Maden Toplama olayına Elveda Edin..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Maden Toplama olayına Elveda Edin..

Mesaj gönderen GENJORI »

S.a Arkadaşlar Maden toplamak artık çok zorlaşmıştır...250 de 1 değerli maden çıkma şansını sisteme yerleştirmişler. Bide utanmadan Tablosunu Bizlerle paylaşmışlar. Dolan Dolan dur Tık yok çıkmaz boşuna dolaşmayın bence...250 de 1 şans ne demek bilen varmı , Ömrün yetmez yani. kısacası madeni burakın diyorlar....Grup bölgelerine giremeyenler için tambi son diyebilirim...Yazık oldu sizlere Allah sonunuzu hayır ede...Son inşallah oyunu burakmaktan yana olur diyeyim..saygılar sunarım. Böyle iyi oldu aslında yavaş yavaş madenden soğuyup ,gerçek hayata doğru yaklaşırız inşallah...

bakın tabloya bi bakın Allah aşkına böyle tablomu olur....
viewtopic.php?f=46&t=98718

resmen alay etmişler.
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Maden Toplama olayına Elveda Edin..

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

GENJORI yazdı:S.a Arkadaşlar Maden toplamak artık çok zorlaşmıştır...250 de 1 değerli maden çıkma şansını sisteme yerleştirmişler. Bide utanmadan Tablosunu Bizlerle paylaşmışlar. Dolan Dolan dur Tık yok çıkmaz boşuna dolaşmayın bence...250 de 1 şans ne demek bilen varmı , Ömrün yetmez yani. kısacası madeni burakın diyorlar....Grup bölgelerine giremeyenler için tambi son diyebilirim...Yazık oldu sizlere Allah sonunuzu hayır ede...Son inşallah oyunu burakmaktan yana olur diyeyim..saygılar sunarım. Böyle iyi oldu aslında yavaş yavaş madenden soğuyup ,gerçek hayata doğru yaklaşırız inşallah...

resmen alay etmişler.
Bu bilinen birşey aslında.Sarraf,maden,lokman şans arttırıcılar gelmeden önce saf çıkma ihtimali daha yüksekti.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

GENJORI yazdı:S.a Arkadaşlar Maden toplamak artık çok zorlaşmıştır...250 de 1 değerli maden çıkma şansını sisteme yerleştirmişler. Bide utanmadan Tablosunu Bizlerle paylaşmışlar. Dolan Dolan dur Tık yok çıkmaz boşuna dolaşmayın bence...250 de 1 şans ne demek bilen varmı , Ömrün yetmez yani. kısacası madeni burakın diyorlar....Grup bölgelerine giremeyenler için tambi son diyebilirim...Yazık oldu sizlere Allah sonunuzu hayır ede...Son inşallah oyunu burakmaktan yana olur diyeyim..saygılar sunarım. Böyle iyi oldu aslında yavaş yavaş madenden soğuyup ,gerçek hayata doğru yaklaşırız inşallah...

resmen alay etmişler.
Öyle diyorsun ama kendin sabah akşam labirentte menekşeden kalkmıyorsun buna ne demeli? 8-) 8-) :twisted:
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

takibini iyi yap...yavaş yavaş madenleri burakıyoruz...ne zamandan beri ilk kez sabah gireyim dedim onumu gördün yoksa. öğlen 1 e kadar hiç bişe çıkmadı....başlarım oyununa dedim çıktım gittim...inşallah kökten gideriz...saygılar...emeğinin karşılığını almadıktan sonra toplamanın durmanın bi anlamı yoktur..şans artırıcı diye nutuk çektikleri kesinlikle ve kesinlikle işe yaramamaktadır...bide arada sıra çift çanta düşürüyorlar böyle olmaz düşecekse çift çanta her zaman düşecek...şansın artması için...gerçi hepsi boş...neyse saygılar...
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

GENJORI yazdı:takibini iyi yap...yavaş yavaş madenleri burakıyoruz...ne zamandan beri ilk kez sabah gireyim dedim onumu gördün yoksa. öğlen 1 e kadar hiç bişe çıkmadı....başlarım oyununa dedim çıktım gittim...inşallah kökten gideriz...saygılar...emeğinin karşılığını almadıktan sonra toplamanın durmanın bi anlamı yoktur..şans artırıcı diye nutuk çektikleri kesinlikle ve kesinlikle işe yaramamaktadır...bide arada sıra çift çanta düşürüyorlar böyle olmaz düşecekse çift çanta her zaman düşecek...şansın artması için...gerçi hepsi boş...neyse saygılar...

Sen madenini yeteri kadar stoklamışsındır zaten bundan sonra çekmesende olur.Son bir kaç vurgun için madenler boş kalsın diye açmışsın bence konuyu.

Ha bu arada seni genellikle madende görüyorum zaten bu sadece 1 günle kısıtlı olmayan birşey.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

öyle düşünüyorsan buyur geç madenlere çek senin olsun bütün madenler...:::))) çıkmayacağı kesin.
Maden olayına baltayı vurdular sizlerinde duyması için açtım konuyu....ben çok çektim boş çok çıktı, sizlerede boşa zaman kaybetmeyin diye uyarıyorum ,bilgilendiriyorum sadece...sizler çekin çekmeyin paşa gönlünüz bilir...Hadi kalın sağlıcakla Madenler sizleri bekliyor...
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

genjori

samimi bir şekilde insanların vaktini düşündüğüne emin olsam konuya katılacağım ancak senin tek bildiğin elindeki maden ve materyallere insanların vakit ve emekleriyle dalga geçercesine absürd fiyat vermek

ha bu senin hakkın mıdır , evet hakkındır serbest piyasa vardır bana bunu sorgulamak düşmez

ancak kendinle ters düşerek komikleşmene ise gülmeme engel teşkil edecek bir durum da değildir :lol:
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

HUZUR Huzurla dol . Maden olayı bitti bitti topla bak çıkmaz çıksada bi işe yaramaz. Şimdilik böyle

Gadan alaram HUZUR huzurla dol .Maden toplama olayını buraktım git madenlerde maden topla koş koş .

Söylediklerimde samimimiyim yoksa abuk subukmu konuşmuşum belki bu şekilde öğrenirsin...saygılar.
Kullanıcı avatarı
HUZUR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Lonca: Çok Yorgunum

Mesaj gönderen HUZUR »

GENJORI yazdı:HUZUR Huzurla dol . Maden olayı bitti bitti topla bak çıkmaz çıksada bi işe yaramaz. Şimdilik böyle

Gadan alaram HUZUR huzurla dol .Maden toplama olayını buraktım git madenlerde maden topla koş koş .

Söylediklerimde samimimiyim yoksa abuk subukmu konuşmuşum belki bu şekilde öğrenirsin...saygılar.
saçmalardan seçmeler
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

HUZUR huzurla dol...Maden toplamaya başladınmı sen ...merak ettim ne çıktı...şöyle 3+1 gibi bişemi acaba.

Ben yokum yok madenlerde kimselerde yok git topla .madenler seni bekliyor uçarak git... Hani koyunları sağmak için yavrularını ayırırlar, sağma işlemi bitincede koyunlarıda salarlar kuzularıda salarlar , anneler yavrularına koşar yavrularıda annelerine koşar , aynı onun gibi sen uçarak gitt madenlere canım kardeşim benim ,madenler gurban olsun sana gadan alaram ele...ama unutma ha adamlar ANKA sunucusunda deneme yapmışlar 250 de 1 tane çıkıyormuş,bide pluslı server ha, plussız serverde acaba çıkarmı ,çıkmazmı dediniz, bencede çıkmaz ,,,,,Huzur bunu da unutma ...saygılar Bende yalan yok
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön