ayi
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Re: ayi
Konu Gereksiz Kilit Lütfen
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Baslikta bir sıkıntı yok savasci basligina girmis olan anlar zaten:)Cembere girerken ayinin sart olmasinin nedeni cemberdeki bazi yaratiklarin can basmasini engellemektir.Yaratik can basacagi zaman ayi salinir ayi yaratiga kanatma atar,Yaratik can basamaz-az basar.Bu nedenle cemberde ayi sart.VeNGaT yazdı:OK :geek:
Ya kardeşim şimdi bu konuyu açma amacın ve bu iğrenç başlık nedir ya ?
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Merhaba.Eğer grubunuz 4 büyücüyse mutlaka ayınız olmalı fakat ofansif savascılı giriyorsanız tankın ayısının olması bir şeyi değiştirmeyecektir.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
1 adet Boz ayı tüm karakterlere sınırsınız 19.95 TLDeepmaker yazdı:Baslikta bir sıkıntı yok savasci basligina girmis olan anlar zaten:)Cembere girerken ayinin sart olmasinin nedeni cemberdeki bazi yaratiklarin can basmasini engellemektir.Yaratik can basacagi zaman ayi salinir ayi yaratiga kanatma atar,Yaratik can basamaz-az basar.Bu nedenle cemberde ayi sart.VeNGaT yazdı:OK :geek:
tl işareti olan yazı tipi 2,37 gb yer kaplamaktadır
-
- Demirci Çırağı
Çemberlitaş için Boz Ayı gerekli.acerx yazdı:Arklar boz ayin yoksa seni cemberliye tank allmiyolari not.telden giriyom duzgin yazamuyom
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
onniçin zildimxXESREFPASALIXx yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:TOLGARDA yazdı:1 adet Boz ayı tüm karakterlere sınırsınız 19.95 TLDeepmaker yazdı:Baslikta bir sıkıntı yok savasci basligina girmis olan anlar zaten:)Cembere girerken ayinin sart olmasinin nedeni cemberdeki bazi yaratiklarin can basmasini engellemektir.Yaratik can basacagi zaman ayi salinir ayi yaratiga kanatma atar,Yaratik can basamaz-az basar.Bu nedenle cemberde ayi sart.VeNGaT yazdı:OK :geek:
tl işareti olan yazı tipi 2,37 gb yer kaplamaktadır