İkv destek Uyuyormu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

İkv destek Uyuyormu?

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

2-3 Gün önce susturulma cezası aldım.Ne kadar süre ceza aldığımı öğrenmek için ikvdesteğe mesaj atdım cevap yok durmadan posta kutusuna bakıyorum.Susturulma cezasıda kalkmadı plusumda var ne bu ya
şimdi biliyorum yeri değil konu kilit dicek çıkıp bir yönetici nereye açıcam ozaman kardeşim kim görcek bunları insan hakları mahkemesinemi şikayet edim ikvdestekden cevap gelmiyo diye yanlışmıyım =) ? 3 gündür bekliyom sabrım kalmadı hesabımda sobee :evil:

Kİm duycak sesimizi....
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv destek Uyuyormu?

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

evet bende bundan madurum ama sonuç yok :cry:
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Susturma cezalarınız 3 gün sonunda açılmaz ise 1 adet mail yollayın. Destek 'e sürekli mesaj atarsanız hem onların işi yavaşlar hem sizin.
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

Ek1nc1 yazdı:2-3 Gün önce susturulma cezası aldım.Ne kadar süre ceza aldığımı öğrenmek için ikvdesteğe mesaj atdım cevap yok durmadan posta kutusuna bakıyorum.Susturulma cezasıda kalkmadı plusumda var ne bu ya
şimdi biliyorum yeri değil konu kilit dicek çıkıp bir yönetici nereye açıcam ozaman kardeşim kim görcek bunları insan hakları mahkemesinemi şikayet edim ikvdestekden cevap gelmiyo diye yanlışmıyım =) ? 3 gündür bekliyom sabrım kalmadı hesabımda sobee :evil:

Kİm duycak sesimizi....
Kardeşim Mynet Hesabınla Mynet Sayfasına Giriş Yap Orda E-postalarımVar Orda Yazıyordur Kaç Gün Aldığın
Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HardStyle »

Merhaba,

Oyun içerisinde alınan susturma/blok gibi cezalarımızı öğrenebileceğimiz, adresler aşağıdaki gibidir.

- "TTNet" kullanıcısı iseniz, TTMail hesabınıza giriş yaparak,

- "Mynet" kullanıcısı iseniz, Mynet Mail hesabınıza giriş yaparak,

- "Sobee" kullanıcısı iseniz ki bende öyleyim, cezanızın süresiyle ilgili bilgilendirme "SMS" üzerinden yapılması düşünülüyor, henüz geliştirme aşamasında olduğundan, istanbuloyun.com/ikvdestek üzerinden bilgi istemek en doğrusu..

Ama gün boyu sayısını tahmin edemeyeceğimiz kadar kişinin susturma cezası aldığını düşünürsek, biraz da hak vermek gerek..

İyi Eğlenceler..
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Kullanıcı avatarı
AGAHBEYPESETMEZ
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen AGAHBEYPESETMEZ »

Ben karakter çalınmasıyla ilgili mesaj attım.2 gün sonra cevaplandı.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba,

Oyun içerisinde alınan susturma/blok gibi cezalarımızı öğrenebileceğimiz, adresler aşağıdaki gibidir.

- "TTNet" kullanıcısı iseniz, TTMail hesabınıza giriş yaparak,

- "Mynet" kullanıcısı iseniz, Mynet Mail hesabınıza giriş yaparak,

- "Sobee" kullanıcısı iseniz ki bende öyleyim, cezanızın süresiyle ilgili bilgilendirme "SMS" üzerinden yapılması düşünülüyor, henüz geliştirme aşamasında olduğundan, istanbuloyun.com/ikvdestek üzerinden bilgi istemek en doğrusu..

Ama gün boyu sayısını tahmin edemeyeceğimiz kadar kişinin susturma cezası aldığını düşünürsek, biraz da hak vermek gerek..

İyi Eğlenceler..
Açıklam yerinde olmuş teşekkürler

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön