kız değil ki :mrgreen: milleti kekliyor o çarın erkek olduğunu eskiler bilir ve seninde bilmen lazım az bölgede konuşulmadı zamanında
blog tvye gelsin kanıtlasın skype yok bnde
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
bu konuya kilit verecek yönetimi göremiyorum kaç gündür açık zamanında benim MPGD ve BAYKUŞ ları az mı blokelediniz Böyle abuk sabuk konularda eliniz korkak hayırdır ?
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
haydegidelumm yazdı:bu konuya kilit verecek yönetimi göremiyorum kaç gündür açık zamanında benim MPGD ve BAYKUŞ ları az mı blokelediniz Böyle abuk sabuk konularda eliniz korkak hayırdır ?
melis1445 yazdı:Adım Melis 17 yaşındayım İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa arkadaşım Umut'un isteği üzerine başladım ve ne yazikki Umut oyunu bıraktı ve karakterlerini bana bıraktı Kankixgirl adlı kullanıcı artık bana aittir . Adı Kısa süre içinde değiştirilecektir.
Karakterde pek fazla item yok tanışmak isterim sizle Bol şanslar
Barış İŞ Başında :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sanal Alemde Aşk Yaşayan Biri !!! Reklamlardan Sonra Sizlerlee !
MackRuLz yazdı:
haydegidelumm yazdı:bu konuya kilit verecek yönetimi göremiyorum kaç gündür açık zamanında benim MPGD ve BAYKUŞ ları az mı blokelediniz Böyle abuk sabuk konularda eliniz korkak hayırdır ?
Çünkü adı Melis qnq .d .d
Melis Diye düşünürsün Mahmut Çıkar !
Biri Vardı İsmet Diye Dişi Varlık Sanıyordum Hay Nerden Sandım :mrgreen: :mrgreen:
Video kaldırılmıştır.