MYNET HESABIM
MYNET HESABIM
öncelikle selamun aleykum arkadslar. bir konuda yardıma ihyacım var. mynet hesabımı sobee ye aktarıyorum fakat kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum yanlış oldugunu gösteriyor. mynet ten giriyorum giriyor. fakat aktarırken olmuyor acaba bunun nedeni nedir?
-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
Re: MYNET HESABIM
mynet ile sobee firmaları ilişkilerini kestiler ve mynetin açıklamasında 3 ay girilmeyen hesaplar silinecek ve 1 ay girilmeyen hesaplar dondurulacak diye bir yazı okumuştum aynı şey benim başımada geldi kasa karakterimin şifresini unutmuştum sonradan buldum mynette olduğu için geri kurtaramadım fakat desteğe mail atarsan işlerine gelirse ilgilenirler. sana bi tavsiye mynet hesabındaki karakterlerin adında karakter açmayı dene eğer açabiliyorsan o karakterleri unut derim. eğer açılmıyorsa başka biri senden önce davranmışta olabilir hesabın kullanıma kapatılmışda olabilir. umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar iyi forumlar..Qcastro yazdı:öncelikle selamun aleykum arkadslar. bir konuda yardıma ihyacım var. mynet hesabımı sobee ye aktarıyorum fakat kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum yanlış oldugunu gösteriyor. mynet ten giriyorum giriyor. fakat aktarırken olmuyor acaba bunun nedeni nedir?
Qcastro yazdı:öncelikle selamun aleykum arkadslar. bir konuda yardıma ihyacım var. mynet hesabımı sobee ye aktarıyorum fakat kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum yanlış oldugunu gösteriyor. mynet ten giriyorum giriyor. fakat aktarırken olmuyor acaba bunun nedeni nedir?
YARDIM EDECEKMISINZ HESABIMA ERİŞEMIYORUM
Sebebimsensin yazdı:mynet ile sobee firmaları ilişkilerini kestiler ve mynetin açıklamasında 3 ay girilmeyen hesaplar silinecek ve 1 ay girilmeyen hesaplar dondurulacak diye bir yazı okumuştum aynı şey benim başımada geldi kasa karakterimin şifresini unutmuştum sonradan buldum mynette olduğu için geri kurtaramadım fakat desteğe mail atarsan işlerine gelirse ilgilenirler. sana bi tavsiye mynet hesabındaki karakterlerin adında karakter açmayı dene eğer açabiliyorsan o karakterleri unut derim. eğer açılmıyorsa başka biri senden önce davranmışta olabilir hesabın kullanıma kapatılmışda olabilir. umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar iyi forumlar..Qcastro yazdı:öncelikle selamun aleykum arkadslar. bir konuda yardıma ihyacım var. mynet hesabımı sobee ye aktarıyorum fakat kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum yanlış oldugunu gösteriyor. mynet ten giriyorum giriyor. fakat aktarırken olmuyor acaba bunun nedeni nedir?
uzun süredir girmiyorum çok değişmiş oyun bi denim hesap açmayı. çok teşekkür ederim kardeşim.
Sebebimsensin yazdı:mynet ile sobee firmaları ilişkilerini kestiler ve mynetin açıklamasında 3 ay girilmeyen hesaplar silinecek ve 1 ay girilmeyen hesaplar dondurulacak diye bir yazı okumuştum aynı şey benim başımada geldi kasa karakterimin şifresini unutmuştum sonradan buldum mynette olduğu için geri kurtaramadım fakat desteğe mail atarsan işlerine gelirse ilgilenirler. sana bi tavsiye mynet hesabındaki karakterlerin adında karakter açmayı dene eğer açabiliyorsan o karakterleri unut derim. eğer açılmıyorsa başka biri senden önce davranmışta olabilir hesabın kullanıma kapatılmışda olabilir. umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar iyi forumlar..Qcastro yazdı:öncelikle selamun aleykum arkadslar. bir konuda yardıma ihyacım var. mynet hesabımı sobee ye aktarıyorum fakat kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum yanlış oldugunu gösteriyor. mynet ten giriyorum giriyor. fakat aktarırken olmuyor acaba bunun nedeni nedir?
yeni bir hesap açmaya çalıştım fakat o isimde açmıyor. peki nasıl gireceğim hesabıma normal mynetten giriyorum aktarmaya gelınce parola veya kullanıcı adı yanlış diyor
-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

oyundan o karakterlerin adında karakter açmayı denedinmi bideQcastro yazdı:Sebebimsensin yazdı:mynet ile sobee firmaları ilişkilerini kestiler ve mynetin açıklamasında 3 ay girilmeyen hesaplar silinecek ve 1 ay girilmeyen hesaplar dondurulacak diye bir yazı okumuştum aynı şey benim başımada geldi kasa karakterimin şifresini unutmuştum sonradan buldum mynette olduğu için geri kurtaramadım fakat desteğe mail atarsan işlerine gelirse ilgilenirler. sana bi tavsiye mynet hesabındaki karakterlerin adında karakter açmayı dene eğer açabiliyorsan o karakterleri unut derim. eğer açılmıyorsa başka biri senden önce davranmışta olabilir hesabın kullanıma kapatılmışda olabilir. umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar iyi forumlar..Qcastro yazdı:öncelikle selamun aleykum arkadslar. bir konuda yardıma ihyacım var. mynet hesabımı sobee ye aktarıyorum fakat kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum yanlış oldugunu gösteriyor. mynet ten giriyorum giriyor. fakat aktarırken olmuyor acaba bunun nedeni nedir?
yeni bir hesap açmaya çalıştım fakat o isimde açmıyor. peki nasıl gireceğim hesabıma normal mynetten giriyorum aktarmaya gelınce parola veya kullanıcı adı yanlış diyor
denedim karakter ismini vermıyor açamıyorum. yani kapanmadı ama aktarmıyor :S kim yardım eder ben pek takılmam forumda eskilerdenim bendeSebebimsensin yazdı:oyundan o karakterlerin adında karakter açmayı denedinmi bideQcastro yazdı:Sebebimsensin yazdı:mynet ile sobee firmaları ilişkilerini kestiler ve mynetin açıklamasında 3 ay girilmeyen hesaplar silinecek ve 1 ay girilmeyen hesaplar dondurulacak diye bir yazı okumuştum aynı şey benim başımada geldi kasa karakterimin şifresini unutmuştum sonradan buldum mynette olduğu için geri kurtaramadım fakat desteğe mail atarsan işlerine gelirse ilgilenirler. sana bi tavsiye mynet hesabındaki karakterlerin adında karakter açmayı dene eğer açabiliyorsan o karakterleri unut derim. eğer açılmıyorsa başka biri senden önce davranmışta olabilir hesabın kullanıma kapatılmışda olabilir. umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar iyi forumlar..Qcastro yazdı:öncelikle selamun aleykum arkadslar. bir konuda yardıma ihyacım var. mynet hesabımı sobee ye aktarıyorum fakat kullanıcı adımı ve parolamı giriyorum yanlış oldugunu gösteriyor. mynet ten giriyorum giriyor. fakat aktarırken olmuyor acaba bunun nedeni nedir?
-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

teşekkür ederim kardeşim bir tanede oraya açtım inşallah çözülür sorunSebebimsensin yazdı:viewforum.php?f=100
bu bölüme tekrardan konu açarsan kısa sürede cevap alabileceğine inanıyorum.
- Alaimisema
- FareAdam Düşmanı

Merhaba,
Gerekli cevap burada verilmiş olup, viewtopic.php?f=100&t=102419 Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Gerekli cevap burada verilmiş olup, viewtopic.php?f=100&t=102419 Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.