Merhaba,
benim şahsıma ait olan bir üyeliklerimden birinde kıyamet asa ve kıyamet zırh, diğer üyeliğimdeki büyücümde ejder asa ve sıfır kelvin ampflikatör bulunmaktadır. O kadar emek verdim ikisinede. Sadece; büyücümdeki sıfır ampflikatörün kıyamet asalı büyücüme aktarılması mümkünmü sonra o çarımı isterlerse silsinler sorun değil. Tekrar masrafa girmek istemiyorum. Bunun bir çözümü olabilirmi. Yöneticilerden destek bekliyorum. Daha önce niye ayrı ayrı çarlarda yaptın bu itemleri diye demeyin lütfen. Şu maraton olayından canımı acayip sıkmıştı bende başka çar açıp ona yatırım yapmıştım. Ona düştü çok şükür ama sıfır amplifikatörüm büyücümde kaldı. Lütfen bi el atın.
2 CHARDA OLAN İTEMLERİM
Re: 2 CHARDA OLAN İTEMLERİM
O itemler karaktere bağlıdır.Aktarılamaz.Desteğe başvur diyeceğim ama olumlu cevap alamazsın.Ayrıca sana ayrıcalık tanınması durumunda oyunun dengesi bozulabilir..
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Haklı olabilirsin ama o itemleride diğer çardaki itemleride kendi emeğimle ürettiğim için denge bozulması olmaz diye tahmin ediyorum o çarda ejder asamda var ama ötekinde kıyamet olduğu için sorun değil. Sadece sıfır ampflikatörü aktarmalarını istiyorum sonra silsinler o çarı hiç sorun değil. Emeğe saygı istiyorum sadece. Tekrar masrafa girmek istemiyorum. Benide anlayın biraz. Desteğede mesaj attım.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Şaheserler aktarılmadığı sürece böyle bir olayı gerçekleştiremezsin.Talebinin kabul görmesi İ M K A N S I Z
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar,
Şah eserlerin karakterlere bağlı olduğunu ve aynı hesaptaki karakterler arasında bile aktarımının mümkün olmadığını belirterek Ferhat'ın değinmiş olduğu kısmı tekrarlamakta fayda var;
:idea: :arrow:
Şah eserlerin karakterlere bağlı olduğunu ve aynı hesaptaki karakterler arasında bile aktarımının mümkün olmadığını belirterek Ferhat'ın değinmiş olduğu kısmı tekrarlamakta fayda var;
:idea: :arrow:
Ferhatreyiz yazdı:Talebinin kabul görmesi İ M K A N S I Z

- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
benm çarda fazladan 4 kıyamet ceket pant falan war onlarıda boş çarlara aktarın ozamn asalardanda 2 tane olanlar war onlarıda aktarın gm ler 
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]