:? Şimdi Anlıyorum...harkonen yazdı:sus ve şuan yaptıgın şeyi yapmaya devam et 2 gün önce saçma sapan paylaşımlar yapan şuan imla kurallarına uymaya çalışıyor cümleye büyük harfle başlanır noktadan sonra büyük harfle başlanır ve özel isimler büyük harfle başlanır uycaksan dogru düzgün uycarnec23 yazdı:Her Zaman Tartışma Ortamı Yaratmayı Başarıyorsunuz Tebrikler /Alkış
Konu Kilit
Oyun İçi İlginç Buldugnuz Resimlerı Paylaşin.
Re: Oyun İçi İlginç Buldugnuz Resimlerı Paylaşin.
...
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
The best greek ikv player is aykutos Xerinoscarnec23 yazdı::? Şimdi Anlıyorum...harkonen yazdı:sus ve şuan yaptıgın şeyi yapmaya devam et 2 gün önce saçma sapan paylaşımlar yapan şuan imla kurallarına uymaya çalışıyor cümleye büyük harfle başlanır noktadan sonra büyük harfle başlanır ve özel isimler büyük harfle başlanır uycaksan dogru düzgün uycarnec23 yazdı:Her Zaman Tartışma Ortamı Yaratmayı Başarıyorsunuz Tebrikler /Alkış
Konu Kilit
Ben tek siz hepiniz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
aykutos xerinos= aykut serin ifşa oldu pardonCOMMANDER yazdı:The best greek ikv player is aykutos Xerinoscarnec23 yazdı::? Şimdi Anlıyorum...harkonen yazdı:sus ve şuan yaptıgın şeyi yapmaya devam et 2 gün önce saçma sapan paylaşımlar yapan şuan imla kurallarına uymaya çalışıyor cümleye büyük harfle başlanır noktadan sonra büyük harfle başlanır ve özel isimler büyük harfle başlanır uycaksan dogru düzgün uycarnec23 yazdı:Her Zaman Tartışma Ortamı Yaratmayı Başarıyorsunuz Tebrikler /Alkış
Konu Kilit
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

doktora gitmem doktor bana gelir lafı yiyince susmasını bilcarnec23 yazdı:" الذهاب إلى الطبيب "
buda benden sana gelsin [İçerik düzenlenmiştir.\LePHa]
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
ke;ke o gece doktora g'deydk de sen olmayaydncarnec23 yazdı:" الذهاب إلى الطبيب "
Ben tek siz hepiniz
Ben Senin Kadar Alt Seviyede Olmadığım İçin Böyle Kelimeler Sarf Etmiyorum.harkonen yazdı:doktora gitmem doktor bana gelir lafı yiyince susmasını bilcarnec23 yazdı:" الذهاب إلى الطبيب "
Arkadaşlarım Demiştide İnanmamıştım.Böyle Kişilere "Yav He He" Diyip Geçeceksin.
Pöhh..Harbi Veletmişsin.Akşam Akşam İyi Güldüm :lol: :lol: :lol: :lol:
(Bu Arada Çevirmeyin Küfür Yazıyor ve Tamda Yazamamış Saçma Sapan Birşey Çıkıyo :? )
...
Yav He He... Sen Kralsın Anladık..Düşük Seviye :twisted:COMMANDER yazdı:ke;ke o gece doktora g'deydk de sen olmayaydncarnec23 yazdı:" الذهاب إلى الطبيب "
...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

ok ben pese giriyorum bugun ugrastigim 12 inci liselisincarnec23 yazdı:Ben Senin Kadar Alt Seviyede Olmadığım İçin Böyle Kelimeler Sarf Etmiyorum.harkonen yazdı:doktora gitmem doktor bana gelir lafı yiyince susmasını bilcarnec23 yazdı:" الذهاب إلى الطبيب "
Arkadaşlarım Demiştide İnanmamıştım.Böyle Kişilere "Yav He He" Diyip Geçeceksin.
(Bu Arada Çevirmeyin Küfür Yazıyor ve Tamda Yazamamış Saçma Sapan Birşey Çıkıyo :? )
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Susmak Nedir;harkonen yazdı:ok ben pese giriyorum bugun ugrastigim 12 inci liselisincarnec23 yazdı:Ben Senin Kadar Alt Seviyede Olmadığım İçin Böyle Kelimeler Sarf Etmiyorum.harkonen yazdı:doktora gitmem doktor bana gelir lafı yiyince susmasını bilcarnec23 yazdı:" الذهاب إلى الطبيب "
Dilsiz Değildir 'SUSKUNLUK'... ÇOK ŞEY ANLATIR ANLAYANA... Kelimelerin Anlatamadıklarını HAYKIRIR Aslında... BİR KAÇIŞ DEĞİLDİR, SUSKUNLUK... BİR BAKIŞTAN ÇOK DAHA FAZLASIDIR... Sessiz Çığlıkların Bir Adım Ötesidir... HAYATA Olan Öfkenin, İNSANLARA Olan Kırgınlığın ve Daha Nicesi Saklıdır İçinde Sükunetin... REST ÇEKMENİN EN ASİL HALİDİR.
:idea: Daha Fazla Arkadaşlarla Tartışmaya Girmiyeceğim.Hani Siz Üniversitelisiniz Ya...
...