Selamun Aleykum dostlarım.Bu konuyu açmamın sebebi oyundaki eski sıcaklığı görmemiş olmam.Artık hiç bir samimilik kalmamış bazı gruplar dışında.Bu samimiliğin geri gelmesi daha iyi olur ''Kanımca''.Bu zamanlarda foruma daha birleştirici konular açsak daha iyi olmazmı ? . En azından ben eski sıcaklığı geri getirmek için uğraş göstereceğim.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.(Lütfen Konuyu Sabotaj Amaçlı Boş Laflar Yazmayınız.)
Saygılarımla.
Eski Samimilik
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Eski Samimilik
Bu sorun eski arkadaşların kavga edip farklı farklı loncalar açıp kutuplaşmalarından meydana geldi.Grup bölgelerine itemleri olmadığı için meranda kimse alınmıyor.Şöyle bir örnek vereyim başka sunucuda arkadaş çevrem var 500 büyü şifayla istediğim yere giriyorum.Meranda 2000 in üstünde olmayan şifalara şifa bile demiyorlar.Kaldıki 2000 olmayan insanlarda var.Kutuplaşmalar , itemi olmayanı dışlamalar , hırsızlar , küfürbazlar(bu kısma bende dahilim) ,Samimiyetsizlikler bitirdi meran' ı . Ama şöyle birşey de var diğer sunucularda çok fazla adam yok . Her sunucuda oyuncu kıtlığı ve sunucu sorunları çok.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
katılıyorum:(
Oyunda eski sıcaklık yok. Bunun sebebi oyunun biraz madiiata dökülmesi ve oyunsa arkadaş olan şahısların birbiriyle tartışmaları.İtem calmaları para calmaları vs. Meran sunucusunda önceden emin önü arz lodos kaynardı=) Bankanın önünde ölenin haddi hesabı olmazdı=) Küfürde edilirdi ama ana bacı katılmazdı pek şimdi ana bacı düz gidilir olmuş.Üstelik oyunda %75 oranında dostluklar karşılıklı bir beklenti icerisinde.Bu benim için pek sorun olmadı ama ben hep yanlız takıldım gene yanlız takılıyorum
sadece eskiden günde 10 adam kesioduysam bu gün 2 adam kesiorum:(
oyunun bu duruma gelmesinde oyuncuların hatta daha cok ikv nin daha fazla payı var
oyunun bu duruma gelmesinde oyuncuların hatta daha cok ikv nin daha fazla payı var
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Endless Dream
Re: katılıyorum:(
+1tunaikv1616 yazdı:Oyunda eski sıcaklık yok. Bunun sebebi oyunun biraz madiiata dökülmesi ve oyunsa arkadaş olan şahısların birbiriyle tartışmaları.İtem calmaları para calmaları vs. Meran sunucusunda önceden emin önü arz lodos kaynardı=) Bankanın önünde ölenin haddi hesabı olmazdı=) Küfürde edilirdi ama ana bacı katılmazdı pek şimdi ana bacı düz gidilir olmuş.Üstelik oyunda %75 oranında dostluklar karşılıklı bir beklenti icerisinde.Bu benim için pek sorun olmadı ama ben hep yanlız takıldım gene yanlız takılıyorumsadece eskiden günde 10 adam kesioduysam bu gün 2 adam kesiorum:(
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: SaDaKaT
Oyun oynanacak bır sekıle gelmedı adamların tek amacı oyuncuları somurmek nasıl daha fazla para alsak amacındalar bu yuzden oyuncularda kerız olmadıkları ıcın bıyere kadar dayanıyolar ınanın bu oyunu bıraktıgıma cok sevındım gunumu 10 saat pcnın basında gecırmektense dısarda gezerek gecırmek daha ıyı oluyor ayrıca oyun ıcı samımılık onemlı ama bu samımılıgınızı tavsıyem reel hayatada tasıyın dostlarınızla bulusun tavsıyem 
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
- jakups90
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Vuslatt
Samimiyetten eser kalmadıki millet iteme tama etmiş işi görülene kadar herkes birbiriyle dost sonrasında selam sabah bekelemek garip bi düşünce
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
oyun adı üstü ne samimiyetliği bekliyorsun sanal alemde ? :mrgreen:
nyse ben gidiyim
nyse ben gidiyim

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
ben oyunu bıraktım kankam oğuz bıraktı ortağım cem bıraktı karşim yiğit bıraktı daha niceleri bıraktı niye mi çünkiiiiiii oynamak için hiç bi sebep yooohh akıllanmayanlar da hala forumda oyun çok bozdu diye konu açıyolar :idea: :idea: :idea:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Hanedan
hayırsızCanceazi yazdı:ben oyunu bıraktım kankam oğuz bıraktı ortağım cem bıraktı karşim yiğit bıraktı daha niceleri bıraktı niye mi çünkiiiiiii oynamak için hiç bi sebep yooohh akıllanmayanlar da hala forumda oyun çok bozdu diye konu açıyolar :idea: :idea: :idea:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
yoksa sen hala ......MackRuLz yazdı:hayırsızCanceazi yazdı:ben oyunu bıraktım kankam oğuz bıraktı ortağım cem bıraktı karşim yiğit bıraktı daha niceleri bıraktı niye mi çünkiiiiiii oynamak için hiç bi sebep yooohh akıllanmayanlar da hala forumda oyun çok bozdu diye konu açıyolar :idea: :idea: :idea:![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN