Yol Savaşçısı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Yol Savaşçısı

Mesaj gönderen vengeance »

Selam Arkadaşlar

Yol savaşçısına giden grup olmuyor fakat ben kendi grubumu kurup gireceğim tank olarak. 32bn can 75 zırh ve 1000elektrik direnç var bunların hepsi aynı anda olabiliyor. ayıda var.bu özellikler ile yol savaşçısını kesebilirmiyim ? Slotlarda,kalfalarda ve yol savaşçısında ne yapmalıyım ? İyi bilen biri bu sorularımı yanıtlarsa sevinirim. İyi Forumlar :)
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: Yol Savaşçısı

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

32 bin enerjin varsa biraz zorlanırsın hareketli oynamak gerek falan falan bence evo zırh düşür öyle git
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen vengeance »

ForumunMessisi yazdı:32 bin enerjin varsa biraz zorlanırsın hareketli oynamak gerek falan falan bence evo zırh düşür öyle git
evo takılarım yok. onun yerine taşkanat zırh üretsem ?
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

vengeance yazdı:Selam Arkadaşlar

Yol savaşçısına giden grup olmuyor fakat ben kendi grubumu kurup gireceğim tank olarak. 32bn can 75 zırh ve 1000elektrik direnç var bunların hepsi aynı anda olabiliyor. ayıda var.bu özellikler ile yol savaşçısını kesebilirmiyim ? Slotlarda,kalfalarda ve yol savaşçısında ne yapmalıyım ? İyi bilen biri bu sorularımı yanıtlarsa sevinirim. İyi Forumlar :)
Tabii ki kesebilirsin.Yol savaşçısı sadece maksimum hasar vuruyor yani element item giymene gerek bile kalmaz.Yol savaşçısında iksir olarak plevne falan içmeni öneririm.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

vengeance yazdı:
ForumunMessisi yazdı:32 bin enerjin varsa biraz zorlanırsın hareketli oynamak gerek falan falan bence evo zırh düşür öyle git
evo takılarım yok. onun yerine taşkanat zırh üretsem ?
yok işte evo takı + evo zırh düşür üretime gerek yok düşer zaten orda
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Rahat rahat kesersin kardeşim.Slotlarda zaten canın falan önemi yok.Bb kaçırma yeter.Kalfalarda ise elektrik direnci yükselt yeter.1000 yapman gerekmiyor.Yol savaşçısı keserkende zırh 75 olsun yeter.Birde arkadaşın dediği gibi plevne,conk vs savunma iksiri iç şifa rahatlar.Kesimi oldukça basit zaten.

“Savaşçı” sayfasına dön