YAZILAR OLSUN!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
babeha1314
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

YAZILAR OLSUN!!!!

Mesaj gönderen babeha1314 »

Merhaba benim karakterim üyeliğimden 2. kez çalınıyor.Ben profil bilgilerimi kimseyle paylaşmadım ama msn mi kırmışlar ve hesabımı trasfer ile çaldılar.Msn yi geriye aldım ama karakterimi çoktan hesabımdan transfer etmişlerdi. Destekten çok yardım istedim hatta yalvardım ama beni başından savdılar.Ben 4 yıldır bu oyunu oynuyorum.Yazık değilmi bu kadar emeğe? 700 tl kadarda para harcadım ben bu oyuna yazık deilmi?

YAZIKLAR OLSUN diyorum başka bişey demiyorum tam bi rezillik hiç insanlığı kalmamış artık bunların!!!
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: YAZILAR OLSUN!!!!

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

babeha1314 yazdı:Merhaba benim karakterim üyeliğimden 2. kez çalınıyor.Ben profil bilgilerimi kimseyle paylaşmadım ama msn mi kırmışlar ve hesabımı trasfer ile çaldılar.Msn yi geriye aldım ama karakterimi çoktan hesabımdan transfer etmişlerdi. Destekten çok yardım istedim hatta yalvardım ama beni başından savdılar.Ben 4 yıldır bu oyunu oynuyorum.Yazık değilmi bu kadar emeğe? 700 tl kadarda para harcadım ben bu oyuna yazık deilmi?

YAZIKLAR OLSUN diyorum başka bişey demiyorum tam bi rezillik hiç insanlığı kalmamış artık bunların!!!
Msn şifreni bir başkasına vermiş olabilirmisin ? Bide şu var oyuna ha 700tl harcamışsın ha 10tl ne varki herkes eşit değilmi ?
Hesabında plus varsa geri verirler belki.
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

babeha1314 yazdı:Merhaba benim karakterim üyeliğimden 2. kez çalınıyor.Ben profil bilgilerimi kimseyle paylaşmadım ama msn mi kırmışlar ve hesabımı trasfer ile çaldılar.Msn yi geriye aldım ama karakterimi çoktan hesabımdan transfer etmişlerdi. Destekten çok yardım istedim hatta yalvardım ama beni başından savdılar.Ben 4 yıldır bu oyunu oynuyorum.Yazık değilmi bu kadar emeğe? 700 tl kadarda para harcadım ben bu oyuna yazık deilmi?

Sanırım bu bir bilişim suçu.Mahkemeye başvurmanı öneririm.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Desteğe Başvur. Gerekli bilgileri verdikten sonra eğer bilgilerini doğrularlarsa karakterini geri alabilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön