Merhaba;
ARkadaşlar bilindigi üzere 1-39 Seviyeleri arası bazı görevlerin sonucunda ödül olarak bize madalya veriliordu.Leveller gelmeden önce dilden dile dolaşan dedikodu asılsız cıktı.Madalyalar yeni levellerde işe yarıyacak aynı 3.seviye madenleri gibi madenler işe yaradı ama madalyalar yaramadı.Şimdi bu madalyalar ne işe yarıyacak sizce yoksa gereksiz bi çöp mü olcak?
MAdalyalar....
- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
MAdalyalar....
http://kholpashali.forumup.com/
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Re: MAdalyalar....
Madalyalar hakkında sayısız söylenti var.Şuan için yönetim bize herhangi bir duyuru yapmadı.Ama inanıyorum ki oyunda ki hiçbir eşya oyuncuya boşuna verilmedi 
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
Bu benim kişisel tahminim. Bence yeni zırhlar ile bağıntılı olacak.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- elemin
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben madalya ve metroit alıyorum devamlı satmak isteyen arkadaşlar beni yunda bulsun devamlı olarak alıyorum
Belki işe yarar
Yaramassada KOLEKSİYON yaparım
Belki işe yarar
Yaramassada KOLEKSİYON yaparım
Elemin
Meran
Meran
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Nerull mu Lathander mı Kim , Bunun Gibi Bir Konuya CEvap Yazmıştı.
Meteorit , Madalya Ve Meteordaki Arz Kalesinde Çetecinin Sattığı 0 Levellik Zırh Hiç Bir İşe Yaramıyormuş.
Meteorit , Madalya Ve Meteordaki Arz Kalesinde Çetecinin Sattığı 0 Levellik Zırh Hiç Bir İşe Yaramıyormuş.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Eee bizle dalga mı geçiyorlar peki hiçbir işe yaramyıorsa oyunda ne işi var?xDAVUT yazdı:Nerull mu Lathander mı Kim , Bunun Gibi Bir Konuya CEvap Yazmıştı.
- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
boşuna mı o kadar madalya aldımxDAVUT yazdı:Nerull mu Lathander mı Kim , Bunun Gibi Bir Konuya CEvap Yazmıştı.
http://kholpashali.forumup.com/
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Oyunda daha önce asılsız söylentiler vardı,devam ediyor.Fakat madalyaların işe yaracağı konusunda bir resmi haber yok.Daha önceleri yöneticilerden alınan cevap "İşe yarayabilir,saklayın" iken artık yöneticiler "Madalyalar ve meteoritler işe yaramıyor" cevabını verdiler.Yani artık madalya konusunun uzatılmasına gerek yok.Fakat bu madalyaları ilk keşfettiğimizde gerçekten işe yarayacağına dualarla beklemiştik
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
dalgayla alakası yok sana yaptığın görevler için ödül olarak madalya veriyor sen gerçek hayatta aldığın bi madalyayı satarmısın bunuda aynı şey gibi düşünGEXZIR yazdı:Eee bizle dalga mı geçiyorlar peki hiçbir işe yaramyıorsa oyunda ne işi var?xDAVUT yazdı:Nerull mu Lathander mı Kim , Bunun Gibi Bir Konuya CEvap Yazmıştı.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Bu konuya da büyük ihtimalle cevap gelmeyecektir...