Gelin Biraz Nostalji Yapalım Betacılar =))
Re: Gelin Biraz Nostalji Yapalım Betacılar =))
Yav yemin ederim şu oyuna 39 lvde başladım 5 yıl olyo yaklaşık Lan o başladıgım gunu arıyorum nerde o guzellıkler ne oldu bu oyuna. Anlamadım Gitti.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
nerde o zevkle bütün gün bilgisayar başında oturup oynadığımız oyunEVCILSAYKO yazdı:Olmazmı ya.. ben bu oyunla büyüdüm.. bu oyunda bir parçam var aşk yaşar gibi sevdim ben bu oyunu şiirler bile yazarımah mevlüt emmi ah ne yaptın sen bu oyuna niye kaçtı oyunun tadı :geek:
Nothing
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Hatırlarmısınız macro hilesi vardı. Maden çekmede kullanılan ne hesaplar banlandı bu yüzden
ben çekerdim hilesin derlerdi halbuki alakası yoktu ne kavgalar verdim
bozulan gözlerim hile yapmadığımın kanıtı gibiydi :mrgreen: oynak maden yazısıyla bu hile kapatıldı hatırlayacaksınızdr o kadar uzak geçmiş değiş buda yeraltının yeni cıktıgı zamanlarda keşfedilen bir hile idi ne günlerdi silinen hesaplarımı bile özledim :|
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
- ASSASIN
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yeterli
Bunu çoğu kişi bilmez daha oyuna hiçbir eklenti paketi gelmeden önce karakter penceresinden canını kudretini saldırı hızını gücünü kendin dağıtırdın
ileriki zamanlarda bunuda kaldırıp otomatik dağıtmaya çevirmişlerdi en çok buna üzülmüştüm o vakit...
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
81 beceri 71 bünye savascıdaASSASIN yazdı:Bunu çoğu kişi bilmez daha oyuna hiçbir eklenti paketi gelmeden önce karakter penceresinden canını kudretini saldırı hızını gücünü kendin dağıtırdınileriki zamanlarda bunuda kaldırıp otomatik dağıtmaya çevirmişlerdi en çok buna üzülmüştüm o vakit...
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

Ne zaman maziye dönüp baksam, Genellikle İKV oynadığım zaman, o güzel yıllarım aklıma gelir durur.
Gerçekten o zamanların tadı birbaşkaydı.Hep geçmişe özlem duyarım bu yüzden.İstanbul Kıyamet Vakti benim için sadece bir oyun değil Hayatımın bir parçasıydı.Ekmek gibi su gibi,önemliydi anlayacağınız.
Kim o eski günlerin tadını alıpta şimdi o günleri yaad etmez ki?
İKV'nin en güzel yılları hayatımında en güzel yılları sanki.
O yıllar beraber İKV oynadığımız arkadaşlara bile öyle bir sevgi bağı kurmuşum ki hep aklımın bir köşelerindeler.Hem realdekiler hem sanaldakiler.
Ama oyunu artık Gibip bıraktılar bir köşeye artık sadece bakınmaya giriyorum.
Anlatacak çok şey var aslında ama kelimeler kifayetsiz kalıyor ne söylese az geliyor insana.
En güzeli neydi biliyormusunuz?
Bencil menfaatçi insanlar topluluğu olmak değil, Bir Aile bir bütün olabilmekti. :? :? :ugeek: :geek:
Gerçekten o zamanların tadı birbaşkaydı.Hep geçmişe özlem duyarım bu yüzden.İstanbul Kıyamet Vakti benim için sadece bir oyun değil Hayatımın bir parçasıydı.Ekmek gibi su gibi,önemliydi anlayacağınız.
O yıllar beraber İKV oynadığımız arkadaşlara bile öyle bir sevgi bağı kurmuşum ki hep aklımın bir köşelerindeler.Hem realdekiler hem sanaldakiler.
Anlatacak çok şey var aslında ama kelimeler kifayetsiz kalıyor ne söylese az geliyor insana.
Bencil menfaatçi insanlar topluluğu olmak değil, Bir Aile bir bütün olabilmekti. :? :? :ugeek: :geek:

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
-
- İri Fare Avcısı
Tungsten madeninde kimse kimsenin sırasına tecavüz etmezdi ilk gelen çeker sıradakine bırakırdı.. böyle bir aile ortamıydı.. azdık ve özdükKRaLeX yazdı:Ne zaman maziye dönüp baksam, Genellikle İKV oynadığım zaman, o güzel yıllarım aklıma gelir durur.
Bencil menfaatçi insanlar topluluğu olmak değil, Bir Aile bir bütün olabilmekti. :? :? :ugeek: :geek:![]()
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
tungsten degilde kripraz da cok oluodu o
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

-
- İri Fare Avcısı
Karıştırmışta olabilirim ama bir hoşgörü ortamı vardı ya ben onu hatırlar onu bilirimForumunMessisi yazdı:tungsten degilde kripraz da cok oluodu o

2006 - 2011

2006 - 2011