleyebileceğimiz düzenlemelerle gayet de güzel olur gibime geliyor
izleyip göreceğiz
öncelikle oyuncu oyunu değil oyun oyuncuyu beklemeli
yani ben oyuna girdim bir şeyler yapmak istiyorum ve genellikle bu malesef ve mecburen grup bölgesi oluyor
hele anka gibi bir sunucuda 1 saat gibi sürelerde bekleme yapabiliyorsunuz
bu beklemelerde ne oluyor facebook açılıyor okey tavla oynanıyor mesela (nasıl olsa bir şekilde eğleneceğiz ya)
sonra kenarda araf online ın cazibeli reklamları filan göze çarpıyor :mrgreen: ....
oyun oyuncusunu bekletmemeli beklemeli , ben oyuna girince anında başlayabilmeliyim bir şeyler yapmaya
zaten oyuncusunu bekleten oyunun hali de ortada
peki ikv nasıl güzel olur ?
bi...rey...sel olarak oyunda ilerleyebileceğimiz düzenlemelerle gayet de güzel olur gibime geliyor
izleyip göreceğiz
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
1.Reklam
2.Yeni Seviye
3.Oyuncuların istediği şeyleri getirtme (kasa arttırma vs)
4.Diğer oyunlardan örnek alma diğer oyunlardaki sistemleri getirme neden derseniz Şuan çoğu oyun birbirinin aynısı mt2 araf knght slkroad birçok özelliği aynı ve türkiyedeki bu oyunları oynuyan oyuncu sayısı fazla insanlar bu oyunların özeliklerine alışmış yeni bir oyuna alışamıyor ikv çok eksiği var itemlere özellik + basma binek pelerin kostüm vs bunlar oyuncuların alıştığı klasik şeyler
2.Yeni Seviye
3.Oyuncuların istediği şeyleri getirtme (kasa arttırma vs)
4.Diğer oyunlardan örnek alma diğer oyunlardaki sistemleri getirme neden derseniz Şuan çoğu oyun birbirinin aynısı mt2 araf knght slkroad birçok özelliği aynı ve türkiyedeki bu oyunları oynuyan oyuncu sayısı fazla insanlar bu oyunların özeliklerine alışmış yeni bir oyuna alışamıyor ikv çok eksiği var itemlere özellik + basma binek pelerin kostüm vs bunlar oyuncuların alıştığı klasik şeyler
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
Joule yazdı:Sert Vuruş Ve ağır vuruş kaldırılıp Büyücü hasarlarınında Aşağı ındırılmesi İtemlerin Grup bölgesinden değilde Normal Bölgeden Yaratıktan Düşürülmesiyle düzeltilir. Sobee Para kazanmayacak mı ?
Sen dalgamı geçiyorsun
Arkadaşım 6 yıllık dıyosunda oyuna yenı başlayan adam 49 olunca oyunu bırakack sen grup bolgesınden ne gıbı zevk alıyosun kım adam akllı ws atıyo 7*24 grup bolgesımı olur bişeyler düşürenın bıyerlerı fırlıyo. Bireysel grub bölgesenı 10 takar git kıme sorarsan sor.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Bu oyunda tek oynuyosan bir hiçsin. Ben şahsen bireysel oynamayı daha çok seven birisiyim. Tabiki yeri geldiginde parti olayı illaki olcak. Ama abartmadan............
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bkz:kadim hidra böyle topluca bi boss kesmek falan fena olmaz grup olcak ama arkadaşın dedigibi gibiyorgunsuz yazdı:Bu oyunda tek oynuyosan bir hiçsin. Ben şahsen bireysel oynamayı daha çok seven birisiyim. Tabiki yeri geldiginde parti olayı illaki olcak. Ama abartmadan............
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell