Merhaba arkadaslar
Çogumuz basta Ecel Getiren olmak üzere şaheser silahlardan şikayetçiyiz.
Aslında bu silahlar hızı ve saldırısı ile gercekten şaheser.
Ama Derindeki Sır paketı ile gelen Sert ve Ağır Vurus yetenekleri ile birlikte Hasar+Saldırı/Savunma itemlerde dahil artık birçok sey önemini yitirdi.
Hani Derindeki Sır paketı gelmeden önce İKVnin saheserlerle ilgili sloganı vardı ''Bu Silahlara Yalnızca En İyiler Sahip Olacak'' diye.İyide nasıl en iyi olucaz? Öyle gereksiz bir sistem getirdiniz ki 300 milyona dızılen Hasar+saldırı/savunma set ile 20 milyona dizilen Hasar set arasında hiç bir fark kalmadı.
Savascı ve Şifacı kullanan bır oyuncu olarak Sert ve Ağır vurusa kesınlıkle bir güncelleme gelmesı gerektıgını dusunenlerdenım.
Yetenekler oyunun denegesını alt üst etti Savascılar,Şifacılar ustunde gereksiz bi üstünlük sagladı.Bu üstünlüğü bozabilmek için Şifacılarayrı ayrı 3-4 set dizmek zorunda kalıyor.
Sert ve Ağır Vurus Hakkında Çözüm Önerileri;
-Vurus saniyesı yukseltilebilir.
-Kudret gereksinimi arttırılabılır.
-Hatta Agır vurus tamamıyle kaldırılabılır.
Bana katılan yada katılmayanlar olabılır Bunlar yalnızca şahsi dusuncelerım.
Not:Çözüm önerilerıne katkıda bulunmanızı rica ederim.
Vakit ayrıp okudugunuz için tesekkurler...
yaslikurt
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yaslikurt
katılıyorum adam tek item dizmiş kesio beni
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Aynen katılıyorum selçuk'a çünkü bi bakıyorum itemleri benden iyi olanı kesmişim bi bakıyorum itemleri berbat olan beni kesmiş yani bence saççmalanmış bu sebeple ne ekstigim kişilerden üstün görüyorum kendimi nede beni eksenlerden daha düşük görüyorum kendi mi bunu açıkça söyliyeyim... Şaheser silahlara gelince bunları sadece zamanında para yapmış oalnlar üretebilicekler çünkü bu piyasasayla beni aşıyor ve galiba hiç üretemiyicem...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
valla kardesim haklısın bu konuda ben sifacıyım SwaT kasmak içimden gelmiyor artık yetenekler saçmalık itemler saçmalık ashabıkeyfi üretmeyi sırf max hasarıda var diye istemistim onuda kaldırdılar kısaca sifacıyı sadece sifa basmaktan ibaret hale getirdiler meteor zamanında 10 kisinin arasından adam alırdık kaldırırdık simdi iki kişi dalsın ölüyorsun bizi bu hale getirdiler kısaca önceden madenler 500 binden ibaretken bugun en kötü maden 3 m dan baslıyor açıkcası oyunda ne denge kaldı nede saygı kaldı zaten bir ilerleme kat edemiyorlardı iyice geriye doğru gidiyorlar ne diyim kendileri bilir böyle devam ederse yakında oyun oynayacak adam bulamıcaklar....
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
valla kaRdeşim aynen sana katıLıyoRum önceden şifacı iLe biz kesen oLmazdı.... ama şimdi ws de adam sana sert agır bastırsın anında yeRdesin... Ne diyim sert agır kaldırılmadıkça oyunun tadı eskisi gibi çıkmaz... eskiden ws den baya bir zevk alırdık... ama şimdi
adam tek item set alsın biz o kadar uğraş İtem bul para harca ws yide kaybet varmı böLe biR denge... ? oyun Tam biR dengesiz haLe geLmiş..
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
Boşuna uğraşmayın.[GM]Nocomment ile bu konuyu fuarda yüz yüze konuştum.Verdiği cevap sen gerçek hayatta biriyle dövüşürken karşındaki sana hiç vurmuyor mu?Bide öyle düşün dedi.Saçmalığa bakarmısınız 
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
Tmm da Güzel KArdeşim Güzel Fikirde. Ben bÜyücüyüm Benim İçin DAha Güzel olur KAldıramlı Fakat Ağırı KAldırırsa Adamlar Yaratık Kesemesqi Kesse Bile Çok Uğraştırır Buna Bİ Çare Gelmesi DOğrudur Bende Katılıyorum...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
Agır vurus tamamıyle kalkmalı.ama şifacıyla ws ederken ck kullanıolar vuruslar bosa gıdıo ck suresı artırılmalı dıyecegım ckde görevlerde lazım oluyor oyunun dengesı bozulur 
Benjiro
CaptainATX 09 Şub 2010 19:02
Merhaba ,
Konu hakkında yapılan bir çok yorumu özelliklede "Şaheser silah yapıyorsanız bunun hakkını vermek gerek!" hayretler içerisinde okudum. Ecel Getiren ve Latif gayet verilen emekleri hak eden nitelikli silahlardır. Sizlere sunduğumuz test notlarında , Ecel Getiren ve Latifin diğer silahlara oranla ne kadar üstün olduğunu kanıtlamıştık. Yorumları yapan arkadaşların biraz daha "önyargıdan" uzak denemeler yapmasını öneriyoruz . Hatırlatmak isterimki şaheserler bizler tarafından aylarca denenmiş ve sizlerin kullanımına bu şekilde sunulmuştur...
CaptainATX 09 Şub 2010 23:30
Tekrar Merhaba,
"işi bu kadar dolandırmanın ne anlamı var anlayamıyoruz. Bizleri neden matematik hesaplamaları ile uğraştırıyorsunuz?"
İşi biz dolandırmıyoruz sadece siz şunu istiyorsunuz. Bir şaheser olsun alan bir vuruşda dağları devirsin?. İkv aynı zamanda bir akıl oyunu arkadaşlar . Eceli ilk üreten bir çok arkadaşınız şimdi bizlere teşekkür mesajları atıyorlar. Bazı eleştirileri yapıcı bazı eleştirileri yıkıcı bulduğumuz gibi ;
"gerçekten çok süper bir silah yapmişsiniz yaklaşik 2 haftadir deniyoruz çok dandik bir silah. bu kadar insanla oyun oynamaz şah eser diye silah yapiyorsunuz normal itemsiz arap palasından hic farki yok.
Gerçekten çok süper bi r silah ecel getiren 1500 vuruyor harika "
Tarzında yazılan bir yorumu sadece "bilinçsizlik" olarak yorumlarız bilginize..!
CaptainATX 28 Oca 2010 15:04
Merhaba,
Şaheserlerle ilgili forumda gördüğümüz eleştriler üzerine bazı test notlarını diğer konuda paylaşmıştık bu konun altınada gerekli paylaşımı yapmak ve sizleri aydınlatmak istedim...
Görüyoruzki yine bir yenilik sonrası henuz yeni çıkan bir eşyayı iyice tanımadan , bazı yorumlarda bulunmuşsunuz...
Sizlere şunu iletmeliyiz ki 4 şaheser yaklaşık 1 ay süreyle denendi. Bunların sonucunda şaheserlerin oyun içerisinde herhangi bir normal çift efsunlu eşyadan % 50 daha başarılı olduğu saptandı. Lütfen bir eşyayı eleştirmeden önce biraz daha denemenizi ve ona göre yorum yapmanızı öneririm. Çünkü fazla denemeden yaptığınız yorumlar sebebiyle arkadaşlarınızı yanlış yönlendirmektesiniz.
Şimdi sizlere testten bir kaç not sunmak istiyorum,
Yücelen Ekolü Kafa Koparan( kritik veya saldırı) & Ecel Getirenle karşılaştırıldı ,
Sonucunda Ecel Getiren yapılan 20 denemenin 16'sında yüzde 50-60 enerji farkla
4 denemede ise 40-50 arası bir farkla üstün gelmiştir.
Not: Ecel Getiren ile alınan sonuçlar Latif ile de elde edilmiştir.
Burda sizi yanıltan husus Kafa Koparanın direk vurduğunda Ecel Getiren den ve Latif den daha fazla vuruyor olması. Ama üzerindeki özellikler ve efsun değerleriyle Kafa koparan 1 kez 4000 vurana kadar Ecel Getiren
3 kez 1700 -2500 arası değerlerle vurmaktadır.
Bunun yanında, özellikle Ashab-ı Keyf i eleştiren arkadaşlarımız sanırım çok fazla denemeden bu kanıya sahip oldular, Şaheseriniz sayesinde şifacınızı isterseniz savaşçıya karşı OkO yapacak( oyuncuya karşı oyuncu) şekilde mükemmel olarak yetiştirebilirsiniz.
Bu konudaki test notlarıda şöyledir:
Full Maksimum Hasar + kritik veya saldırıya karşı Ashab-ı keyf, 20 karşılaşmanın 17'sinde üstün gelmiştir.
( Alınan 3 galibiyet Ecel Getiren veya Latif iledir , Kafa Koparanın galibiyeti yok)
Full Element + saldırı veya savunmaya karşı Asabı Keyf 20 karşılaşmanın 20'sini kazanmıştır.
Bir grup elemanı olarakda elindeki kudret ve şifa özellikleri sayesinde bence şifacının değişilmez bir silahtır.
Lütfen araştırmalarınızı ilettiğim notlarla tekrar gözden geçirin.
İyi Oyunlar
[GM]CaptainATX
Bir Savascı Şİfa Basamaz Bir Şİfacıda Savascıyla Ws yapamaz ŞİFacı Adı üstünde bence hersey COk güzel
Ben Savascıda Şifacıda KUllanıyorum Cok Menmunum Sobee ve ekibine bize sagladıkları bu müthiş güzellikten ötürü TEŞEKKÜRLERİMİ iletiyorum.
Ben Savascıda Şifacıda KUllanıyorum Cok Menmunum Sobee ve ekibine bize sagladıkları bu müthiş güzellikten ötürü TEŞEKKÜRLERİMİ iletiyorum.