Kütahya'ya da beklerim tek kişilik dev kadroyum
Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Gaziantep'te Kıyamet Kopuyor!
Teşekkürler İKV yönetim !
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
senolmadan yazdı:Öncelikle bu buluşmayı organize eden yönetime teşekkürlerimi iletirim.
Gaziantepte arkadaşlarımızı karşılamakdan gurur duyarız .Bu arada çevre illerden gelmek isteyen arkadaşlarada gereken yardımda bulunuruz bi yer ayarlar ordan alırız arkadaşları .telefon numaramı isteyen arkadaşlara özelden mesaj atarım.
Bu arada Harun Reşit Yılmaz seni özellikle bekliyom GardaşımAntebe gelmeyi istiyodun işte bu fırsat Haruncum
İyi akşamlar
Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun A E O
Sağolasın Serdar ağam bu güzel davetin için.
Nerull (Nihat) bey bizide giderken yanına alırsa neden gelmeyelim
Gelmeyi çok isterim bir günlük hatta saatlikde olsa orada olmaya çalışacağım.
Bir aksilik bir kaza çıkmaz ise Pazar orada oluruz.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
TıLsımdamı 3-4 Kısı Cıkdı Sırf Bızım Ekıb Zaten 13 Kısı (:TRrelaxTR yazdı:Tamam güzel eyvallah güzel bir başlangıç da Gaziantep ne alaka ? Şahsen 3-4 sunucuda oynuyorum hiç Gaziantepli birisi görmedim neyse devamını dilerim

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
Bu Arada Emmı Cok SagLam Bı Konuya eL Atmıssın MaLum Bag Evı Bosa Nıye Duruyor Hep Senın CapkınLık MaceraLarınLa Is Yapıcagına Bıraz Hayra Gırsın (: Pazar Orda OLucagız Ins.senolmadan yazdı:Öncelikle bu buluşmayı organize eden yönetime teşekkürlerimi iletirim.
Gaziantepte arkadaşlarımızı karşılamakdan gurur duyarız .Bu arada çevre illerden gelmek isteyen arkadaşlarada gereken yardımda bulunuruz bi yer ayarlar ordan alırız arkadaşları .telefon numaramı isteyen arkadaşlara özelden mesaj atarım.
Bu arada Harun Reşit Yılmaz seni özellikle bekliyom GardaşımAntebe gelmeyi istiyodun işte bu fırsat Haruncum
İyi akşamlar
Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun A E O

Semih , Serdar'ın çapkınlık sırrını niye açık ediyorsun 
Selam olsun Antep' lilere
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Yer olarak bayağı geniş bir ortam bulmuşsunuz(!).Tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok .Tebrikler!
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
FLood Icın OzurAlpAykan yazdı:Semih , Serdar'ın çapkınlık sırrını niye açık ediyorsun
Egrı Oturup Dogru Konusmak Lazım aLp Gunahı Cok Bıraz Sevab Kazansın

- uAMaRiHuaNa
- İskele Babası
Diiihh lannnn
:D antebe gelıyolar semıh abi ona göre
:D:
MaRiHuaNa
Tiesto
> MusTy <
Tiesto
> MusTy <
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
CaptainATX yazdı:Yıllardır hayalini kurduğumuz bir organizasyondu. Sonunda başladığımız için çok mutluyum...
Gaziantep bu başlangıç için iyi bir merkez olacaktır diye umuyoruz. Çevre illerden gelen oyuncularımızda olacağını tahmin ettiğimiz için bu buluşmaya uygun bir yer ayarlamaya çalışıyoruz bu sebeple tam olarak yeri yarın Nerull sizlere duyuracaktır.Sizlerin katılımıyla bugune kadar çok güzel organizasyonlar yaptık.Tahmin ediyorumki Gaziantep'de oyuncularımızla güzel bir gün geçireceğiz...
Görüşmek Üzere
Ahmet AVCI
CaptainATX
Selamün Aleyküm Ahmet Abi Fuarda dediğimiz Gibi Diyarbakır İçin bi proje varsa bizi bilgilerindirirsiniz bizde ona göre Ayrlama yaparız şahsen şuan istanbuldayım Kesineşirse Diyarbakır işi Yusufun Nosunu veririm size detaylı görüşürsünüz eksik felan ne gerekiyorsa artık. hade görüşürüz Allah utandırmasın Şimdiden Hayırlı Uğurlu Yolcuklar
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe