bırakın ... Boş ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: bırakın ... Boş ...

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

NODIE yazdı:Ben bir şeyi yaparken ya da söylerken hep insanları düşünürüm, onların kaderini nasıl etkliler bu yaptığım şey ya da söylediğim söz derim. Şu anda insanlara bir emir cümlesiyle oyunu bırakın diyorsunuz, hatta eğer bırakmazlarsa onlara hakaret niteliğinde bir lafla ithaf ediyorsunuz. Ama hiç düşündünüz mü? Ya biri sizin sözünüze uyup oyunu bıraksa daha sonra oyunun başında olacağı vakitte dışarı çıksa ve başına bir şey gelse. Belki size şu an bu bir uç fikir gibi gelebilir ama bütün kazalar bağlantılı olaylardan ibarettir, lütfen sadece kendi kişisel yorumunuzu belirtip gerisini insanlara bırakın, "2 kuruş beyniniz varsa" diye hitap etmeyin, şurada Türk oyunlarına değer veren Türk oyun piyasasına destek olmaya çalışan aynı ülkenin çocuğuyuz, kardeşleriz; lütfen ama lütfen bir anlık sinirinizi ya da yargılarınızı öznel şekilde belirtip gerisini oyunculara bırakın. Kimseyi aşağılar nitelikle sözler yazmayın. Oyunu hepimiz zevk almak için oynuyoruz, foruma girince bu konuyu gören adamı da zevkinden etmek ayıp. Ayrıca bu oyun zaman kaybı falan da değil, burada edindiğim çoğu dostluğu reelde devam ettirdiklerim dahil olmak ve olmamak üzere normal hayatta arasam bulamazdım. Ettiğim sohbetlerde arkadaşlarımdan dinlediğim güzel hikâyeleri ağabeylerimden duyduğum güzel tecrübeleri başkasından duyamazdım. Burada hayatıma yeni şeyler katacak çok insan tanıdım. Tabii ki 24 saat bilgisayar başında oturup, sağlığımızdan olmak normal değil oyun içinde bile uyarıyor bu nedenle; ama İKV hepimizin dönüp dolaşıp geleceği kürkçü dükkanıdır yani ben öyle görüyorum. Buradan aldığımız keyfi başka yerden almamız mümkün değil... Bunlar benim kişisel kanaatimdir katılmıyor olabilirsiniz saygım sonsuzdur. Ama lütfen yazıma yorum yaparken saygı çerçevesinde olmasına dikkat edin, çünkü bana saygısızlık edilse dahi ben kötü karşılık vermem, tam tersine kendimden önce karşıdaki insanı düşünürüm, onun kalbinin kırılmasını ya da bana karşı nefretle dolmasını istemem. İyi oyunlar ve forumlar dilerim. ;)
Saçmalıyorsun =))) Psikoloğa gitmeni öneririm.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

EVCILSAYKO yazdı:
NODIE yazdı:Ben bir şeyi yaparken ya da söylerken hep insanları düşünürüm, onların kaderini nasıl etkliler bu yaptığım şey ya da söylediğim söz derim. Şu anda insanlara bir emir cümlesiyle oyunu bırakın diyorsunuz, hatta eğer bırakmazlarsa onlara hakaret niteliğinde bir lafla ithaf ediyorsunuz. Ama hiç düşündünüz mü? Ya biri sizin sözünüze uyup oyunu bıraksa daha sonra oyunun başında olacağı vakitte dışarı çıksa ve başına bir şey gelse. Belki size şu an bu bir uç fikir gibi gelebilir ama bütün kazalar bağlantılı olaylardan ibarettir, lütfen sadece kendi kişisel yorumunuzu belirtip gerisini insanlara bırakın, "2 kuruş beyniniz varsa" diye hitap etmeyin, şurada Türk oyunlarına değer veren Türk oyun piyasasına destek olmaya çalışan aynı ülkenin çocuğuyuz, kardeşleriz; lütfen ama lütfen bir anlık sinirinizi ya da yargılarınızı öznel şekilde belirtip gerisini oyunculara bırakın. Kimseyi aşağılar nitelikle sözler yazmayın. Oyunu hepimiz zevk almak için oynuyoruz, foruma girince bu konuyu gören adamı da zevkinden etmek ayıp. Ayrıca bu oyun zaman kaybı falan da değil, burada edindiğim çoğu dostluğu reelde devam ettirdiklerim dahil olmak ve olmamak üzere normal hayatta arasam bulamazdım. Ettiğim sohbetlerde arkadaşlarımdan dinlediğim güzel hikâyeleri ağabeylerimden duyduğum güzel tecrübeleri başkasından duyamazdım. Burada hayatıma yeni şeyler katacak çok insan tanıdım. Tabii ki 24 saat bilgisayar başında oturup, sağlığımızdan olmak normal değil oyun içinde bile uyarıyor bu nedenle; ama İKV hepimizin dönüp dolaşıp geleceği kürkçü dükkanıdır yani ben öyle görüyorum. Buradan aldığımız keyfi başka yerden almamız mümkün değil... Bunlar benim kişisel kanaatimdir katılmıyor olabilirsiniz saygım sonsuzdur. Ama lütfen yazıma yorum yaparken saygı çerçevesinde olmasına dikkat edin, çünkü bana saygısızlık edilse dahi ben kötü karşılık vermem, tam tersine kendimden önce karşıdaki insanı düşünürüm, onun kalbinin kırılmasını ya da bana karşı nefretle dolmasını istemem. İyi oyunlar ve forumlar dilerim. ;)
Hepsini okuyamadım fakat kader ve kazadan bahsetmişsiniz kardeşim, kader değişmez.. eğer oyunu bırakacaksa zaten bu kaderinde vardır bu arkadaşımız vesile olur sadece.. yani kaderden bi adım öteye gidemessin arkadaşın yorumunu okuyup bırakan kaderiyle bırakır zaten ve arkadaşımız sadece kendini yeteri kadar ifade edememiş keşke sebep ve sonuçlarıyla söyleseydi.. doğrumu yanlışmı biz karar verirdik birden böyle söyleyince emir kipiyle hoş olmuyor tabiki :)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Bir insanda en çok dikkat ettiğim şey üslubudur. Gerçekten sizin gibi bir rehbere sahip olmak beni gururlandırdı. Sözlerinize katılıyorum. Farklı düşünlerde olduğum bir noktayı eklemek isterim ki; "Kul göreceğini yaşar, sonra toprağa bakar." Saygılarla.
Resim
Kullanıcı avatarı
Panaromiks
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Eminönü Efeleri

Mesaj gönderen Panaromiks »

Ben Anlamıyorum ki millet bu nebiçim oyun diyor sövüyor sayıyor. ama girip oynuyor. item düşmüyor, oyunu mahvettiler, herşey para oldu vb. cümleler kuruyor herkes. Silah zoruyla kimse oynatmıyor bu oyunu beğenmeyen oynamaz bu kadar basit. Zevk işi bu adı üzerinde OYUN.
Resim
yorgunsuz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yorgunsuz »

Oyunu bırakmış biri olarak söylüyorum.
Aklımn bir köşesinde her zaman durur İKV.Belki oyunu adam etmişlerdirde beni oyuna cekebilirler diyorum kendi kendime.Ama nerdeee !!!.Aynı tas aynı hamam.Bana kalırsa bu oyunun ciddi bir revizyondan geçmesi gerek.(Yapacaklarını pek sanmıyorumda.)

Not :Eski İKV sevdalısı.(En azından bir zamanlar öyleydim.)
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

ikv kötü oyun piyasadaki diğer oyunlar çok kötü o yüzden ikv oynanıyor
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

ballibaba58 yazdı:Bırakın oyunu ; hem paraniza yazık hem zamanımıza ...
Ok.
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön