Arkadaşlar oyunun eski oyuncularındanım.Oyunun oynadığım süre zarfında görüdüğüm şuki yönetim oyuncular adına hep bi kolaylaştırma içerisinde.Buda ortada tabiri caizse çakal üremesine neden oluyor.Kişi 1 haftada 49 level yapıp istediği gibi at koşturuyor.Bunun en büyük nedeni explerin fazlaca gelmesi.Tabi bunun yanında plus alınca itemde aşırı bi fazlacada düşüyor ama bence öncelikli konu expler.Oyunun ilk zamanlarını hatırlayacak olursak insanlar oyunu daha yeni yeni öğrenmekte iken zor kasmaktaydılar.Oyunda daha fazla kalıyor ve uğraştığı çarın kıymetini çok daha iyi biliyorlardı.Şimdi bu malesef yok.
Eminim yönetim bu konuyu fazlaca dikkate almayacaktır ama işin açıkcası böle kolay olmamalı.Expleri biraz daha zorlaştırmalılar en azından bir kişinin 49 level yapmak için 1 ay uğraşması gerek.Emeğini tam anlamıyla vermesi gerek şahsımca.
Saygılarımla...
Terran
EXP'LER DÜŞÜRÜLSÜN!!!
-
EVCILSAYKO
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: EXP'LER DÜŞÜRÜLSÜN!!!
Dükkanda exp artırıcı satılıyor artık geri dönüşü yok güzel bir para kaynağı hem plus yükleyip hemde dükkandan extra exp aldıkları zaman normal vatandaşın 40-50 kesmeye bile zor level atladıgı ama exp dükkan + exp plus sayesinde 15 tane kesip level atlanıyor sobee niye altın yumurtlayan tavugunu kessin boş hayal bunlar 
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
Aynen ya şimdi çarların bile değeri yok paso expler paso kolaylık kimin kim oldugu belli değil dakka başı çar kaslııyo az zorlaştırın ya. Dhaha ne duzletler varda bırak işte eskısı kadar sarmıyo şu oyun.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
klan savaşlarında ezilmemek için grup bölgelerinden ciddi manada item veya epey iksirle dolu bir kasa gerekiyor şu günlerde
grup bölgelerine girmek zor item düşürmek daha zor , ha bir de 49 olmak zorlaştırılırsa altyapı çöker muhtemelen
(şu an bile bayağı çökmüş durumda zaten)
grup bölgelerine girmek zor item düşürmek daha zor , ha bir de 49 olmak zorlaştırılırsa altyapı çöker muhtemelen
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
tamamen katılıyorum herkesin eşit olduğu oyun sistemine geri dönülmeli benceHUZUR yazdı:klan savaşlarında ezilmemek için grup bölgelerinden ciddi manada item veya epey iksirle dolu bir kasa gerekiyor şu günlerde
Nothing
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Oyun Grup Bölgeleri üzerine gelişiyor.Exp düşürülmesi söz konusu bile olamaz.1 ayda 49 seviye oldu diyelim.Onu dizmesi falan filan derken adamın ömrü gider.Tam dizdi der yeni bir bölge gelir.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
çemberlitaş geldiği günden beri giremedimHezarfenCelebi yazdı:Oyun Grup Bölgeleri üzerine gelişiyor.Exp düşürülmesi söz konusu bile olamaz.1 ayda 49 seviye oldu diyelim.Onu dizmesi falan filan derken adamın ömrü gider.Tam dizdi der yeni bir bölge gelir.
Nothing
Oyunun yeni bölgelere göre ol
asının bir nedenide bu deil mi?Kolaylıkla enüste ulaşılıyor ve hemen sıkılıyoruz.Oyunda ne kadar uzun süre kalırsak ve ne kadar fazla emek harcarsak oyunun ve oyundaki karekterinin kendi gözünde artar diye düşünüyorum.
Altın yumurtlayan tavuk meselesine gelmek istiyorum o özellikler kalsın demiyorum ama o özellikler olduğu halde şuanki halinin plusuz halindende biraz daha zor olması gerek.Diğer oyunları biraz keşfederseniz plussuz kasılması neredeyse imkansız.Bence altın yumurtlayan tavuğu kesmez aksine tavuğunun yumurtasına yumurta katar
Keşke sizler kadar yönetimde ilgilense şu konuyla.
Terran
asının bir nedenide bu deil mi?Kolaylıkla enüste ulaşılıyor ve hemen sıkılıyoruz.Oyunda ne kadar uzun süre kalırsak ve ne kadar fazla emek harcarsak oyunun ve oyundaki karekterinin kendi gözünde artar diye düşünüyorum.
Altın yumurtlayan tavuk meselesine gelmek istiyorum o özellikler kalsın demiyorum ama o özellikler olduğu halde şuanki halinin plusuz halindende biraz daha zor olması gerek.Diğer oyunları biraz keşfederseniz plussuz kasılması neredeyse imkansız.Bence altın yumurtlayan tavuğu kesmez aksine tavuğunun yumurtasına yumurta katar
Terran
Bence Böyle İyi Zaten 49 Olunca Oyun Bitmiyo Asıl O Zaman Başlıyor.Sonra Aylarca Grub Bölgelerinde Sürünürüz Zaten...
...
49 level çar yapmanın getirisi çok.Görevlerden verilenlerle zaten 1 dev komodo dişi, örümcek gözü, liderlik sembolü, meran mücevheri, kadim hidra pençesi (teşkilatta ortalama 30m e yakın para ediyor). Bence bu sistem daha ideal.(Bana göre) kârlı bir iş.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome