İyi günler savascı karakterime biraz da acemiliğimden zırh uretirken taş kanatın erkeği yerine bayanını ürettim daha sonra biraz da araştırmamdan sonra derdime gmlerin derman olabilceğini buldum hızlı bir şekilde başvuru formumu doldurdum ancak bir iki pürüzlü noktadan dolayı bana tafsilatlı bir forum doldurmam için mail attılar ben de istekleri doğrultusunda geri döndüm. 1. sorunum acaba doğru bir şekilde geri döndüm mü zira maili tam anlayamadım bastığım zırhın aynı karaktere erkek halde olcağını soyledim. Acaba basılan zırhı aynı karakterdeki bir kadın hesaba (yeni açıp) geçirmem mi gerek yoksa erkek halini alabiliyor muyum bastığım karaktere alabiliyor muyum malumatı olanlar yardımcı olursa sevinirim?
Talep Tarihi : 10.10.2012 13:25:06
Bildirim Tipi : Üyelik
Sunucu : Kuklaci
Karakter Adı : Crazygöçmen
Yanıt :
Merhaba,
Durum hakkında yardımcı olabilmemiz için aşağıdaki bilgileri göndermeniz gerekmektedir.
Hatalı Üretilen Eşya Adı:
Üretilen Karakter:
Aktarılması istenilen Karakter adı:
Not: Hatalı üretimlerde aktarım işlemi sadece aynı hesapta bulunan karakterler arasında yapılmaktadır. Başka hesapta bulunan karakterlere eşya aktarım işlemi yapılamamakta üretimde kullanılan eşyalar iade edilmektedir.
Talebiniz :
İyi günler bugün tam saat 13.15 te taş kanat erkek zırh üreteceğime kadınını ürettim. Ufak bir dikkat hatasından talihsizce bir iş yaptım desteklerinizi bekliyorum
bu maile istekleri doğrultusunda aynı karaktere taş kanat zırhın erkeğini istediğimi söyledim ama geri dönüş hala gelmedi...
Hatalı uretim
-
crazgocmen
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çınar
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Nefes
Re: Hatalı uretim
bunun hakkında yetkililerden daha çabuk bir şekilde cevap almak istiyorsan hızl ıdestek bölümüne yazmanı tavsiye ederim
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Bu konuda için rahat olsun eşyanın birebir sana uygunu olarak değiştiriyorlar. Benim de başıma geldi. Bayan karakterime Erkek Bilge Fevzi ceket üretmiştim. Desteğe mesaj gönderdim ertesi gün bana uygun ceket çantamdaydı.
Çoğunlukla eleştirilerime maruz kalan desteğin bu konuda hakkını vermek gerek. Hiç şüphen olmasın.
Çoğunlukla eleştirilerime maruz kalan desteğin bu konuda hakkını vermek gerek. Hiç şüphen olmasın.
-
crazgocmen
- Acemi Savaşçı

- Lonca: Çınar
açıkçası telaşım olayın ardından 4 gun geçti henüz bir yanıt gelmedi ondan yoksa saolsun gerçekten iade işlemleri seri oluyor
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
olm bi susana yaxXESREFPASALIXx yazdı:Bende BayanAyak Bastım
Erkek Karakterıme Ama Destek Msj Atmadım .) Cok Sexi Gözüküyo Bakınca O Ayak
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
adamın oyunda yazdıgını görmedim forumda döktürüo maşallahxXESREFPASALIXx yazdı:Bende BayanAyak Bastım
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

olm bi susana ya.Bloodmage yazdı:olm bi susana yaxXESREFPASALIXx yazdı:Bende BayanAyak Bastım
Türkçe Meali : Oğlum , bir sussana ya.
Düzeltme gereği duydum arkadaşım lütfen türkçemizi düzgün kullanalım türkçeyi katletmeye hiç gerek yok. :roll:
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı

evetxXESREFPASALIXx yazdı:Maşallah süper türkçe kullanıyosun :| :| :|VforVendetta1 yazdı:olm bi susana ya.Bloodmage yazdı:olm bi susana yaxXESREFPASALIXx yazdı:Bende BayanAyak Bastım
Düzeltme gereği duydum arkadaşım lütfen türkçemizi düzgün kullanalım türkçeyi katletmeye hiç gerek yok. :roll:
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
evet bak abinden özen onun gibi konuş sende Q falan bize yabancıxXESREFPASALIXx yazdı:Maşallah süper türkçe kullanıyosun :| :| :|VforVendetta1 yazdı:olm bi susana ya.Bloodmage yazdı:olm bi susana yaxXESREFPASALIXx yazdı:Bende BayanAyak Bastım
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Bu duyarlılığa sahip oyuncuların olması beni mutlu etti.VforVendetta1 yazdı:evetxXESREFPASALIXx yazdı:Maşallah süper türkçe kullanıyosun :| :| :|VforVendetta1 yazdı:olm bi susana ya.Bloodmage yazdı:olm bi susana yaxXESREFPASALIXx yazdı:Bende BayanAyak Bastım
Düzeltme gereği duydum arkadaşım lütfen türkçemizi düzgün kullanalım türkçeyi katletmeye hiç gerek yok. :roll:![]()
Ayrıca konuyu açan arkadaş aynı maili tekrar gönderdikten sonra birde hızlı destek e konu açsın. İyi forumlar.

LEPRECHAUN